- 8 Eylül 2019
- 26
- 10
- 1
- 32
Bennn :)Benim de bugün reglimin 2. günü Dr randevum var aşılama tedavisine başlayacağız. Merak ettiğim aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennn :)Benim de bugün reglimin 2. günü Dr randevum var aşılama tedavisine başlayacağız. Merak ettiğim aşılama ile tek seferde hamile kalan var mı?
Hiç stres olma canım bişilerle uğraş kafan dağılsınBende de pko var 15 gun nasıl gececek acaba cok stres olmuşmuydun buarada ettıgın dualar ıcın allah razı olsun bebegını kucagına sag saglım al inşallah
Ne kadar güzel, sizin adınıza çok sevindim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.Bennn :)
Sen hamilemisin canim ? Amin insallahBugün iğneye başlayacağım, 4 gün sonra kontrol, umarım bebeklerimize kavuşuruz.
Yok canım aşılama tedavisine başladımSen hamilemisin canim ? Amin insallah
A pardon canim insallah guzel haberlerini alirsinYok canım aşılama tedavisine başladım
Amin inşallah isteyen herkes güzel haberler alırA pardon canim insallah guzel haberlerini alirsin![]()
benim doktorum geçen ay bebeğin tutunmasına engel olur diye tedaviye başlamadı. Polip mi pıhtı mı emin olmalıyız dedi ki pıhtıymış klomen kullanmıştım. Yani emin olmamakla beraber eğer polipse onun alınıp tedavinin öyle uygulanması gerekir.Kızlar size bişey sorucam doktorlarınızla rahat iletişime geçebiliyorsanız benim için rahimde 8mm polip varken aşılama yapılabilir mi diye sorabilir misiniz çok önemli benim için
Bende klomen kullanmıştım 2 sefer acaba onun yüzünden mi oldu bu polipbenim doktorum geçen ay bebeğin tutunmasına engel olur diye tedaviye başlamadı. Polip mi pıhtı mı emin olmalıyız dedi ki pıhtıymış klomen kullanmıştım. Yani emin olmamakla beraber eğer polipse onun alınıp tedavinin öyle uygulanması gerekir.
benim doktorum bebeğin tutunmasına engel olabiliyor dedi. bi daha ki gidişinizde bence sorup tedaviye öyle devam edin ve İçiniz rahat etmiyorsa başka Dr a gidin .Bende klomen kullanmıştım 2 sefer acaba onun yüzünden mi oldu bu polipbenimkisi polipmiş iki doktor baktı ikisi de polip dedi biri 7mm diğeri 8 mm dedi
Doktorum çok iyi aslında benim polip arada kalan bi polipmiş 1 cm ve üstü olsa kesin alalım derdim ama 1 cm’den küçük bu engel olabilir de olmayabilir de dedi kararı bana bıraktıbenim doktorum bebeğin tutunmasına engel olabiliyor dedi. bi daha ki gidişinizde bence sorup tedaviye öyle devam edin ve İçiniz rahat etmiyorsa başka Dr a gidin .
o zaman içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın .Doktorum çok iyi aslında benim polip arada kalan bi polipmiş 1 cm ve üstü olsa kesin alalım derdim ama 1 cm’den küçük bu engel olabilir de olmayabilir de dedi kararı bana bıraktı
Teşekkür ederimo zaman içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın .
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah yaklaşık iki yıl oldu bizim bebeğimiz olmuyor zormuş.Teşekkür ederim![]()
İnşallah en kısa zamanda olur canım bizimde 1,5 yıl oldu çok ama çok üzülüyorum artıkAllah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah yaklaşık iki yıl oldu bizim bebeğimiz olmuyor zormuş.
Maalesef ne kadar takmayacağım desem de ben de üzülüyorumİnşallah en kısa zamanda olur canım bizimde 1,5 yıl oldu çok ama çok üzülüyorum artık
tatlım senin noldu hayırlı haberler verirsin inşallahBende de pko var 15 gun nasıl gececek acaba cok stres olmuşmuydun buarada ettıgın dualar ıcın allah razı olsun bebegını kucagına sag saglım al inşallah
Kızlar ilk aşılamam tutmuştu bugün kontrole gittim kesem oluşmuş 4 haftalık gebeyimallah hepinize nasip etsin hepinizin olcak gönlünüzü ferah tutun
benim için dua edenlere çok teşekkür ederim hepiniz için bende dua edicem ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum ama unutmayın ki Allahtan umut kesilmez
sağlıcakla kalın ☺