Benım daha 7.gunum bugun doktor 16.gun sonra baktır kanda dedı senın kacıncı gun bakıldıAtlık
tatlım senin noldu hayırlı haberler verirsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım daha 7.gunum bugun doktor 16.gun sonra baktır kanda dedı senın kacıncı gun bakıldıAtlık
tatlım senin noldu hayırlı haberler verirsin inşallah
Hayırlı ugurlu olsun ınsallahKızlar ilk aşılamam tutmuştu bugün kontrole gittim kesem oluşmuş 4 haftalık gebeyimallah hepinize nasip etsin hepinizin olcak gönlünüzü ferah tutun
benim için dua edenlere çok teşekkür ederim hepiniz için bende dua edicem ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum ama unutmayın ki Allahtan umut kesilmez
sağlıcakla kalın ☺
Tatlım benim 14. Gün dedi 8.80 geldi sonuç bir hafta sonra bidaha baktır dedi 258 geldi sonuçBenım daha 7.gunum bugun doktor 16.gun sonra baktır kanda dedı senın kacıncı gun bakıldı
Benım bugun 8.gunum bakalım daha 8 gun var teste ınsallah ıyı haberler alırız alırımTatlım benim 14. Gün dedi 8.80 geldi sonuç bir hafta sonra bidaha baktır dedi 258 geldi sonuç
Doktor kesın olsun dıye 16.gum yaptır dedı banaTatlım benim 14. Gün dedi 8.80 geldi sonuç bir hafta sonra bidaha baktır dedi 258 geldi sonuç
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahMaşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ablamda rahımde perde vardı amelıyat oldu sonra polıp cıktı ofıs hısteroskopı yapacaklardı koronadan kaldı ozelde mı olacaksın ınsallah bır sorun olmaz polıpler temızlendıkten sonra kendiliğinden hamıle kalırsınYarın histeroskopi olacağım kızlar inşallah tek derdim poliptir de iyileşir iyileşmez hamile kalabilirimsözde aşılama yaptıracaktım o yüzden açmıştım bu forumu ama polip belası çıktı cesaret edemedim inşallah yarın kurtuluyorum
Evet özel hastanede yaptırıcam inşallah kazasız belasız atlatırım. 1,5 sene oldu hiç hamile kalamadım İnşallah bundan sonra kalırımAblamda rahımde perde vardı amelıyat oldu sonra polıp cıktı ofıs hısteroskopı yapacaklardı koronadan kaldı ozelde mı olacaksın ınsallah bır sorun olmaz polıpler temızlendıkten sonra kendiliğinden hamıle kalırsın
Amın ınsallah hıc sıkma canını sorun ortadan kalksın kendılıgınden olur ınsallahEvet özel hastanede yaptırıcam inşallah kazasız belasız atlatırım. 1,5 sene oldu hiç hamile kalamadım İnşallah bundan sonra kalırım![]()
Sağolasın canım çok teşekkür ederimAmın ınsallah hıc sıkma canını sorun ortadan kalksın kendılıgınden olur ınsallah
Insallah canın acıdı mıHisteroskopi oldum korktuğum gibi olmadı rahat geçti şükür inşallah kendiliğinden hamile kalırım bu saatten sonra![]()
İlk çıktığımda ağrım vardı ağrı kesici yaptılar 10 dakikaya hiç ağrım kalmadı şükür az bi kanamam var şuan sadeceAm
Insallah canın acıdı mı
Hayırlı olsun canım. Ne zaman test yaptın? Ben11. Gündeyim ve bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bende şu an hiçbir belirti yok. Sen neler yaşadın?Kızlar ilk aşılamam tutmuştu bugün kontrole gittim kesem oluşmuş 4 haftalık gebeyimallah hepinize nasip etsin hepinizin olcak gönlünüzü ferah tutun
benim için dua edenlere çok teşekkür ederim hepiniz için bende dua edicem ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum ama unutmayın ki Allahtan umut kesilmez
sağlıcakla kalın ☺