mayıs meleklerinin anneleri kilo takibimizi buradan yapalım mı ;)

Ben de 32 haftalik hamileyim 55 ile basladim 65 im 10 kilo aldim.

30. hafta bitti bende 10 kilo almış bulunuyorumm.

30. hafta bitti 9 kilodayım, yavaşladı gibi kilo alımı, haydi hayırlısı :)

Eveeet 87 kilo oldum istahim açıldı inşallah bundan sonra cok almam yaa. 79 la başladığım maratona 87yle devam ediyorum ama 90i gormek istemiyorum (

31 hafta 7 kg 300 gram aldım, 2 kilosu son 1 ayda olduğundan doktorum üst sınırda almışsın bu ay dedi

31 hafta 7 kg 300 gram aldım, 2 kilosu son 1 ayda olduğundan doktorum üst sınırda almışsın bu ay dedi
cok iyi bence maksimum 10 kiloyla bitirisin.
ben şimdiden 11 kiloya dayandım. 15i geçmesem bari diye duacıyım.

32+2 deyiz, bugün doktora gittik, 10 kilo almışım, yürüyüş yapıyordum 1 aydır işten güçten bırakmıştım, bu gün başlıyorum tekrar, hadi Bismillah :)))

Arkadaşlar 34 haftadayim. Ekmegi 1 haftadir kestim ve saglikli seyler ve az yedim 87den 86.2 olmusum bu sabah. Yaklasik bir kilo azalmisim tabi o sudur ama su icmem iyi bol bol su ve hurma yiyorum. Dogal ve saglikli beslenince oluyo. Baliga ve sebzeye devam

33+1 deyim ve 13 kilo aldım. hızla kilo alıyorum. bu gidişle doğuma kadar 17-18 kilo almış olucam
ah o nutella yok mu o nutella.

36 haftalık hamileyim kızlar 8 kilo kadar aldım sadece karnım büyüdü

37 hafta ve de 11 kg almış bulunuorum hayırlı olsun son bir aydır inanılmaz iştahım arttı gece kalkıp yemek yiyorum

38. haftam bugün doldu, 12 kilo almışım :)) Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben yeni öğrendim gebe olduğumu 5+3üm şuan 72 kiloyla merhaba dedim boyum 170 cm hedefim 15 kiloyu geçmemek inşallah dediğimle yaptığım bir olur bu aralar acayip bir iştah açıklığı var normal mi bu?

Benim bebegim dorduncu ayini doldurdu mayis 16 da dogum yaptim 49 la hamile kalmistim en basinda yazdigim gibi 65 le doguma girdim dogumdan bir hfta sonra tartildm 56 kiloydum suan 51 im ve hala veremiorum kisa surede kendigilinden gitti kilolarim fakat suan yerimde sayiyorum.. cok guzel bir egzersiz buldum baslamayi dusunuyorum umarim bian once 47 48 e duserim kizlar..

ben 25. haftamdayım sımdı, ilk 3 ay sadece 1 kg aldım, sonra 5 ve 6 aylarda da birer kg alarak bu haftaya 3 kg almış olarak geldım. ama hayatımın en kılolu anında hamıle kaldım, 74 le doktorum ıyı gıttıgımı soylyuyor, cok takıntılı degıl kıloya Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…