Mayıs çatlatma iğnesi 14. Günü tahlil yaptiranlar

srycilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
55
16
3
37
Kızlar 3 Mayıs klomen 14 Mayıs çatlatma iğnesi oldum geçen hafta erken gebelik testim pozitifti sanırım iğneden oldu bugün kan verdim 0.100 çıktı beta HCG tekrar yukselirmi sizce adetime daha 4. Gün var.Sizin sonuçlarınız nasıl

Gebelik şüphesi en düşük 5.0 dan itibaren başlar . Hatta adet döneminde de hcg yükseldiği testlerde görülebiliyor bu rakam. Doktorlar genelde 100 üzeri gebelik diyo. Hatta o bile düşük deyip 2-3 gün sonra tekrarlıyorlar . Allahtan umut kesilmez canım . İnşallah en kısa zamanda olur

Bende çatlatma iğnesi oldum . Bulantı halsizlik şikayetiyle acile gittim öncelikle hcg baktılar . Adetime 4 gün vardı . Hcg 6,49 çıktı. Günüm geçerse testi tekrar etmem gerektiğini söyledi . Sizin ne çıktı sonucunuz ? Regl oldunuz mu?

Canm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmis

Sonucunuz noldu acaba

Canm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmis
Ay bana biraz moral oldu. Bu sabah yaptım 15.günümdü negatif çıktı çok üzüldüm

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kan tedti mi yaptiniz idrar mı? Ben 13. Gün kan verdim 0.15 çıktı. Pazar günü lekelenme olmuştu

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kan tedti mi yaptiniz idrar mı? Ben 13. Gün kan verdim 0.15 çıktı. Pazar günü lekelenme olmuştu
Ne yazikki bebegim tutunamamis doktor suan dış gebelikten şüphe ediyo hgc m artmiyo fazla da düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…