Küçük çip büyük çip nedir bunları hiç duymadımAma bu ay dört günlük dışarıya çıkma yasağına denk geldiği için çektiremiyorum ,doktora sordum gel deneyelim dedi aşılamayı fakat bu seferde çok pahalı geldi bana ya ☹ küçük çiple olursa 1500 büyük çiple olursa 2000 TL 400 TL muayene ücreti artı iğneler ilaçlar bana ait
İnşallah bu ay kalırsın canım benimNe yazık ki hiç kalamadım
Merhaba tedavin hayırllı olsun. Sokağa çıkma yasağı da olsa tedaviye devam edebiliyorsun. Ben de kontrollerime yasak günlerinde gittim. Randevunun yazılı olduğu mesaj, mail yeterli oluyorMerhabalar kızlarbende bu ay aşılama yaptıracağım 3 ay önce hsg çektirdim malesef sonraki aylar virüs yüzünden aşılama yapamadık bu ay inşallah sokağa çıkma yasağına denkgelmezse yaptircaz yoksa boş yere ilaç kullanmış olacağım
Bezmialem Vakıf Üniversitesinde oldum canim, ucretli. Senin amh değerin çok iyiDevlette mı oldun canım? Bende de polikistik var Amh 7.79 çıktı
Bende bilmiyorum küçük çip ne büyük çip ne neden böyle seçenekliNe farkı varmış küçük-büyük çipin? Ben de yarın ödeme yapacağım ne kadar isterler hiçbir fikrim yok.
Bende hiç bilmiyorum aradığım sekreter öyle dedi ,internetten de baktım öyle birşey bulamadım ,ama aşılamadan önce önümüzde ki ay inş önce rahim filmi çekineceğim eğer olmazsa sonra aşılama, inş hiçbirine gerek kalmadan gebe kalırım, üç kere niyet ettim Rahim filmine hepsinde de engel çıktı önüme, hayırlısı olsun inşKüçük çip büyük çip nedir bunları hiç duymadım
Evet canm öyleymiş bende yeni öğrendim bizim şehir dışına çıkmamız gerekiyor doktorum şehir dışında biraz bu durumu bahane ediyorum birde benim rahim filmim çok ağrılı ve kanamalı oldu ondan da kaçıyor olabilirimMerhaba tedavin hayırllı olsun. Sokağa çıkma yasağı da olsa tedaviye devam edebiliyorsun. Ben de kontrollerime yasak günlerinde gittim. Randevunun yazılı olduğu mesaj, mail yeterli oluyor
Vardır bunda da bi hayır inşallah hiç bişeye gerek kalmadan duana kavuşursunBende hiç bilmiyorum aradığım sekreter öyle dedi ,internetten de baktım öyle birşey bulamadım ,ama aşılamadan önce önümüzde ki ay inş önce rahim filmi çekineceğim eğer olmazsa sonra aşılama, inş hiçbirine gerek kalmadan gebe kalırım, üç kere niyet ettim Rahim filmine hepsinde de engel çıktı önüme, hayırlısı olsun inş
Anladım, zor süreçler canım, hepimize bol sabır diliyorumEvet canm öyleymiş bende yeni öğrendim bizim şehir dışına çıkmamız gerekiyor doktorum şehir dışında biraz bu durumu bahane ediyorum birde benim rahim filmim çok ağrılı ve kanamalı oldu ondan da kaçıyor olabilirim
Canım belli oldu mu sonucun ? Ben de bugün aşılamayı yaptırdım 14 gün bekleyeceğim.Bugun 9.gun bitiyor canim. 3 4 gune gorucez insallah. Hakkimizda hayirlisi.
Bugun 12. Gunum negatif cikti 1 saat sonra hafif silik bir cizgi oldu ama 10 dakikadan sonra olusan silik cizgiler negatif oluyormus adet gunume daha 3 gun var bakalim gorucez canim. Hayirli olsun umarim senin icin cok guzel olur.Canım belli oldu mu sonucun ? Ben de bugün aşılamayı yaptırdım 14 gün bekleyeceğim.
İnşallah pozitiftir. Ben hep yapıyorum saatler sonra da olsa silik çizgi çıkmıyorBugun 12. Gunum negatif cikti 1 saat sonra hafif silik bir cizgi oldu ama 10 dakikadan sonra olusan silik cizgiler negatif oluyormus adet gunume daha 3 gun var bakalim gorucez canim. Hayirli olsun umarim senin icin cok guzel olur.
Amin canim insallah. Insallah kolay gecer senin bu donemin.. asilamanin ilk haftasi ilactan ben cok zorlanmistim.. uyku, huysuzluk, kasik agrisi. Umarim cok guzel gecer senin.İnşallah pozitiftir. Ben hep yapıyorum saatler sonra da olsa silik çizgi çıkmıyorİnş vardır bir şeyler ki test algılamıştır canım
Umarımm güzel geçer. Doktor progesteron için bir jel verdi onu yarından itibaren başlayacakmışım. Ben jel değil de hap istemiştim, hap tansiyon düşüklüğü halsizlik yapar dedi vermedi. Senin zorlanmaların bebiştendir inş. İlk sen sonra ben sonra topikteki diğer arkadaşlar güzel haber verecekAmin canim insallah. Insallah kolay gecer senin bu donemin.. asilamanin ilk haftasi ilactan ben cok zorlanmistim.. uyku, huysuzluk, kasik agrisi. Umarim cok guzel gecer senin.
Insallah canim benim. Dua edicem senin icinUmarımm güzel geçer. Doktor progesteron için bir jel verdi onu yarından itibaren başlayacakmışım. Ben jel değil de hap istemiştim, hap tansiyon düşüklüğü halsizlik yapar dedi vermedi. Senin zorlanmaların bebiştendir inş. İlk sen sonra ben sonra topikteki diğer arkadaşlar güzel haber verecek
Çok üzüldüm canım benimmalesef ben bat a 2 gun kala hasta oldum kizlar
İnşallah bi dahakine tutar inşallah bu gördüğün son adet olur yüce rabbim duysun sesimizi inşallah2. Asilamada tutma orani artiyormus. Benim doktorum 3 asilama ardindan tup bebek onerdi. O yuzden tekrar deneycem. Acikcasi ilk asilama oldugumda orani biliyordum tutmaz heveslenme diyordum kendime.. ama zamanla oyle bir psikolijiye girdim ki kesinlikle olmali diye yedim bitirdim resmen kendimi.. hersey kismet canim. Olacagi varsa oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?