Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar size bişey sorucam doktorlarınızla rahat iletişime geçebiliyorsanız benim için rahimde 8mm polip varken aşılama yapılabilir mi diye sorabilir misiniz çok önemli benim için

Kızlar size bişey sorucam doktorlarınızla rahat iletişime geçebiliyorsanız benim için rahimde 8mm polip varken aşılama yapılabilir mi diye sorabilir misiniz çok önemli benim için
benim doktorum geçen ay bebeğin tutunmasına engel olur diye tedaviye başlamadı. Polip mi pıhtı mı emin olmalıyız dedi ki pıhtıymış klomen kullanmıştım. Yani emin olmamakla beraber eğer polipse onun alınıp tedavinin öyle uygulanması gerekir.

benim doktorum geçen ay bebeğin tutunmasına engel olur diye tedaviye başlamadı. Polip mi pıhtı mı emin olmalıyız dedi ki pıhtıymış klomen kullanmıştım. Yani emin olmamakla beraber eğer polipse onun alınıp tedavinin öyle uygulanması gerekir.
Bende klomen kullanmıştım 2 sefer acaba onun yüzünden mi oldu bu polip 😢 benimkisi polipmiş iki doktor baktı ikisi de polip dedi biri 7mm diğeri 8 mm dedi

Bende klomen kullanmıştım 2 sefer acaba onun yüzünden mi oldu bu polip 😢 benimkisi polipmiş iki doktor baktı ikisi de polip dedi biri 7mm diğeri 8 mm dedi
benim doktorum bebeğin tutunmasına engel olabiliyor dedi. bi daha ki gidişinizde bence sorup tedaviye öyle devam edin ve İçiniz rahat etmiyorsa başka Dr a gidin .

benim doktorum bebeğin tutunmasına engel olabiliyor dedi. bi daha ki gidişinizde bence sorup tedaviye öyle devam edin ve İçiniz rahat etmiyorsa başka Dr a gidin .
Doktorum çok iyi aslında benim polip arada kalan bi polipmiş 1 cm ve üstü olsa kesin alalım derdim ama 1 cm’den küçük bu engel olabilir de olmayabilir de dedi kararı bana bıraktı

Kızlar ilk aşılamam tutmuştu bugün kontrole gittim kesem oluşmuş 4 haftalık gebeyim 🥳🥳 allah hepinize nasip etsin hepinizin olcak gönlünüzü ferah tutun 🙏 benim için dua edenlere çok teşekkür ederim hepiniz için bende dua edicem ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum ama unutmayın ki Allahtan umut kesilmez 🙏 sağlıcakla kalın ☺️

Kızlar ilk aşılamam tutmuştu bugün kontrole gittim kesem oluşmuş 4 haftalık gebeyim 🥳🥳 allah hepinize nasip etsin hepinizin olcak gönlünüzü ferah tutun 🙏 benim için dua edenlere çok teşekkür ederim hepiniz için bende dua edicem ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum ama unutmayın ki Allahtan umut kesilmez 🙏 sağlıcakla kalın ☺

Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X