mayıs meleklerinin anneleri kilo takibimizi buradan yapalım mı ;)

Kac kiloyla hamile kaldin peki cnm.

Bebegini hissediyomusun cnm göbeğinde ne kadar sisti. Hareketlerinde bi kisitlama varmi
60 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. bebeğimi hissediyorum ama göbeğim pek fazla şişmedi. bilmeyen bu hamile demez yani. hareketlerimde de allaha şükür şimdilik herhangi bir kısıtlama yok.

60 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. bebeğimi hissediyorum ama göbeğim pek fazla şişmedi. bilmeyen bu hamile demez yani. hareketlerimde de allaha şükür şimdilik herhangi bir kısıtlama yok.

Ne güzel bende öyleyim görenler hamile gibi durmuyosun diyolar zaten 3 kilo almisim ordan farketmiyo. Kendi gobegin gibi duruyo diyolar kiyafetle belli olmuyo. Cok şükür benimde kisitlama yok. Ama bu aralar sabah kalktigimda sirt üstü yatarken bebek tam göbek hizasinda cok sert oluyo karnimi geriyo resmen hissediyorum bebegi.

Ben de 51 le başladım şu an 57 yim ama 4 kiloyu resmen iki haftada aldım.. benim göbeğim de çok çıktı ikinci bebişim olduğu için sanırım... çok da yaramaz paşam hiç durmuyo bizim uykusuz gecelerimiz şimdiden başladı..hepimizin Allah yardimcisı olsun kızlar iki ay sonra daha da zor olcak herşey

Dün tartildim yani 23+1 de 65.700 düm. Bu durumda 5 kilo 700 gr almis oluyorum. Bebeğim 600 gr

merhaba bayanlar : 23+6 haftalık hamileyim ben de 58 kilo ile hamile kaldım, şuanda 64 kiloyum. toplamda 6 kilo almışım.

Ne güzel herkes 5 6 kilo almış ben 50 ile hamile kaldım şuan 63 üm 23 kilo şimdilik. Ilk gebelikte de 30 kilo almıştım aynı olucak sanırım

bende 52 kg ile hamile kaldım. ilk 3 ay 3 kg verdim. şimdi 23 haftalığım 55 kg oldum.

26.haftamdayim arkadaşlar, son 1 ayda aldığım 4 kg ile toplamda 9 kiloya imza atmış bulunmaktayım, soktayim ama hala yiyorum habire

Ben de 55 kilo ile hamile kaldim su an 61.5 kiloyum Pek de yemiyorum ama cok aldim sanki

Ben cuma günü 67.400 geldim. 26. Haftanin başlangıcı oluyor. Daha da almisimdir. Memleketten annem geldi habire yiyorum. Gerçi yemesemde alıyorum. Toplamda 7.5 kilo aldım. Hedef 12ydi ama baya geçecek sanırım.

28 haftalik hamileyim.Son bir ayda 4 kilo almisim.yani toplamda 9 kilo.asiri yemiyorum ama nasil aldim anlamiyorum.Sekerli yememeye karar verdim.Hadi hayırlısı

Ben cuma günü 67.400 geldim. 26. Haftanin başlangıcı oluyor. Daha da almisimdir. Memleketten annem geldi habire yiyorum. Gerçi yemesemde alıyorum. Toplamda 7.5 kilo aldım. Hedef 12ydi ama baya geçecek sanırım.
Aynen bende 12 kiloyla tamamlarim diyordum ama bu ay aniden aldigim kilolar gozumu korkuttu

Aynen bende 12 kiloyla tamamlarim diyordum ama bu ay aniden aldigim kilolar gozumu korkuttu
benim arkadaşımda çok hızlı kilo aldı 32. haftadayken kilo almam durdu dedi. bebek alıyor ama ben almıyorum dedi. belki bizde öyle oluruz
eğer öyle olmazsa herhafta en az yarım kilo alıyorum. 20 ye dayanırım

Ayy inşallah bizde oyle oluruz yoksa durum vahim.Kendimi 20 kilo almis gibi hissediyorum simdiden

Selam arkadaslar bende 79 kiloyla hamile kaldım bu sabah 82.6 çıktı sanirim 1 aydir kilom yerinde sayıyor. 3 haftadir akşam birsey yiyemiyorum midem yaniyo kavruluyo corba dahi içemiyorum ictigimde midem agzimda geziyorum uyuyamiyorum bile. Ilk gebeligimde boyle bise yaşamamistim bu kiz diyemi ne zor geciyo. Kokulara karsi hassaslastim en ufak bi kokuda iğreniyorum. Ne yapmam lazim hic bilmiyorum zor oluyo yemedigim zaman rahatim yediğim zaman sindirene kadar sekilden sekile giriyorum böyle olan varmi aranizda.

Bende malesef kilolu hamiel kaldim (71.2). O yüzden başından beri dikkat ettim. Bir de gebelik şekeri cikinca hepten dikkat ediyorum. Simdi 75 kiloyum. Umarım sonuna kadar 10 kilodan fazla almam.

Arkadaslar bu hafta annemler geldi 82 den 84e ciktim toplam 5 kilo almisim 79dum. Dikkat etmeye çalışıyorum kilolu hamile kaldim diye ama birileri gelince yada ben bi yere gidince illa kilo aliyorum. Bi dahaki ay eşimin ailesine gidecez uc beş gun kalacaz ordada kendimi kontrol edemeyip alirim diye cok korkuyorum. Evde o kadar istahli degilim ama biyerlere gidince istahim aciliyo niyeyse. Boyle giderse 90ni görürüm gibi ( oofff bi onceki hamilelikteki gibi cok kilo almak istemiyorum ( zaten cok zor veriyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 28+4 gunluk hamileyim 49 la hamile kaldim suan 56.5 57 civariyim,ve iştahim açılmaya başladi napicam bilmiyorum cok kilolu doguma gitmek istemiyorum..istahi acilanlar var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…