Amin canim allah isteyen herkese kismet etsinİnşallah bi dahakine tutar inşallah bu gördüğün son adet olur yüce rabbim duysun sesimizi inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim allah isteyen herkese kismet etsinİnşallah bi dahakine tutar inşallah bu gördüğün son adet olur yüce rabbim duysun sesimizi inşallah![]()
Eger yasin cok degilse 1 kez de olsa asilama deneyin bence bizde oyleyiz ama doktor asilamadan sonta tup bebek deneyin diyor. Hayirli olsun insallahBize de doktor beklemeyin hemen tüp bebek yaptırın dedi. Benim fsh 11 eşimin de sperm sayısı biraz düşük. Bizde gelecek ay tüp bebek merkezine gidecez. Ben aşılama tutmaz diye tüp bebek istiyorum. Bizim isteğimize göre yaparlar mı bilmiyorum ama. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Her ay aynı psikolojiyle yiyip bitiriyoruz kendimizi. Ama pes etmek yok, tekrar deneyip nasipse evlatlarımıza kavuşacağız. Zor olacak belki ama olacak yavrularımız. 2. aşılamada şans %35 diye okumuştum bir yerde, bir de bu sefer doktorunun önerdiği gibi iğneli denersin belki2. Asilamada tutma orani artiyormus. Benim doktorum 3 asilama ardindan tup bebek onerdi. O yuzden tekrar deneycem. Acikcasi ilk asilama oldugumda orani biliyordum tutmaz heveslenme diyordum kendime.. ama zamanla oyle bir psikolijiye girdim ki kesinlikle olmali diye yedim bitirdim resmen kendimi.. hersey kismet canim. Olacagi varsa oluyor zaten.![]()
Ben de hep acaba doğrudan tüp bebek mi yaptırsaydık diye düşündüm. Benim aşılamam 3 bin liraya oldu ve bunu 3 kere tekrarlarsam nerdeyse tüp bebek fiyatına denk geliyor diye düşünmüştüm. Ama aşılama yaptırdıktan sonra yöntem kolay olduğu için iyi ki denedim dedim, tüp bebek sanırım daha stresli bir süreç. Daha kolay yoldan bir kere de olsa deneyin tabi sperm sayısı hızı çok çok düşük değilse. Spermler yıkandıktan sonra en az 10 milyon oluyorsa aşılama yaptırmaya değer bir durummuş27 ye girdim yeni. Bizim gittiğimiz doktor da işte ikinizde de sorun var tüp bebek gidin yaptırın dedi o yüzden. Zaten eşimde aşılama istiyor. Gidince doktor ne derse artık onu yaparız
Marmarayı bilmiyorum ama Mayısın ilk haftasından itibaren birçok merkezde işlemler yapılmaya başlandı canımMerhaba arkadaşlar Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Koronavirüs nedeniyle tüp bebek ve aşılamalara ara verildi diye biliyodum.bende iki kez aşılama tedavisi gördüm sonuç negatifti.martta da Koronavirüs çıktı birdaha da hastaneye gitmedim.Marmara üni. Araştırma da benim gibi tedavi gören var mı aranızda?
İnşallah hayırlısı olur, doktor en iyisini bilir, en doğru kararı verir tabiTestte 23 milyon çıktı. Bende işte aşılamaya harcayacağımız parayla tüp bebek yaptıralım diye düşünmüştüm. Zaten öyle çok maddi imkan yok ve devlet de 3 yıl olmadan karşılamıyormuş. Gidelim bakalım doktor ne önerecek
Tesekkür ediyorum bilgi için canımMarmarayı bilmiyorum ama Mayısın ilk haftasından itibaren birçok merkezde işlemler yapılmaya başlandı canım
Aşılama günü Sperm değerleri nasıldı eşinizin yıkama öncesi ve sonrası ?Merhaba 22 mayısta ikinci aşılamamı oldum. İlk aşılamam tuttu ama düşükle sonuçlandı.
İlk aşılama da gonal f 300+merional 75 kullandım 4 yumurta oluştu.
Bu defa Femara + merional 75 kullandım 3 yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılama işleminde kendinizi kasmazsanız kolay geçiyor. Kendimi dinlememeye çalışıyorum olmazsa çok üzülürüm diye. Hakkımızda hayırlısı olsun
Aşılama günü Sperm değerleri nasıldı eşinizin yıkama öncesi ve sonrası ?malesef ben bat a 2 gun kala hasta oldum kizlar![]()
188 milyon sperm sayısı yıkamadan önce yıkandıktan sonra 12.6 idi hareketliliği hatırlamıyorum ama doktorumuz iyi demişti.Aşılama günü Sperm değerleri nasıldı eşinizin yıkama öncesi ve sonrası ?
Canım inşallah tutar femara gonal f den daha mı iyi neden ikinci sefere onu verdi acabaMerhaba 22 mayısta ikinci aşılamamı oldum. İlk aşılamam tuttu ama düşükle sonuçlandı.
İlk aşılama da gonal f 300+merional 75 kullandım 4 yumurta oluştu.
Bu defa Femara + merional 75 kullandım 3 yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılama işleminde kendinizi kasmazsanız kolay geçiyor. Kendimi dinlememeye çalışıyorum olmazsa çok üzülürüm diye. Hakkımızda hayırlısı olsun