Mayıs tüpbebek transfer belirtileri 2025

Ben aynı kaşıkta ara ara ağrı ilaçların verdiği ağrı dışındında bir değişiklik yok bende.sende varmı kaşık yada bel ağrısı ilaçlar sende etki gösterdimi
Bende ara sıra kasik ağrısı okurdu bugün hiç birsey yok ağrı sızı testte negatifti hayırlısı

Ben aynı kaşıkta ara ara ağrı ilaçların verdiği ağrı dışındında bir değişiklik yok bende.sende varmı kaşık yada bel ağrısı ilaçlar sende etki gösterdimi
Bende de bi belirti yok. İğnelerden mi karnımda şişkinlik var en başından beri. 3.gün embriyosu için en erken kaçıncı gün test yapmalıyız ki?

evet 2 kere yaptım birini biraz önce negatif çıkıyor. İlk negatifi gördüğümde çok ağlamıştım ama bunda ağlamadım yapacak bir şey yok olmadıysa da diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum hayatımda hiçbir şey kolay olmadı zaten bebeğimizde kolay gelmeyecek galiba diye düşünmeye başladım :)
Ayyy okurken kendimi okudum😓 ayni gun transfer olmusuz ben 9. Gun kan testi verdim negatif o yuzden ben artik eminim cumartesi normal test gunumdu ama sadece Dr istedi diye yaptiricam. Benim ilk denememdi. Seninki kacinci olucak?
Umarim sen pozitif alirsin 🙏

Ayyy okurken kendimi okudum😓 ayni gun transfer olmusuz ben 9. Gun kan testi verdim negatif o yuzden ben artik eminim cumartesi normal test gunumdu ama sadece Dr istedi diye yaptiricam. Benim ilk denememdi. Seninki kacinci olucak?
Umarim sen pozitif alirsin 🙏
Benimde ilk denememdi canım ve negatif geldi umarım senin pozitife döner 🥹🙏

Doktor bana da 12 gün sonra dedi ama bazen 9.gün 10.gün belli oldu diyorlar ya bu 3.gün embriyosu içinde geçerli mi acaba?
Kandan baktıracaksan büyük olasılıkla çıkıyor idrarı tavsiye etmem psikolojini iki kere bozma yeterince zor bir süreç baktıracaksan direk kandan baktır benimde bugün 8 .gün 5 gün embriyosu yarın yada pazar günü kan vermeyi düşünüyorum

Kandan baktıracaksan büyük olasılıkla çıkıyor idrarı tavsiye etmem psikolojini iki kere bozma yeterince zor bir süreç baktıracaksan direk kandan baktır benimde bugün 8 .gün 5 gün embriyosu yarın yada pazar günü kan vermeyi düşünüyor

Kandan baktıracaksan büyük olasılıkla çıkıyor idrarı tavsiye etmem psikolojini iki kere bozma yeterince zor bir süreç baktıracaksan direk kandan baktır benimde bugün 8 .gün 5 gün embriyosu yarın yada pazar günü kan vermeyi düşünüyorum
Anladım. Sonucu haber ver ama seni merak ediyorum.

Normalde pazar veririm diye düşünüyordum ama yarın vermeyi planlıyorum vazgeçmezsem
12 mayıs normalde kan testi günüm benimde. Birkaç gün belim inanılmaz ağrıdı. Transfer günü hariç 6. ve 7.gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gün emriyosu taze transferdi. Şimdi korkuyorum tekrar test yapmaya. bel ağrım vs azaldı şuan ama adet olacak gibi hissediyorum. prodiktör gebelik testi aldım onu yarın yapacağım. Pazartesi de kanda belli olur zaten.
Hİç umudum kalmadı...

12 mayıs normalde kan testi günüm benimde. Birkaç gün belim inanılmaz ağrıdı. Transfer günü hariç 6. ve 7.gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gün emriyosu taze transferdi. Şimdi korkuyorum tekrar test yapmaya. bel ağrım vs azaldı şuan ama adet olacak gibi hissediyorum. prodiktör gebelik testi aldım onu yarın yapacağım. Pazartesi de kanda belli olur zaten.
Hİç umudum kalmadı...
Benim test günümde seninkiyke aynı . Yine sabah normal test yaptım negatif. Benim 3 gün embriyosuydi . Maddi olarakta son şansımdi zaten . Yarın kan tahlili verecem Artık ne çıkarsa sonuç düşünmekten yoruldum artık ☹️

Benim test günümde seninkiyke aynı . Yine sabah normal test yaptım negatif. Benim 3 gün embriyosuydi . Maddi olarakta son şansımdi zaten . Yarın kan tahlili verecem Artık ne çıkarsa sonuç düşünmekten yoruldum artık ☹️
pazartesiyi bekle yine de bende öyle yapacağım. Sizin belirtiler vs neydi. Neden umutsuzsunuz ki testte kolay kolay çıkmıyor en doğru sonucu kan testi verecek

İdrara hemen karışmıyor beni. Diğer hamileliğimdede idarara çık geç karışmıştı herkesin bünyesi bir değil moralimi yüksek tut çok kafana takıyorsan yarın bir test ya duruma göre varsa tekrar 2 gün sonra yine yaparsın

Back
X