• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin kuzum. Benim tek bebe pek bi umut vaad etmiyo ama şansımızı deneyecez bakalım.
Senin için de hayırlısı buymuş demek ki. O yüzden hafifçe üzülüp hemen toparlıyoruz. Benim sonuç Haziran ortası belli olur. Tutmazsa da vazgeçmek yok. Denemeye devam. 😘

İyi ki hayırlısı diye ulvi bir kelime var kuzum, onun gücü isyandan koruyor 🙏 Senin de az kaldı, zaten gereken bir yumurta bir spermken sende daha şahanesi var 😍 Hayırlısıyla tutunsun yuvasına ❤️

Düşün ben o süreci 5. Kez yaşıyorum, ama artık daha sakinim ilk dördünde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu, ben de bütün gece rüyalarımı çalan telefon ve embriyo gelişim konuşmalıyla geçiriyordum, allahım bu nasıl bir heyecan adrenalin diyordum, Allahım bu yaşadıklarımızın mükafatını hepimize versin.

Amin kuzum insallah, isteyen herkese versin ama bu Tup sureci hep beklemeli sabretmeli, yavrularınızı kucağınıza alın insallah 😍

beste can, akapuntur hakkin da ne düşünüyorsun ? transferden önce gidiyorlar ya sen hic bide öyle denemeyi dusundun mü ?
Ah kuzum o aşamaya bi gelebilsem 😔Onuda araştırdım tanıdığım bir doktor var yaparız dedi, o aşamaya geldiğimde yaptırmayı düşünüyorum.

aminnnnn🙏🏼bende bunu gordum iste videosahnesi paylasmisti oyle girdim sayfasina gulmek aglamak bi haller. esime geldi sayfayi actim izlettim videolari aglamaya basladi sarildi bana🥰 kafam karisti benim randevu alim cem celige onunlada goruseyim diyorum🤣

Eeee nasıl olacak, eşin önden gelip test vermeyecek mi, yanlış mi hatırladım

bende alıntiyi yeni ogrendim ki😀 mesela bi mesaja cevap vericeksin o msijın altinda yaziyorya ceapla diye yaziyosun yolluyosun onu zaten yapiyossun sen ha birden fazla msja ayni anda cevap vericeksen de soyle yapiyoruz yine kisinin msjin altinda sagda cevapla yaziyor ona tikliyosun msjino yaziyosun ama yollama hemen diger majlarada toplu cevap vercen ya yollama sonra ikinci cevap verecegin msjin altindaki cevaplaya bas msj yazigin yere ekleniyor sen altina yorumunu ekle devam et artik kac kisiye birden yanit vermek istiyosan gonder gitsin. gelelim msjlari alinti yerine kisileri etiketliceksin @ et koyuyoruz bosluksuz kisinin nikini yaziyoruz yazarken zaten sistem sana benzer kisilere gosteriyor tiklarsin. omojileri bu msjdan sonra gostericem. hadi ogrendiysen bi deneme yap😂

Ben de bilmiyordum dumduk cevaplaya basıyorum 😂

Bende de ikinci opuda daha çok şikayet olmuştu transfer zamanı da geçmemişti şikayetler. Düşün transfer olsa bu şekilde yapacaklar. Öyle de tutan var sonuçta ama dondurulmuş ile daha fazla kişi hamile kalıyor galiba.
Aslında konunun özü Allah nasip ettimi her koşulda oluyor, vakti zamanın gelmiş olması gerekiyor sanırım

Yok yazmadım canım. Kan testi yaptırdım cumartesi. 1194 çıktı. Yarın iş çıkışı yetişemiyorum salı günü çıkışta doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm. Eğer onu atlatırsam da bayramdan sonra kalp atışı meselesi.
Kan testin gayet iyi çıkmış. Umarım keyifli bir hamilelik sonrasında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Hahaha eşim de senin gibi diyor. Gelmediyse böyle bir anne babaya keyfi bilir, ben değil o kaybetti 😂 Gerçi benim koca level atladı, çizdi biraz 🙈
Ben de bir yerlere giderken, keyifli bir şeyler yaparken ; oh biz ne güzel eğleniyoruz siz gelmeyin tembel embriyolar diyorum :) sanırım benim de çok sağlıklı olduğum söylenemez sanırım :)

Sorma ya bide daha önce kullananlardan çok uyuz bişey olduğunu da duymuştum akşamkinden sonra biraz geri geldi jel ama normaldir diye düşünüyorum 🤔
Yaptıktan sonra yürüyüşü mutlaka yap canım çünkü emilim hareketle artıyor, o geri gelme birikme normal, bir de içerde birikenler olucak transfer öncesi klinikte temizlerler diye düşünüyorum sonrasında kendin duşta kontrol edip temizle içerde birikenler yeni yaptığının emilimini engelleyebilir. Aslında kullanımı kolay sıkıntı içerde birikmeler başlayınca oluyor o birikme ve çamaşıra geri gelmesi rahatsız ediyor o kadar,ben aşılamada kullanmıştım.

Sorma ya bide daha önce kullananlardan çok uyuz bişey olduğunu da duymuştum akşamkinden sonra biraz geri geldi jel ama normaldir diye düşünüyorum 🤔

O normal canim giden gitmiştir zaten, onları takma kafana 🤗

Ben de bir yerlere giderken, keyifli bir şeyler yaparken ; oh biz ne güzel eğleniyoruz siz gelmeyin tembel embriyolar diyorum :) sanırım benim de çok sağlıklı olduğum söylenemez sanırım :)

Bu süreçte bu kadarı en sağlıklısı canim, çok ciddiye alınca huninin hakkını verirsin yanı 😍

Bizde seni öpüyoruz ,iyisin dimi sen bi kaç güne adet olursun

Ben iyiyim de eşim evliliğimizi bebek muhabbetine zehrettigimizi düşünüyor, şanssızlığımı sana bulaştırdım diye özür diliyor falan. Şimdilik sessizce bekliyorum normale donmesini 🙏
İnanır misin o kadar boşverdim ki ne zaman adet olunur araştırmadım sormadım hiç 🙈

panic_attack panic_attack altunzade ki bahcecimiydi senin merkez? doktorun kim? @Senella seninkisi hangisiydi ? cem celigi takipcisi degilim videosu şak diye karsima cikti. sayfasina girdim ya hamile kalanlarin sonuclarini videoya almis. o mutluluklari aglamalari yarabbim izle izle aglamaktan onlarla mutlu olmaktan gulmekten heder oldum😂 kafam ceme gitti ?

Aynı video bu akşam benim de karşıma çıktı. :))
Bahçeci Fulya benimki. Avrupa Yakası'ndaki. Doktorum Müstecep Kavrut.

Back
X