Gebelik şüphesi en düşük 5.0 dan itibaren başlar . Hatta adet döneminde de hcg yükseldiği testlerde görülebiliyor bu rakam. Doktorlar genelde 100 üzeri gebelik diyo. Hatta o bile düşük deyip 2-3 gün sonra tekrarlıyorlar . Allahtan umut kesilmez canım . İnşallah en kısa zamanda olurKızlar 3 Mayıs klomen 14 Mayıs çatlatma iğnesi oldum geçen hafta erken gebelik testim pozitifti sanırım iğneden oldu bugün kan verdim 0.100 çıktı beta HCG tekrar yukselirmi sizce adetime daha 4. Gün var.Sizin sonuçlarınız nasıl
Bende çatlatma iğnesi oldum . Bulantı halsizlik şikayetiyle acile gittim öncelikle hcg baktılar . Adetime 4 gün vardı . Hcg 6,49 çıktı. Günüm geçerse testi tekrar etmem gerektiğini söyledi . Sizin ne çıktı sonucunuz ? Regl oldunuz mu?Kızlar 3 Mayıs klomen 14 Mayıs çatlatma iğnesi oldum geçen hafta erken gebelik testim pozitifti sanırım iğneden oldu bugün kan verdim 0.100 çıktı beta HCG tekrar yukselirmi sizce adetime daha 4. Gün var.Sizin sonuçlarınız nasıl
Canm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmisKızlar 3 Mayıs klomen 14 Mayıs çatlatma iğnesi oldum geçen hafta erken gebelik testim pozitifti sanırım iğneden oldu bugün kan verdim 0.100 çıktı beta HCG tekrar yukselirmi sizce adetime daha 4. Gün var.Sizin sonuçlarınız nasıl
Sonucunuz noldu acabaBende çatlatma iğnesi oldum . Bulantı halsizlik şikayetiyle acile gittim öncelikle hcg baktılar . Adetime 4 gün vardı . Hcg 6,49 çıktı. Günüm geçerse testi tekrar etmem gerektiğini söyledi . Sizin ne çıktı sonucunuz ? Regl oldunuz mu?
Ne zamn ovulasyon gormustunuzCanm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmis
Bu sonuçtan 2 gün sonra tekrar test verdim 3,49 a düşmüş . Gebelik yok sanırım . Yükselirdi yoksa . Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım . Salı olurum büyük ihtimalleSonucunuz noldu acaba
Ben 28 inde iğne oldum 2 tane yumurta vardı çatlamak üzere demisti 3 gün sonra kontrole gittim catlamislardiNe zamn ovulasyon gormustunuz
Yani adet başlangıcından 10 gun sonraNe zamn ovulasyon gormustunuz
Hayırlı haberler alın ınsallah sizler deBu sonuçtan 2 gün sonra tekrar test verdim 3,49 a düşmüş . Gebelik yok sanırım . Yükselirdi yoksa . Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım . Salı olurum büyük ihtimalle
Anladım ınsallah tez vakıtte olurBen 28 inde iğne oldum 2 tane yumurta vardı çatlamak üzere demisti 3 gün sonra kontrole gittim catlamislardi
Yani adet başlangıcından 10 gun sonra
Amin inşallahHayırlı haberler alın ınsallah sizler de
Ay bana biraz moral oldu. Bu sabah yaptım 15.günümdü negatif çıktı çok üzüldümCanm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmis
Merhaba hayırlı olsunCanm adetin geçerse test yap bence ben 14 ve 17. Gun yaptım negatif ti 23. Gun yaptım adrtim 2 gun geçmişti şükür pozitif 4 haftalikmis
Ne yazikki bebegim tutunamamis doktor suan dış gebelikten şüphe ediyoMerhaba hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah kan tedti mi yaptiniz idrar mı? Ben 13. Gün kan verdim 0.15 çıktı. Pazar günü lekelenme olmuştu
Çok geçmiş olsun canım. Nasılsın var mı gelişmeNe yazikki bebegim tutunamamis doktor suan dış gebelikten şüphe ediyohgc m artmiyo fazla da düşmüyor
Kan verdim yine sabah saglik ocağında bu kez de yarın çıkarmış saka gibiÇok geçmiş olsun canım. Nasılsın var mı gelişme
İnşallah hayırlı sonuç alırsıbinKan verdim yine sabah saglik ocağında bu kez de yarın çıkarmış saka gibi
Canım çok geçmiş olsunNe yazikki bebegim tutunamamis doktor suan dış gebelikten şüphe ediyohgc m artmiyo fazla da düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?