Benim ki ertelendi canım sizinkiler pozitif olur inşallahBen 12 gün kullandım, 37,5 vurduğum için her gün sadece bir kutu kullanmış oldum. Doktor bana da iki kutu aldırmıştı, ama doz artırmaya gerek görmedi tek kutu yetti. Tedavin, tedavilerimiz pozitifle sonuçlansın inş
Doğal yöntemler deneseniz.Merhaba arkadaşlar 15 aydır uğraşmamıza rağmen hiç hamile kalamadım sebepsiz infertilite dendi 2 kez klomen kullandım işe yaramadı benim ve eşimin tüm hormonları normal ama olmuyor malesef.. Şuan adet olmayı bekliyorum 19 u gibi olacak sanırım aşılama denemek istiyorum tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle aynı yolda yürüyen arkadaşlarım sizlerde katılın sohbete.
O kadar çok şey denedim ki ... ama galiba prolaktin yüzünden gebe kalamadım ben en başta da zaten yüksek çıkmıştı değerim doktorlar çok yüksek değil sıkıntı olmaz dediler ama 21 di en başta bile şimdi düşürmek için ilaç aldım inşallah şifam budurDoğal yöntemler deneseniz.
Asljnda doktor yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum bu ay kalsın bakalım bi şu ilacı bir içeyimSaglik olwun canim bundada vardir bir hayir.
Ahmet apa Nın açlık oruçlukları var. Aidin salihi okumanızı tavsiye ederim. En azından tedaviye yardımcı olacaktır. Birde vücudumuzu hor kullanıyoruz. Benimde vajinal sıkıntım var şuan ped kullanmayı bırakmaya çalışıyorum. Çok saçma gelebilir ama yazmak istedim sadeceO kadar çok şey denedim ki ... ama galiba prolaktin yüzünden gebe kalamadım ben en başta da zaten yüksek çıkmıştı değerim doktorlar çok yüksek değil sıkıntı olmaz dediler ama 21 di en başta bile şimdi düşürmek için ilaç aldım inşallah şifam budur
Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsunAhmet apa Nın açlık oruçlukları var. Aidin salihi okumanızı tavsiye ederim. En azından tedaviye yardımcı olacaktır. Birde vücudumuzu hor kullanıyoruz. Benimde vajinal sıkıntım var şuan ped kullanmayı bırakmaya çalışıyorum. Çok saçma gelebilir ama yazmak istedim sadece
Benim de ilk doktor kontrolümde (1,5 yıl önce gibi) prolaktinim 26 gibi bir şey çıkmıştı. Doktor dostinex verip bir iki hafta sonra tekrar kontrol etmişti ve değer 5'in altına düşmüştü. Sonra ilacı birkaç ay kullanıp bırakmıştım. Ardından tekrar yükseldi ve dostinex'i şu anda sürekli kullanıyorum. Doktorlar bu ilacın gebelik döneminde de zaman zaman kullanıldığını tedavi için bir sakıncası olmadığını söyledi.Asljnda doktor yapabiliriz dedi ama ben istemiyorum bu ay kalsın bakalım bi şu ilacı bir içeyim
Merhaba canım ne kadar çok benziyoruz ,bizde 18 aydır denememize rağmen gebelik oluşmadı benimde eşiminde hormonları normal ve ayın 19 unda yani dün adet oldum ve aşırı bir şekilde aşılamaya taktım bu ay ama doktor öncesinde bir rahim filmi öneriyorMerhaba arkadaşlar 15 aydır uğraşmamıza rağmen hiç hamile kalamadım sebepsiz infertilite dendi 2 kez klomen kullandım işe yaramadı benim ve eşimin tüm hormonları normal ama olmuyor malesef.. Şuan adet olmayı bekliyorum 19 u gibi olacak sanırım aşılama denemek istiyorum tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle aynı yolda yürüyen arkadaşlarım sizlerde katılın sohbete.
Sen hiç hamile kalabilmiş miydin canım bu düşünce hamile kalan çok olmuşBenim de ilk doktor kontrolümde (1,5 yıl önce gibi) prolaktinim 26 gibi bir şey çıkmıştı. Doktor dostinex verip bir iki hafta sonra tekrar kontrol etmişti ve değer 5'in altına düşmüştü. Sonra ilacı birkaç ay kullanıp bırakmıştım. Ardından tekrar yükseldi ve dostinex'i şu anda sürekli kullanıyorum. Doktorlar bu ilacın gebelik döneminde de zaman zaman kullanıldığını tedavi için bir sakıncası olmadığını söyledi.
Prolaktin çok çabuk düşüyor, ama ilacı bırakınca da zaman zaman yükseliyor.
Aşılama istiyorsan mecbur yaptıracaksın canım rahim filmini tüplerinin açık olması gerekiyor bu işlem için . Ben onu da çektirdim orda da bi sıkıntı yok sadece bir hormonum yüksekmiş şimdi onu düşürüp devam edicem denemeye bakalım Allah hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallahMerhaba canım ne kadar çok benziyoruz ,bizde 18 aydır denememize rağmen gebelik oluşmadı benimde eşiminde hormonları normal ve ayın 19 unda yani dün adet oldum ve aşırı bir şekilde aşılamaya taktım bu ay ama doktor öncesinde bir rahim filmi öneriyor
Ama ben yaklaşık iki yıl önce bir gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı bundan dolayı rahim filmi gerekir mi acabaAşılama istiyorsan mecbur yaptıracaksın canım rahim filmini tüplerinin açık olması gerekiyor bu işlem için . Ben onu da çektirdim orda da bi sıkıntı yok sadece bir hormonum yüksekmiş şimdi onu düşürüp devam edicem denemeye bakalım Allah hepimize en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Yaptırsan için rahat eder bence yaptırAma ben yaklaşık iki yıl önce bir gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı bundan dolayı rahim filmi gerekir mi acaba
Ne güzel canım tebrikler. Igneli aşılama mı oldun ? Sorun neydi?Konuyu görünce yazmak istedim kizlar, Mart ayında asilama yaptirdim, ilk aşılamam ve tuttu çok şükür. inşaallah Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin
Sağolasın canım. Evet iğneli asilama oldum. Yumurta rezervim düşüktü canım amh 1,5'tu en son.Ne güzel canım tebrikler. Igneli aşılama mı oldun ? Sorun neydi?
Devlette mı oldun canım? Bende de polikistik var Amh 7.79 çıktıSağolasın canım. Evet iğneli asilama oldum. Yumurta rezervim düşüktü canım amh 1,5'tu en son.
Ama bu ay dört günlük dışarıya çıkma yasağına denk geldiği için çektiremiyorum ,doktora sordum gel deneyelim dedi aşılamayı fakat bu seferde çok pahalı geldi bana yaYaptırsan için rahat eder bence yaptır
Ne yazık ki hiç kalamadımSen hiç hamile kalabilmiş miydin canım bu düşünce hamile kalan çok olmuş
Ne farkı varmış küçük-büyük çipin? Ben de yarın ödeme yapacağım ne kadar isterler hiçbir fikrim yok.Ama bu ay dört günlük dışarıya çıkma yasağına denk geldiği için çektiremiyorum ,doktora sordum gel deneyelim dedi aşılamayı fakat bu seferde çok pahalı geldi bana ya ☹ küçük çiple olursa 1500 büyük çiple olursa 2000 TL 400 TL muayene ücreti artı iğneler ilaçlar bana ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?