• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar...

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
116
Afyon
mrb arkadaşlar mayıs ve haziran ayında aşılama yaptıracaklar dertleşelim doktor kontrollerimizi ve aşılama tarihlerimizi bekleme sürecimizi paylaşalım...hadi bakalım savaşçı arkadaşlarım hayırlı olsun şimdiden hepimize:dance::dance::dance:

Son düzenleme:
merhaba canim topigin hayirli olsun, bende catlatma ignesi olucam ins haziranin ilk haftasi gibi ilk kez yaptiriyorum ben hemen tutar ins .senin varmi bebegin canim??

slm güzelim hepimize hayırlı olsun topiğimiz yok bebişim...:sinifsinif: 4 yıllık evliyim ve pkoluyum 1.5 yıldır bebek istiyorum eylül ayında 1 aşılama geçirdim tutmadı kendimi toparladım psikolojik olarak ve 2.aşılamaya start verdim hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

sevdam cnm aşılama yaptıracak mısın yoksa çatlatma iğnesi ve ilişki mi önerdi doktorun

bendede pko var canim ben yeni ögrendim tam 5 kez oglumdan sonra düsük yasadim malesefki, pko yüzünden oldugu yeni anlasilsi cünkü bende pkonun belirtileri yoktu ins ilk kez yumurta takibi yaptirip catlatma ignesi olucam allahim sanada annelik duygusunu taddirir ins canim benim

canim catlatma ignesi olmassa asilama ya gecicez senin topik basligiyla alakali olmadi yazdilarim ama paylasmak istedim canim

Son düzenleme:
seydam ne demek canım burası paylaşım topiği elbette yazacaksın...bak kızarım yoksa beni ualnız bırakırsan...:oklava: ah be güzelim ne güzel oğlun varmış...tedaviyle mi oldu...ben hiç hamile kalmadım düşük vs hiç bişey olmadı...belki de hiç anne olmayacağım boşyere çabalıyorum belkide...yoruldum artık acıyan gözlerden herkes bana acıyo bebek severken...allahım ne olursun bir an önce herkese annelik duygusunu taddır...buarada aşılamadan ve iğnelerden çok korkuyorum ben ya...:asigim:

seydam ne demek canım burası paylaşım topiği elbette yazacaksın...bak kızarım yoksa beni ualnız bırakırsan...:oklava: ah be güzelim ne güzel oğlun varmış...tedaviyle mi oldu...ben hiç hamile kalmadım düşük vs hiç bişey olmadı...belki de hiç anne olmayacağım boşyere çabalıyorum belkide...yoruldum artık acıyan gözlerden herkes bana acıyo bebek severken...allahım ne olursun bir an önce herkese annelik duygusunu taddır...buarada aşılamadan ve iğnelerden çok korkuyorum ben ya...:asigim:

canım bende hic hamile kalmadmm. ve aynı duyguları paylaşıyorz,
biraz kendimden bahsedeyim; 3 yıllık evliyim pcos belası bende de var 3 catlatma ignesi oldum negatif tam aşılama icin calışmalara başlayacaktık o ay ablamlar büyük bikaza yaptı aralık ayında ben memlekete gittim geldim tekrar gittim derken başlayamadık bir de moral olarak cok kötüydüm yaptırsam bile tutmaz diye düşündüm. bu ay umutluydum 9 gün gecti 2.00 cıktı sonuc hamile degilmişim sanırsam burdan bi arkadş söledi. adetim gelsin gitcem dr. bu ay aşılama yaptırmak istiyorum acaba hemen yapılabilir mi, bu ay da başka bi ile taşıncaz tayınımız cıktı ama istiyorruuum aşılama :sinifsinif::sinifsinif:senağlamamafoldumben cok uzatmışım yavv başını şişirdm

canım bende hic hamile kalmadmm. ve aynı duyguları paylaşıyorz,
biraz kendimden bahsedeyim; 3 yıllık evliyim pcos belası bende de var 3 catlatma ignesi oldum negatif tam aşılama icin calışmalara başlayacaktık o ay ablamlar büyük bikaza yaptı aralık ayında ben memlekete gittim geldim tekrar gittim derken başlayamadık bir de moral olarak cok kötüydüm yaptırsam bile tutmaz diye düşündüm. bu ay umutluydum 9 gün gecti 2.00 cıktı sonuc hamile degilmişim sanırsam burdan bi arkadş söledi. adetim gelsin gitcem dr. bu ay aşılama yaptırmak istiyorum acaba hemen yapılabilir mi, bu ay da başka bi ile taşıncaz tayınımız cıktı ama istiyorruuum aşılama :sinifsinif::sinifsinif:senağlamamafoldumben cok uzatmışım yavv başını şişirdm

bitanem hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun ablanlardan dolayı..tayininiz çıkınca hemen taşınacak mısınız?aşılama süreci adetin 2.günü başlıyo dr usgyle bakıyo adetliyken sonra da iğne veya ilaç ne yazarsa onu veriyo kullanıyosun...yumurta takibi yapılıyo ideal büyüklüğe gelince yumişler çatlatma iğnesi vurunuyosun genelde akşam vurunuyosun 36 saat sonrası gündüüz e denk gelio ve sabah erken gidiyosun eşinle eşin sperm veriyo labratuvarda yıkama işlemi yapılıyo sonra kutu içersince kanül için de yıkanmış sperm veriliyo ayrıca yıkama sonrası raporu oluyo...sonra muayene pozisyonunda oturuyosun muayene aleti takılıyo (spekulum) doktor rahim ağzını temizliyo...sonra kanül içine sokuluyo incecik bişey zaten ama benim içim çok darmış drum rahmimi gerdirdi makasla çok canım acıdı....sonra spermi içine veriyo 20 dk uzanıyosun o vaziyette ve sonra bekleme maratonu başlıyo...aşılama sonrası ilişki öneriliyor sıkça...ve ağır kaldırmıcan yorulmak vs yasak...15.gün test var tabi adet olmazsan...ben 13.gün adet olmuştum yıkıldım mafoldum hemde kendimi 2.aşılama için yeni toparlayabildim...mafoldumben bence yaptır aşılamanı güzelim fazla gecikme geç kaldıkça pkolar çoğalıyo işimiz daha çok zorlaşıyo...allah yardımcımız olsun gelişmelerden haberdar et...buarada adetlerin düzenlimi...allah herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok cnm ne demek ya başını şişirmek elbette şişircen kızıyorum bak..:oklava: adetliyken druna gitmeyi unutma en geç 2.gün...

bitanem hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun ablanlardan dolayı..tayininiz çıkınca hemen taşınacak mısınız?aşılama süreci adetin 2.günü başlıyo dr usgyle bakıyo adetliyken sonra da iğne veya ilaç ne yazarsa onu veriyo kullanıyosun...yumurta takibi yapılıyo ideal büyüklüğe gelince yumişler çatlatma iğnesi vurunuyosun genelde akşam vurunuyosun 36 saat sonrası gündüüz e denk gelio ve sabah erken gidiyosun eşinle eşin sperm veriyo labratuvarda yıkama işlemi yapılıyo sonra kutu içersince kanül için de yıkanmış sperm veriliyo ayrıca yıkama sonrası raporu oluyo...sonra muayene pozisyonunda oturuyosun muayene aleti takılıyo (spekulum) doktor rahim ağzını temizliyo...sonra kanül içine sokuluyo incecik bişey zaten ama benim içim çok darmış drum rahmimi gerdirdi makasla çok canım acıdı....sonra spermi içine veriyo 20 dk uzanıyosun o vaziyette ve sonra bekleme maratonu başlıyo...aşılama sonrası ilişki öneriliyor sıkça...ve ağır kaldırmıcan yorulmak vs yasak...15.gün test var tabi adet olmazsan...ben 13.gün adet olmuştum yıkıldım mafoldum hemde kendimi 2.aşılama için yeni toparlayabildim...mafoldumben bence yaptır aşılamanı güzelim fazla gecikme geç kaldıkça pkolar çoğalıyo işimiz daha çok zorlaşıyo...allah yardımcımız olsun gelişmelerden haberdar et...buarada adetlerin düzenlimi...allah herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mart ayında cıktı tayin zaten bu ay gidecek gibiyiz ama burdan gitmeden de istiyorum denemek 10 gün gecti adetim yani düzenli degil acaba yapar mı hemen bu ay yoksa önce düzene mi sokmak ister offfffffffff. taşınırken yormam kendimi cok öyle ben yapacagımı yaptım zaten evde topladm yani gerisi taşıyacaklara kalıyo yerleşirken de yardım ederler.

adetini düzene sokmaz sanmıyorum tedaviye ufaktanda olsa başlamışsın zaten...çatlatma iğnesi vs...peki doktorun mu aşılama yapalım dedi sen mi istedin..tayin dedin ya ne tayini tatlım eşin asker mi??

canim benim ahh cok sagol cok anlayislisin benim oglum tedaviyle olmadi pko belasida oglumdan sonra basladi bende allahim yüzümüzü güldürsün benim doktorum da bana diyorki hic anne olmayan kisilere göre senin durumun daha zor evlat sevgisini taddin birkere ,birdaha birdaha istiyorsun insan doyumsuzdur diyor tabiki rabbim önce olmayanlara sonrada bana nasip eder ins igneler benide cok korkutuyor canim nasil kendime vurucam bilemiyorum :1no2::1no2:

eyvahedigeldismile
adetini düzene sokmaz sanmıyorum tedaviye ufaktanda olsa başlamışsın zaten...çatlatma iğnesi vs...peki doktorun mu aşılama yapalım dedi sen mi istedin..tayin dedin ya ne tayini tatlım eşin asker mi??

canım dr um aşılama yapacaktı ama ben kaza sebebiyle bıraktım aşılamaya başlayamadık o yüzden 6 ay gecti şimdi gitsem direk yapar mı acaba dyrum tabi önce ilac kullanıp adetimi getircem...:sinifsinif: eşim özel bi şirkette calışıyodu,memur oldu canım sınavı kazanalı 3 ay oluyor yeni işine başlayacak yanı cagırdıklarında hemen gitmesi gerek tam tarıh de belli degil bilemiyorum ne yaparızzzz. hic bişi belli degileyvahedigeldismileeyvahedigeldismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

güzelim sen ne zaman iğnelere başlıcaksın....ben 20 since başlıcm göbekten vurunan iğne can yakmıyo sinek ısırığı gibi aynı ben menegon kullanıyorum kalçadan hastanede vuruyolar..vurunduktan sonra ayağımın üzerine basamıyorum tozlu iğne 2 toz 2 su vurunuyorum...allah yardımcımız olsun senin yine tesellin var 1 tanecik yavrun var benim oda yok...bebek kıyafetlerine bakıp iç çekmekten ve eve gelip bağıra bağıra ağlamaktan başka çarem yok...öptüm güzelim

azra beril güzelim tayin işleri taşınmada zor ya ...

nerde yaşıyosun şuan güzelim tayin nereye çıktı sorma sebebim küçük yerlerde ulaşım dr tedavi çok zor onun için bence biran önce yaptır aşılamanı bende izmirde afyona taşındım 1 yıl oldu eşim öğrtmen ondan dolayı burdayız ve 1 yıldır dr a gider gelişrken rezillik çekiyorum her gidişte 20 lira yol parası gidiyo 20 gün boyunca 3 günde 1 gidiyorum kontrole çok zor ya öffff öfffffffffff

bence aşılamanı yaptır en önemli sebebi drun durumunu biliyo ona göre sana iğne kullancak benim mesela ilk aşılamam çok zor oldu göbekten iğne 2 tane kullandım gelişme olmadı...sonra kalçadan iğneye başladık 75 ml oda büyüttü ama yavaş büyüyodu sonra 150 mlde büyüdü....demek istediğim bir deneyimin olur...ben mesela gittiğimde drum hemen 150 ml menogonla başlatcak iğne denemesi yapmayacak üzerimde...

kuşum ilk defa denk geldik senle konuşmayacak mısın??azracımmm hu huuuuuuuu :kedi:

ruyameysa hoşgeldin güzelim nasılsın??????*:sinifsinif:

Back
X