Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

3.gün embriyosu grade 2 8.gün 15 12.gün 61 17.gün 509 cumartesi kese inşallah allahım herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla gelsin bebeklerimiz allahım herkesin gönlüne göre versin dualarım sizlerle siz de dua edin...
Masallah..insallah katlanarak artarr canim..2 embriyoydu dimi canimmm....ya ben dun yaptim idrar testii..ama negatifti ..mesela 8. Gun demissin ya..transfer gununude sayiyomusun canim

Kızlar ben bugün yine idrar testi yaptım ama bugün çok silik çıktı dün daha net çıkmıştı.acaba kimyasal mı oldu

Kızlar bugün aradılar beni dün yumurta toplanmıştı 5 embriyo oluşmuş. Muhtemelen yumurta kalitesi oldukça düşük. Bu durumda 3. Ya da 5. Güne hiç embriyo kalır mı ilk gün normalde kaç embriyo oluşuyor bilginiz var mı
Her 24 saatte 1 Embriyoların durumu değişebiliyor iyi yönde de olabiliyor kötü yönde de bazen beş dinlenebiliyor 7 veya 8 olabiliyor bana beş tane dediler ikinci günü altı tane oldu

Canım ya devam eder lütfen dert etme hepsi üçe gelir bence beşinci günde sadece bende yarı yarıya azalma oldu
Dokuz taneden beş tanesi döllenmesi gayet güzel neden olumsuz düşünüyorsunuz ki belki yarın o beş tane olanı biliyoruz altı tane dolabilir olumsuz düşünmeyin bence bana da beş tane demişlerdi ikinci gün altı tane oldu

Merhaba canım.sivi birikmesi olunca ara vermiyorlar mi 1 veya 2 ay .bebek için sıkıntı olmuyormuş ama seni rahatsız eder bu durum.yine de çok net bilgim yok doktorunla bu durumu konuş canım .geç olsun güç olmasın
doktor fazla değil dedi tabiki geç olsun güç
Olmasın bugünde aradılar hastaneden embriyo kalitelerim ortaymış bazıları da biraz daha iyiymiş 5. Gün belli olur dediler çok üzüldüm 2. Denemede de orta kalite demişlerdi 😭

doktor fazla değil dedi tabiki geç olsun güç
Olmasın bugünde aradılar hastaneden embriyo kalitelerim ortaymış bazıları da biraz daha iyiymiş 5. Gün belli olur dediler çok üzüldüm 2. Denemede de orta kalite demişlerdi 😭
Canim kaliteyi artirmak icin bir tedavi felan yapmislarmiydi...insallah olumlu sonuclar alirsin ....

Canim kaliteyi artirmak icin bir tedavi felan yapmislarmiydi...insallah olumlu sonuclar alirsin ....
İnşallah 🙏 Hayır yapmadılar 2. Ve 3. Deneme aynı doktor ile oldu sadece uzun protokol yaptı bu sefer gerçi farkeden olmadı 6 tane diğerinde 7 tane bunda döllendi 19 yumurtadan başa baş oldu yani 😔 korkuyorum 2. Denemem de değerim 19 çıkmıştı sonra düşmeye başladı bu kimyasal mı oluyor

Allah razı olsun canım.insallah dediğiniz gibidir gerçekten şuan ne yapacağımı bile bilmiyorum.ben de iki taraflı kocaman çikolata kistleri var o yüzden çok korkuyordum.Allahim inşallah bir aksilik çıkmaz kan testinde de güzel değer çıkar.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Merhaba canım insllh gusel haberler alırsın kistinizi baskılamak için bisey kullandiniz mi

İnşallah 🙏 Hayır yapmadılar 2. Ve 3. Deneme aynı doktor ile oldu sadece uzun protokol yaptı bu sefer gerçi farkeden olmadı 6 tane diğerinde 7 tane bunda döllendi 19 yumurtadan başa baş oldu yani 😔 korkuyorum 2. Denemem de değerim 19 çıkmıştı sonra düşmeye başladı bu kimyasal mı oluyor
Cok gevmis olsun..inannin bende bilmiyorum..

Canım kafam karışık İnan bilmiyorum pozitif diye aradılar ama değer çok düşük 14,6🙄iki gün sonra tekrarlanacak kan tahlili
Canimmm masallahh...katlanarakk artsin insallah..tatlim benimm..idrari soledinminpeki negatif diye..sordunmu doktora

Back
X