benimde 12-13 kilo alma hedefim var ama bakalım hayırlısı :)ben 53 kilo ile hamile kaldım, şimdi 16. haftadayım kilo yine yaklaşık aynı. Yemek yiyince, kıyafetli olunca, bir de akşamları bi yarım kilo bir kilo farkediyor sabaha yine aynı kilo. Kendimce 15 kiloyla sınırladım hamileliği ama hayırlısı olsun. Bebişler sağlıklı olsun da veririz artık sonrasında :)
Bana göre basit degil tatlim yaa cok zorlanıyorum stres yapıyorum. Ilk hamileligimde 80le kaldim 103 le doguma girdim 2 sene gecti eski kiloma yeni dusmusken ki daha da dusmeyi planliyodum bi 60 bari olsun oyle hamile kalmayi düşünüyodum ama tabi nasip bu seferde 79 kiloyla kaldim. Ayni şeyleri yasamak istemiyorum almasam cok iyi dr.umda aynisini soyluyo veremezsin ama alma diyo. Bakalim dikkat etmeye çalışıyorum inş eskisi gibi olmazKilo işin en basiti canım allah sağlık sıhhat versin doğumdan sonra verirsin insallah
canım benim bu cuma inşallah 5. ayım bitiyor bende toplamda 5 kilo aldım.Selam kizlar kilolar ne halde. Ben 79 la hamile kalmistim suan 5 ay bitecek 82 kilo oldum 3 gündür. Normalde zaten kilom var dr kilo alma hic dedi ama 3 kilo almışım bu bile beni rahatsiz etti. Dr.a gore 6aya kadar kilo almasam daha iyiymis bencede oyle tabi. Ins cok almam. Ilk bebegimde 23 kilo almıştım. Ve ondada aynisini soylemisti dr. Ilk alti aya kadar alma diye ben ozamanda 4 kilo aldim ama 6dan sonra asiri kilo almistim. Bununda oyle olmasindan korkuyorum.
canım benim bu cuma inşallah 5. ayım bitiyor bende toplamda 5 kilo aldım.
canım benim bu cuma inşallah 5. ayım bitiyor bende toplamda 5 kilo aldım.
Ben bazı sağlık sorunları yaşıyorum bebeğim sağlıkla dogsunda kilo falan gözüm girmiyor hiç hassaslastim iyice:)inşallah çok almazsin sen kilo alirsanda vermesi kolay olsun insallah
Tartilmak için bile ayağa kalkamiuorim ki canım en önemlisi sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?