Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seydam ne demek canım burası paylaşım topiği elbette yazacaksın...bak kızarım yoksa beni ualnız bırakırsan...klava: ah be güzelim ne güzel oğlun varmış...tedaviyle mi oldu...ben hiç hamile kalmadım düşük vs hiç bişey olmadı...belki de hiç anne olmayacağım boşyere çabalıyorum belkide...yoruldum artık acıyan gözlerden herkes bana acıyo bebek severken...allahım ne olursun bir an önce herkese annelik duygusunu taddır...buarada aşılamadan ve iğnelerden çok korkuyorum ben ya...:asigim:
canım bende hic hamile kalmadmm. ve aynı duyguları paylaşıyorz,
biraz kendimden bahsedeyim; 3 yıllık evliyim pcos belası bende de var 3 catlatma ignesi oldum negatif tam aşılama icin calışmalara başlayacaktık o ay ablamlar büyük bikaza yaptı aralık ayında ben memlekete gittim geldim tekrar gittim derken başlayamadık bir de moral olarak cok kötüydüm yaptırsam bile tutmaz diye düşündüm. bu ay umutluydum 9 gün gecti 2.00 cıktı sonuc hamile degilmişim sanırsam burdan bi arkadş söledi. adetim gelsin gitcem dr. bu ay aşılama yaptırmak istiyorum acaba hemen yapılabilir mi, bu ay da başka bi ile taşıncaz tayınımız cıktı ama istiyorruuum aşılama :sinifsinif::sinifsinif:senağlamamafoldumben cok uzatmışım yavv başını şişirdm
bitanem hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun ablanlardan dolayı..tayininiz çıkınca hemen taşınacak mısınız?aşılama süreci adetin 2.günü başlıyo dr usgyle bakıyo adetliyken sonra da iğne veya ilaç ne yazarsa onu veriyo kullanıyosun...yumurta takibi yapılıyo ideal büyüklüğe gelince yumişler çatlatma iğnesi vurunuyosun genelde akşam vurunuyosun 36 saat sonrası gündüüz e denk gelio ve sabah erken gidiyosun eşinle eşin sperm veriyo labratuvarda yıkama işlemi yapılıyo sonra kutu içersince kanül için de yıkanmış sperm veriliyo ayrıca yıkama sonrası raporu oluyo...sonra muayene pozisyonunda oturuyosun muayene aleti takılıyo (spekulum) doktor rahim ağzını temizliyo...sonra kanül içine sokuluyo incecik bişey zaten ama benim içim çok darmış drum rahmimi gerdirdi makasla çok canım acıdı....sonra spermi içine veriyo 20 dk uzanıyosun o vaziyette ve sonra bekleme maratonu başlıyo...aşılama sonrası ilişki öneriliyor sıkça...ve ağır kaldırmıcan yorulmak vs yasak...15.gün test var tabi adet olmazsan...ben 13.gün adet olmuştum yıkıldım mafoldum hemde kendimi 2.aşılama için yeni toparlayabildim...mafoldumben bence yaptır aşılamanı güzelim fazla gecikme geç kaldıkça pkolar çoğalıyo işimiz daha çok zorlaşıyo...allah yardımcımız olsun gelişmelerden haberdar et...buarada adetlerin düzenlimi...allah herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim benim ahh cok sagol cok anlayislisin benim oglum tedaviyle olmadi pko belasida oglumdan sonra basladi bende allahim yüzümüzü güldürsün benim doktorum da bana diyorki hic anne olmayan kisilere göre senin durumun daha zor evlat sevgisini taddin birkere ,birdaha birdaha istiyorsun insan doyumsuzdur diyor tabiki rabbim önce olmayanlara sonrada bana nasip eder ins igneler benide cok korkutuyor canim nasil kendime vurucam bilemiyorum :1no2::1no2:seydam ne demek canım burası paylaşım topiği elbette yazacaksın...bak kızarım yoksa beni ualnız bırakırsan...klava: ah be güzelim ne güzel oğlun varmış...tedaviyle mi oldu...ben hiç hamile kalmadım düşük vs hiç bişey olmadı...belki de hiç anne olmayacağım boşyere çabalıyorum belkide...yoruldum artık acıyan gözlerden herkes bana acıyo bebek severken...allahım ne olursun bir an önce herkese annelik duygusunu taddır...buarada aşılamadan ve iğnelerden çok korkuyorum ben ya...:asigim:
adetini düzene sokmaz sanmıyorum tedaviye ufaktanda olsa başlamışsın zaten...çatlatma iğnesi vs...peki doktorun mu aşılama yapalım dedi sen mi istedin..tayin dedin ya ne tayini tatlım eşin asker mi??