Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Küçük çip büyük çip nedir bunları hiç duymadım

Merhabalar kızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım 3 ay önce hsg çektirdim malesef sonraki aylar virüs yüzünden aşılama yapamadık bu ay inşallah sokağa çıkma yasağına denkgelmezse yaptircaz yoksa boş yere ilaç kullanmış olacağım

Merhaba tedavin hayırllı olsun. Sokağa çıkma yasağı da olsa tedaviye devam edebiliyorsun. Ben de kontrollerime yasak günlerinde gittim. Randevunun yazılı olduğu mesaj, mail yeterli oluyor

Küçük çip büyük çip nedir bunları hiç duymadım
Bende hiç bilmiyorum aradığım sekreter öyle dedi ,internetten de baktım öyle birşey bulamadım ,ama aşılamadan önce önümüzde ki ay inş önce rahim filmi çekineceğim eğer olmazsa sonra aşılama, inş hiçbirine gerek kalmadan gebe kalırım, üç kere niyet ettim Rahim filmine hepsinde de engel çıktı önüme, hayırlısı olsun inş

Merhaba tedavin hayırllı olsun. Sokağa çıkma yasağı da olsa tedaviye devam edebiliyorsun. Ben de kontrollerime yasak günlerinde gittim. Randevunun yazılı olduğu mesaj, mail yeterli oluyor
Evet canm öyleymiş bende yeni öğrendim bizim şehir dışına çıkmamız gerekiyor doktorum şehir dışında biraz bu durumu bahane ediyorum birde benim rahim filmim çok ağrılı ve kanamalı oldu ondan da kaçıyor olabilirim

Vardır bunda da bi hayır inşallah hiç bişeye gerek kalmadan duana kavuşursun

Anladım, zor süreçler canım, hepimize bol sabır diliyorum

Canım belli oldu mu sonucun ? Ben de bugün aşılamayı yaptırdım 14 gün bekleyeceğim.
Bugun 12. Gunum negatif cikti 1 saat sonra hafif silik bir cizgi oldu ama 10 dakikadan sonra olusan silik cizgiler negatif oluyormus adet gunume daha 3 gun var bakalim gorucez canim. Hayirli olsun umarim senin icin cok guzel olur.

Bugun 12. Gunum negatif cikti 1 saat sonra hafif silik bir cizgi oldu ama 10 dakikadan sonra olusan silik cizgiler negatif oluyormus adet gunume daha 3 gun var bakalim gorucez canim. Hayirli olsun umarim senin icin cok guzel olur.
İnşallah pozitiftir. Ben hep yapıyorum saatler sonra da olsa silik çizgi çıkmıyor İnş vardır bir şeyler ki test algılamıştır canım

İnşallah pozitiftir. Ben hep yapıyorum saatler sonra da olsa silik çizgi çıkmıyor İnş vardır bir şeyler ki test algılamıştır canım
Amin canim insallah. Insallah kolay gecer senin bu donemin.. asilamanin ilk haftasi ilactan ben cok zorlanmistim.. uyku, huysuzluk, kasik agrisi. Umarim cok guzel gecer senin.

Amin canim insallah. Insallah kolay gecer senin bu donemin.. asilamanin ilk haftasi ilactan ben cok zorlanmistim.. uyku, huysuzluk, kasik agrisi. Umarim cok guzel gecer senin.
Umarımm güzel geçer. Doktor progesteron için bir jel verdi onu yarından itibaren başlayacakmışım. Ben jel değil de hap istemiştim, hap tansiyon düşüklüğü halsizlik yapar dedi vermedi. Senin zorlanmaların bebiştendir inş. İlk sen sonra ben sonra topikteki diğer arkadaşlar güzel haber verecek

Insallah canim benim. Dua edicem senin icin

2. Asilamada tutma orani artiyormus. Benim doktorum 3 asilama ardindan tup bebek onerdi. O yuzden tekrar deneycem. Acikcasi ilk asilama oldugumda orani biliyordum tutmaz heveslenme diyordum kendime.. ama zamanla oyle bir psikolijiye girdim ki kesinlikle olmali diye yedim bitirdim resmen kendimi.. hersey kismet canim. Olacagi varsa oluyor zaten.

İnşallah bi dahakine tutar inşallah bu gördüğün son adet olur yüce rabbim duysun sesimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…