Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Cok tatlisin canim ya 😍😍😍sabah yapcaktim hatta esimide aradim test almasi icin..sonra dedim kendi kendime 1 gun moralimi bozucamm...gerwk yok dedim..merak ediyorum tabii..ama benim zaten az olan umidim..dahada gitti negatifi gorunce...nese persembeee bakalimm..1 gun kaldi bugunu saymazsak..😍😍bende seni merak ediyorumm..insallahh katlanmistirr..insallah🙏🙏🙏
Hadi bakalım inşallahhhh lütfen olumsuz olma bebişin etkilenmesin ❤️

Hadi bakalım inşallahhhh lütfen olumsuz olma bebişin etkilenmesin ❤
💕💕💕insallahh canimmmm...hicbirimiz olmayalim hep guzel dusunelimmm..🤗tontis tontiis buyumuslerdir insallah..icimizde..benim bir tane kedi oglum var tam bir tosuncuk buaradaa..surekli onu minciriyorum evdee..🤗🤗benim aslan oglum bana enerji veriyo teyzesi hep....😍

Merhaba kizlarr....gununuz aydin olsun insallahh.🤗.Aldiginiz sonuclar..guzel olsun...test yaptiricaklarr en fistikgibisinden sans diliyorumm sizlereee🤗🤗Allah dualarimizi kabul etsin..⚘⚘hersey guzel olcakkkk🤗🤗mutlu olalimmm hepppp😍😍😍

Canım maalesef olmadı değerim düşmüş ilaçları bıraktık kısmet
Cok uzgunum canimm..cok emekler acilar streslerden geciyoruzz..saglik olsunnnnn...yilmak yokk👊👊. Cok sukur dondurulmusun vardi bildigim kadariyla. Benim oda yok sil bastan olcak hersey..doktorla gorusme yaptinmi peki canim..diger tedavi icin bisey soledimi sana..

Ya biliyodummmmm🤗🤗tebrik ederim canimm seni..darisi basimiza insalahh..cok sevindim..katlanarak artar insallah🤗🤗hersey guzel olacak tatlimm :nazar: :nazar: :nazar:
Canım yarın test günün ve İnan senin kadar heyecanlıyım güzel haberlerle dönmeni umut ediyorum Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tüm dualarım seninle🍀🍀🍀😘

Canım yarın test günün ve İnan senin kadar heyecanlıyım güzel haberlerle dönmeni umut ediyorum Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tüm dualarım seninle🍀🍀🍀😘
Amin insallah..canim..bugun neden bilmiyorum..ara ara gozyaslarima hakim olamadim..yarin sansim cok dusuk biliyosun..insallah bir mucize olur...Allahtan umit kesilmiyor..sen bir cumle kurmustun is olacagina variyor diye..eger hayirliysa zaten guzel Alahim beni hamile kilcaktir🤗🤗hayirlidir insallahda pozitif sonucu alirim🙏🙏..Allah razi olsun senden kuzum..insallah benimde senin gibi bir prensesim olur..🙏🙏🙏cok isterimm🤗cok dua ettim..dualarinizi eksik etmeyin lutfen 🤗🤗

Amin insallah..canim..bugun neden bilmiyorum..ara ara gozyaslarima hakim olamadim..yarin sansim cok dusuk biliyosun..insallah bir mucize olur...Allahtan umit kesilmiyor..sen bir cumle kurmustun is olacagina variyor diye..eger hayirliysa zaten guzel Alahim beni hamile kilcaktir🤗🤗hayirlidir insallahda pozitif sonucu alirim🙏🙏..Allah razi olsun senden kuzum..insallah benimde senin gibi bir prensesim olur..🙏🙏🙏cok isterimm🤗cok dua ettim..dualarinizi eksik etmeyin lutfen 🤗🤗
Aynen kalbimden öyle geçti şükür benim bir evladım var Rabbim önce senin gibi hiç olmayanlara versin sonra benim kızım gibi abla olmak isteyen prenseslere kardeş nasip etsin evet bu dönemde ben de çok gözyaşı döktüm hormonlardan sanırım Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin yazmayı unutma lütfen ve umutsuz olma Rabbim çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz ona teslim ol ve içini ferah tut😍😍😍

Aynen kalbimden öyle geçti şükür benim bir evladım var Rabbim önce senin gibi hiç olmayanlara versin sonra benim kızım gibi abla olmak isteyen prenseslere kardeş nasip etsin evet bu dönemde ben de çok gözyaşı döktüm hormonlardan sanırım Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin yazmayı unutma lütfen ve umutsuz olma Rabbim çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz ona teslim ol ve içini ferah tut😍😍😍
ALLAH izin verirse yarin haber veririm kuzum..insallah dualarimizi kabul eder guzel Allahim..cok tesekkur ederim..canimm..bugece uzun olcak benim icin..🤗🤗

Gitmek istemiyorum kizlar kan vermeye..normal hayatta bile negatif kelimeler duymak zorken..duymak istemiyorum negatifi...

Back
X