3. Gün ama 4 hücreli olduğu için zor gibipazartesiyi bekle yine de bende öyle yapacağım. Sizin belirtiler vs neydi. Neden umutsuzsunuz ki testte kolay kolay çıkmıyor en doğru sonucu kan testi verecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gün ama 4 hücreli olduğu için zor gibipazartesiyi bekle yine de bende öyle yapacağım. Sizin belirtiler vs neydi. Neden umutsuzsunuz ki testte kolay kolay çıkmıyor en doğru sonucu kan testi verecek
Aynen öyle yapacam canımİdrara hemen karışmıyor beni. Diğer hamileliğimdede idarara çık geç karışmıştı herkesin bünyesi bir değil moralimi yüksek tut çok kafana takıyorsan yarın bir test ya duruma göre varsa tekrar 2 gün sonra yine yaparsın
Selam neyaptın durumun nedir test yapabldinmiAnlıyorum. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.
Yarın test günüm ama bende tık yok anladım zaten tutmadığını evde test yaptım negatif. Normal hayatıma döndüm hiç dikkat etmiyorum artık . Evimi temizledim. Krem deodorant bile sürmüyordum kişisel bakımımı yaptım. Yarın da hemşireye bilgi vermek için kan vericem. Hayırlısını istedim böylesi hayırlıymış.Selam neyaptın durumun nedir test yapabldinmi
Senin sonucun nasıl?Selam neyaptın durumun nedir test yapabldinmi
Benim testim iç açıcı değil pozitif ama çok düşük yakın takipe alındı artışa bakacaklarSenin sonucun nasıl?
Sen yaptınmı test ne çıktıSenin sonucun nasıl?
NegatifSen yaptınmı test ne çıktı
Bu belirsizlik seni çok yorar hayırlısı ile sonuçlansın inşallah. Kaç çıktı ?Benim testim iç açıcı değil pozitif ama çok düşük yakın takipe alındı artışa bakacaklar![]()
Senin gayet iyi daha düşük olan var bir grupta mesela ben ama benim sağlıklı gitmiyor muhtemelen dış gebelik yada kimyasalla sonuçlanacak takipe aldılarMerhaba 7 mayıs 2 adet 4.gün embriyoları transfer oldum 19 mayıs kan test günüm ama ben dayanamayıp kan verdim 4 gündür ara ara lekelenmem de var. 9.gün bugün kanda 60.97 cıktı formda herkesin daha yüksek acaba gününe göre düşük mü değerim. 19unda bir daha vercem
60 çok iyi kalbini ferah tutMerhaba 7 mayıs 2 adet 4.gün embriyoları transfer oldum 19 mayıs kan test günüm ama ben dayanamayıp kan verdim 4 gündür ara ara lekelenmem de var. 9.gün bugün kanda 60.97 cıktı formda herkesin daha yüksek acaba gününe göre düşük mü değerim. 19unda bir daha vercem
Allah razı olsun60 çok iyi kalbini ferah tut
Benim ilk 35 sonra 55 bugünde 82 çıktı sağlıklı olduğunu oyüzden düşünmüyorum daha önce dış gebelik ve bir düşüğüm oldu artık biliyorumAllah razı olsunsenin kaç çıktı değerin neden kimyasal olarak gördün Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Önemli olan 2 katı yada %60 artması lazımAllah razı olsunsenin kaç çıktı değerin neden kimyasal olarak gördün Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Rabbim hayırlısını nasip etsinBenim ilk 35 sonra 55 bugünde 82 çıktı sağlıklı olduğunu oyüzden düşünmüyorum daha önce dış gebelik ve bir düşüğüm oldu artık biliyorum
Merhaba erken vermişsiniz zaten gününüzden. Bence 17-19-21 mayısta test yaptırın ya da 18-20sinde ki artışınız daha net değerlendirilsinMerhaba 7 mayıs 2 adet 4.gün embriyoları transfer oldum 19 mayıs kan test günüm ama ben dayanamayıp kan verdim 4 gündür ara ara lekelenmem de var. 9.gün bugün kanda 60.97 cıktı formda herkesin daha yüksek acaba gününe göre düşük mü değerim. 19unda bir daha vercem
Teşekkürler evet erken verdim heycanıma yenik düştüm normali 19 mayıs inşallah pazartesi yükselmiş olurMerhaba erken vermişsiniz zaten gününüzden. Bence 17-19-21 mayısta test yaptırın ya da 18-20sinde ki artışınız daha net değerlendirilsin
Zor bir süreç, sizi çok iyi anlıyorum.benim ilk transferimde böyleydi. Rabbim yardımcımız olsun, güç versin hepimizeBenim ilk 35 sonra 55 bugünde 82 çıktı sağlıklı olduğunu oyüzden düşünmüyorum daha önce dış gebelik ve bir düşüğüm oldu artık biliyorum
Kimse dayanıyor ki. Benimde test günüm 25 i ama 23ünde vericem sanırımTeşekkürler evet erken verdim heycanıma yenik düştüm normali 19 mayıs inşallah pazartesi yükselmiş olur![]()