• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
memoriale semra hm ve yucel beye randevu aldim diger doktorlari hakkinda ne dusunuyosun gunseli berrin ? hep ilk sectigimden vazgectigim de pisman oluyorum.off kafam karisiyor. sen operasyonu nezamana dusunuyosun kafan da ne var ?

Yavrum sen doktor isimlerine takılma. Hepsi aynı tedaviyi protokolü deneyecek zaten. İlkinde tutmazsa bir dahaki sefere konsultasyon ile ortak bir karar alıp onu uygulayacaklar. En azından Bahçeci öyle yapıyor. Önemli olan laboratuvar ve emriyolog. Yok ben doktordan ekstra ilgi alaka gomiklik şakalar istiyorum diyosan onu bilemicem tabi. :) Neticede evden iletişim aşamasında en sık muhattap olacağın kişi asistanları. Rutin kontroller her doktor için aynı sıklıkta ve sayıda olacak zaten. Doktora çok takılma. Merkeze odaklan ve seçtiğin bi doktor ile gelmişken bi ücretsiz görüşme randevusu ayarla bence.

Ah kuzum o aşamaya bi gelebilsem 😔Onuda araştırdım tanıdığım bir doktor var yaparız dedi, o aşamaya geldiğimde yaptırmayı düşünüyorum.
Yavrum sen doktor isimlerine takılma. Hepsi aynı tedaviyi protokolü deneyecek zaten. İlkinde tutmazsa bir dahaki sefere konsultasyon ile ortak bir karar alıp onu uygulayacaklar. En azından Bahçeci öyle yapıyor. Önemli olan laboratuvar ve emriyolog. Yok ben doktordan ekstra ilgi alaka gomiklik şakalar istiyorum diyosan onu bilemicem tabi. :) Neticede evden iletişim aşamasında en sık muhattap olacağın kişi asistanları. Rutin kontroller her doktor için aynı sıklıkta ve sayıda olacak zaten. Doktora çok takılma. Merkeze odaklan ve seçtiğin bi doktor ile gelmişken bi ücretsiz görüşme randevusu ayarla bence.
kaçırmışın ayarladim ki randevumu. ucak biletimi bile
aldim. madem oyle diyorsun dogru diyorsun 💋 😂 peki sen hic dusundunmü trasferden once bir akapuntur ?
ben o asamaya gelince gitmeyi planliyorum.

@Beste78 allah büyük olmaz denen neler oluyor 💋

aldim. madem oyle diyorsun dogru diyorsun 💋 😂 peki sen hic dusundunmü trasferden once bir akapuntur ?

Ben bu transferdeki embriyocuğuma pek umut bağlamıyorum be kuzum. :)
İyi kalite iki tane denk getirirsem o zaman düşünebilirim.

Ben Bahçeci randevusu ayarla diyom gı. Memorial değil. Bahçeci'ye mi gideceen yoğsaa?

Ben Bahçeci randevusu ayarla diyom gı. Memorial değil. Bahçeci'ye mi gideceen yoğsaa?

memoriale semra hm ve yucel beye randevu aldim diger doktorlari hakkinda ne dusunuyosun gunseli berrin ? hep ilk sectigimden vazgectigim de pisman oluyorum.off kafam karisiyor. sen operasyonu nezamana dusunuyosun kafan da ne var ?

Bence niyetini bozma. Memorialin protokolü daha başka, tüp bebek bölümünde bahceci de yumurta sayısı az elde edilip negatif alan peşinden memorial a gidip farklı protokolle daha çok folikül elde edip pozitif alanlar fazlaydı. Her muayene de seni başka doktor görüyormuş sadece. Ama aynı doktor görse ne yazar bahceci o kadar yoğun ki, o videoda gördüğün adamı sadece ilk görüşme de yarim saat göreceksin. Sonrası da muayene sırasında 5 dakika. Sen giyinenr kadar adam başka muayeneye çoktan geçmiş oluyor. Bir fabrika düşün üretim bandı var. Gidiyorsun bir vida vidaliyorsun. Hoop bant ilerliyor diğer tarafa bir parça monteleme. Bahceci öyle.. panic_attack panic_attack süreci kendi doktoruyla takip etti en akıllı hareketi yaptı. Orda ne zamanı gitti, ne de saatlerce sıra bekledi.

Bende baştan doğa rutkayin doktoru engin oral dedim ama bir türlü arayıp sormadım, instigramdaki videolara kandım.

yazdim whatsaptan yarin aricak bahceci. memorial kesin ama olurda gorusmede icime sinmezlerse bahceciye de gidip görüşürüm. sen o bebeyi horluyosun ya sana gostericek insallah hafife almayi. sonra dogurana kadar hergun sana ozur dile ondan diyecegin😀 🤛🏼

Bence niyetini bozma. Memorialin protokolü daha başka, tüp bebek bölümünde bahceci de yumurta sayısı az elde edilip negatif alan peşinden memorial a gidip farklı protokolle daha çok folikül elde edip pozitif alanlar fazlaydı. Her muayene de seni başka doktor görüyormuş sadece. Ama aynı doktor görse ne yazar bahceci o kadar yoğun ki, o videoda gördüğün adamı sadece ilk görüşme de yarim saat göreceksin. Sonrası da muayene sırasında 5 dakika. Sen giyinenr kadar adam başka muayeneye çoktan geçmiş oluyor. Bir fabrika düşün üretim bandı var. Gidiyorsun bir vida vidaliyorsun. Hoop bant ilerliyor diğer tarafa bir parça monteleme. Bahceci öyle.. panic_attack panic_attack süreci kendi doktoruyla takip etti en akıllı hareketi yaptı. Orda ne zamanı gitti, ne de saatlerce sıra bekledi.

Bende baştan doğa rutkayin doktoru engin oral dedim ama bir türlü arayıp sormadım, instigramdaki videolara kandım.
ahhh be senella bir tedaviyi hic ettiler. sana ozel bir program yapilmaliydi. ben de bir ara arstirdim engin oralı hastalari sikayetciydi cogu 🤣 sert ters soru sorulmasindan hoslanmiyor falan filan kimi cok menmun kalmis vsyre vsyre vazgectim direk. ben de ilk buruksel tup bebegi soylemistim sana hatirlarmisin sanirim en iyi merkezlerin basinda geliyodu yada ben oyle biliyodum. heryeri araştırdım bi orayi arastirmadim tekrar ve uzerinden cok gecti aklimda kalan bilgi yok orasıyla ilgili.belki de bahceci yerine, alternatif olarak 2 sıraya buruksel tup bebegi koymaliyim.

Kutu boş hissediyorum 😆
Ne nazlancam bee olmadığını bildiğimden zaar yapmak istemiyom😆

Olmayınca boş hissediliyor değil mi? Hiç anlamadım hamile olduğumu diyenlere inanamıyorum. Nasıl anlaşılmaz her türlü ben burdayım diyor veletler :)
Inşallah doludur da hissetmezsin :)

Ben kullanmadım canim hatta duymadım hiç.

Yumurta rezervin nasıl? Az olan kişilere veriliyormuş genelde.

Bu arada tüp bebek tedavisi yapan arkadaşlar biosteron dhea kullanan oldu mu? Faydasını gören var mi? Yumurta sayısını artırıyormuş.
ya bu dhea yi tupculerin sayfasinda cok denk geldim ekran cekmemisim🙄 önermiyorlar pek sanirim. bir arat arastir. kulak ver bana ayran ic bol bol yine tupculerden okumustum yumurta sayisini arttiriyormus.

Olmayınca boş hissediliyor değil mi? Hiç anlamadım hamile olduğumu diyenlere inanamıyorum. Nasıl anlaşılmaz her türlü ben burdayım diyor veletler :)
Inşallah doludur da hissetmezsin :)

Yumurta rezervin nasıl? Az olan kişilere veriliyormuş genelde.

Amh 0,4 sanırım, çok dusuk yanı. Bak şimdi tüm inancım gitti merkezlere. Gerçi transfer öncesi yaşadığım olumsuzluklar zaten büyük kısmını tüketmişti şimdi hiç kalmadı :)

Bu arada tüp bebek tedavisi yapan arkadaşlar biosteron dhea kullanan oldu mu? Faydasını gören var mi? Yumurta sayısını artırıyormuş.
Yanlış bilmiyorsam doktor kontrolünde alınması gereken bir ilaç çünkü kanser riskini arttırıyor. Ben kullanmadım, zaten D vitamini ve içinde folik asit olan bir multivitaminden başka bir şey vermiyor doktorum. Belki doğru yapıyor belki yanlış yapıyor bilmiyorum ama bakış açıları genel olarak bu şekilde.

ahhh be senella bir tedaviyi hic ettiler. sana ozel bir program yapilmaliydi. ben de bir ara arstirdim engin oralı hastalari sikayetciydi cogu 🤣 sert ters soru sorulmasindan hoslanmiyor falan filan kimi cok menmun kalmis vsyre vsyre vazgectim direk. ben de ilk buruksel tup bebegi soylemistim sana hatirlarmisin sanirim en iyi merkezlerin basinda geliyodu yada ben oyle biliyodum. heryeri araştırdım bi orayi arastirmadim tekrar ve uzerinden cok gecti aklimda kalan bilgi yok orasıyla ilgili.belki de bahceci yerine, alternatif olarak 2 sıraya buruksel tup bebegi koymaliyim.
Ben olsam alternatif istiyorsam brüksel tüp bebek merkezini koyardım. Buradan çok giden ve iyi sonuç alan var diye biliyorum. Ama dediğin gibi doktorlarda herkes aynı sonucu almıyor. Benim Türkiye deki doktorum hakkında ,( ki orada tedavi olsam ona giderim şu an) kardeşimin bir arkadaşı saatlerce şikayet etmiş mesela. Biraz beklentiler biraz da yaşanan şeylerle alakalı sanırım. Duyunca çok şaşırmıştım ama sonuçta o kadın da kendi açısından haklı. Ama yine ameliyat olsam aynı doktora olurum, bugün tedavi olsam yine onu tercih ederim. çünkü benim yaşadıklarım ona göre çok başka şeylerdi.

Agnucaston bunun muadilini, yurt disi sayfalarinda hamile kalan hatunlardan duymustum. yumurta kalitesine saiyisina faydasi oldugunu sanirim ozunde hayit olan bitkisel bir hap oldugunu okumustum oyle mi acaba ? kim biler @Beste78
Sanırım bu o değil.. Çok emin değilim ama bu gençlik iksiri gibi birşey :) bunu kullanıp kalp krizinden ölen birisi de vardı galiba. Avukatı peynir ekmek gibi satılmasından şikayet ediyordu. Aslında çok da bilmiyorum hatta karıştırıyor da olabilirim. Ama aklımda kalan üreme organlarına ait kanserle ilgili şeyler ve bu nedenle kullanmak isteyeceğim bir şey değil, zaten doktor da tavsiye etmiyor şimdilik böyle bir şey.

Sanırım bu o değil.. Çok emin değilim ama bu gençlik iksiri gibi birşey :) ama çok da bilmiyorum hatta karıştırıyor ds olabilirim.
bende emin olamadim baktim buralada da simdi sanirim o acaba? senin dedigin bu olabilirmi bana vermisti doktor?
35D3B44A-ABF6-45BE-82F5-D0F921DF3191.webp
BBFBBF68-7C01-47CE-BAD7-5CB0B7639C33.webp

Madam Seyyan Madam Seyyan kuzu kime ne deyim demişin ya bana bişeyler yazabilirdin mesela.. olabilir erkendir falan :p bu arada o baloncuklar numuneyi pet bardağa verdiğinde gözükenler mi? :)

mavitosbik07 mavitosbik07 kuzu elbette bat gelmeden umut kaybetmek yok. siz de iyi düşünmüşsünüz 3 5 ay birbirinizi yaşayın dinlenin..

Ozgur06 Ozgur06 kuzum hayırlısı bugün de gelen giden yok mu ?

Senella Senella anlaşılmıyor işte aynı belirtiler olduğu için daha önce de konuşmuştuk.. Sizin öyle belirtileriniz olmuyorsa aha bu bebek deme ihtimaliniz fazla.. ya da ben gerçekten hissizim :p

panic_attack panic_attack çiçeemm sabah yaptım kalbim kadar temiz yine

Armin Armin kuzu hayırlı olsun planın. babişe Rabbim şifa versin görsün inşallahh bebeğini.

selozy selozy haberini bekliyorum seni rüyamda gördüm sabah kalkarken hemde tabi ne zaman gördüm bilemem çift çizgi diyordunn ayy hadi inşallahhh

ayy bitmiyorduu :p

günaydın kızlarr nasıl şiştiyse dilim :)

sabah 6,50 de deprem oldu 3 müş şiddeti lakin merkez Altındağ olunca şiddetli hissettim balkondaydım. acayip sarstı..
kocam uyandı uykusundan o kadar yani.. bu 3 şiddeti nasıl bu kadar derin hissettik o kadar bilgim yok:) ya da merkez yakın olunca hissettik zaar.
yeni bir hafta inşallah güzel haberler gelmeye devam ediyor..

Yaptıktan sonra yürüyüşü mutlaka yap canım çünkü emilim hareketle artıyor, o geri gelme birikme normal, bir de içerde birikenler olucak transfer öncesi klinikte temizlerler diye düşünüyorum sonrasında kendin duşta kontrol edip temizle içerde birikenler yeni yaptığının emilimini engelleyebilir. Aslında kullanımı kolay sıkıntı içerde birikmeler başlayınca oluyor o birikme ve çamaşıra geri gelmesi rahatsız ediyor o kadar,ben aşılamada kullanmıştım.
Tamam canım evet yarım saat kadar yürüyorum

Back
X