Kac kiloyla hamile kaldin peki cnm.
60 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. bebeğimi hissediyorum ama göbeğim pek fazla şişmedi. bilmeyen bu hamile demez yani. hareketlerimde de allaha şükür şimdilik herhangi bir kısıtlama yok.Bebegini hissediyomusun cnm göbeğinde ne kadar sisti. Hareketlerinde bi kisitlama varmi
60 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. bebeğimi hissediyorum ama göbeğim pek fazla şişmedi. bilmeyen bu hamile demez yani. hareketlerimde de allaha şükür şimdilik herhangi bir kısıtlama yok.
Aynen bende 12 kiloyla tamamlarim diyordum ama bu ay aniden aldigim kilolar gozumu korkuttuBen cuma günü 67.400 geldim. 26. Haftanin başlangıcı oluyor. Daha da almisimdir. Memleketten annem geldi habire yiyorum. Gerçi yemesemde alıyorum. Toplamda 7.5 kilo aldım. Hedef 12ydi ama baya geçecek sanırım.
benim arkadaşımda çok hızlı kilo aldı 32. haftadayken kilo almam durdu dedi. bebek alıyor ama ben almıyorum dedi. belki bizde öyle oluruzAynen bende 12 kiloyla tamamlarim diyordum ama bu ay aniden aldigim kilolar gozumu korkuttu
Ayy inşallah bizde oyle oluruz yoksa durum vahim.Kendimi 20 kilo almis gibi hissediyorum simdidenbenim arkadaşımda çok hızlı kilo aldı 32. haftadayken kilo almam durdu dedi. bebek alıyor ama ben almıyorum dedi. belki bizde öyle oluruz
eğer öyle olmazsa herhafta en az yarım kilo alıyorum. 20 ye dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?