- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Hayırlısı insallahBanada bayramdan sonra dediler terkini bekliyorum 17 gün var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı insallahBanada bayramdan sonra dediler terkini bekliyorum 17 gün var![]()
Hastaneye gore değişiyor canım yaKızlar bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
Benim hastanemde tup basina dondurma islemi icin 500 lira istiyolar..transfer ucreti de 2000 lira yumurta toplamada 4000 ama bu raporlu fiyatii..dondurma tup parasi olan 500 lira raporsuz fiyatiKızlar bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
Anladım canım teşekkür ediyorum cevabın içinBenim hastanemde tup basina dondurma islemi icin 500 lira istiyolar..transfer ucreti de 2000 lira yumurta toplamada 4000 ama bu raporlu fiyatii..dondurma tup parasi olan 500 lira raporsuz fiyati
2 adet transfer edildi hiç ağrım olmadı çok şükür bugün 5.günüm progestan etrofem ve enox kullanıyorumKaç tane emriyo transferi oldunuz bide süreç nasıl işledi nasıl oldu ağrılı mı kullandığın ilaç varmi
Tedavi 7500 tuttu gürgana sadece opu ve transfer için gittim hep güleryüzlülerdi oranın kendi hastasıyla olan ilişkisini bilemediğim için dezavantajı da var mı bilmiyorum ama genel anlmada memnunumCanım merhaba, umarım tedavin en güzel şekilde sonuçlanır evladına sağlıkla kavuşursun. Mesajını görünce çok sevindim. Benim doktorum da Ankara Gürgan klinikle anlaşmalı. Bu ay aşılama yaptırdım tutmazsa diğer ay tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum. Sana sorum Maliyet açısından tedavin ne kadara oldu, ilaçlar hariç? ve de Gürgan klinikten memnun kaldın mı? Dışarıdan giden bir hasta olarak herhangi bir dezavantajla karşılaştın mı?
Yanıtın için şimdiden çok teşekkür ederim
Yaş kaç bu arada bende sordum doktora tek transfer dedi bende 2 olmazmi dedim olur dedi 2 edecekler2 adet transfer edildi hiç ağrım olmadı çok şükür bugün 5.günüm progestan etrofem ve enox kullanıyorum
Canım gittim doktora. Testlerime baktı. Progesteron yüksek çıktığı için bu ay transfer olmayacakmış. Moralim çok bozuldu. Şimdi bu progesteronun yüksek çıkması ne demek? Bir sorun mu var bende acaba anlamadım.pinkbuyu merhaba canim sen bugun mu gidiyodun hastaneye..
Yok tatlim ya uzulmee.Canım gittim doktora. Testlerime baktı. Progesteron yüksek çıktığı için bu ay transfer olmayacakmış. Moralim çok bozuldu. Şimdi bu progesteronun yüksek çıkması ne demek? Bir sorun mu var bende acaba anlamadım.
14 yumurta var dedi ama hepsi olgun değil dedi. Olgun olanlar kullanılacak Dedi.
Cuma günü opu işlemi yapılacak. Sanırım yumurta kalitem çok kötü. Bu hormonlar onu gösteriyor galiba.
Aynı ben bir iğne yaptım. Gece 11 de de 3 iğne var. Yarına iğne yok. Cuma da yumurta toplama olacak. Ya sonuç inşallah hepimiz için iyi olur. 1 ay daha bekleyeceğiz bakalım.Yok tatlim ya uzulmee..o 14 yumurtanin en kotu yarisi olgun olsa..yani 7 ninde 3 u dollense bile..sansin cok..benim 4 gorunuyodu sadece 1 tanesi yeterli olgublukta..1 tane daha olsaydi keske..2 tane koyacaklardi..hayirli ugurlu olsunnn..benimde cuma yapilacak..eve geldim 1 gibi 4 tane igne yaptimm..aksmaada 3 tane igne var 11 gibi..yarin icin hicbirsey vermediler..ole hayirli ugurlu olsun tatlim..
![]()
Insallah canim..Aynı ben bir iğne yaptım. Gece 11 de de 3 iğne var. Yarına iğne yok. Cuma da yumurta toplama olacak. Ya sonuç inşallah hepimiz için iyi olur. 1 ay daha bekleyeceğiz bakalım.
29 yaşındayımYaş kaç bu arada bende sordum doktora tek transfer dedi bende 2 olmazmi dedim olur dedi 2 edecekler
Bana progestan fitil verildi günde 3 kereArkadaşlar rahim hazırlamak için progestan iğne mi kullanıyorsunuz crione jel mi?
Canım senin toplama ne zaman olacak? Sen nerede tedavi görüyordun?Insallah canim..![]()
Benimde cuma canimmm...toplama ..1 tane var zaten.kerata boş cikmaz insallahCanım senin toplama ne zaman olacak? Sen nerede tedavi görüyordun?
Eczacıya sorduk önemli değil dedi. Hemşire de aynı şeyi söyledi. Bir tanesi önemliymiş. Merional önemli değilmiş.Benimde cuma canimmm...toplama ..1 tane var zaten.kerata boş cikmaz insallahbos cikarsada doldurmaya calismaya ne yuregim nede fizigim elvermiyo..cunki asiri asiri kilo aldimm..hamile gibi gobegim oldu bide..
doktorunuza siz igneleri sormusmuydunuz..disarda kaldi felan diye..bi yorum yaptimi size
Transferden önce su içmen gerekiyor 15 dk içinde bitiyor zaten allah yar ve yardımcın olsun çıkınca güzelce dinlen öyle eve gidip dinlenSelam kızlar yarın sabah sekizde buçukta transferim var dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.bir de bir şey soracağım benim ilk olduğu için çok fazla Bilgin yok herhangi bir hazırlık yapmalı mıyım? sabah giderken neye dikkat etmeliyim? Hemşire hiçbir şey söylemedi sadece 08:30 da burda olun dedi![]()