• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Madam Seyyan Madam Seyyan kuzu kime ne deyim demişin ya bana bişeyler yazabilirdin mesela.. olabilir erkendir falan :p bu arada o baloncuklar numuneyi pet bardağa verdiğinde gözükenler mi? :)

@mavitosbik07 kuzu elbette bat gelmeden umut kaybetmek yok. siz de iyi düşünmüşsünüz 3 5 ay birbirinizi yaşayın dinlenin..

Ozgur06 Ozgur06 kuzum hayırlısı bugün de gelen giden yok mu ?

@Senella anlaşılmıyor işte aynı belirtiler olduğu için daha önce de konuşmuştuk.. Sizin öyle belirtileriniz olmuyorsa aha bu bebek deme ihtimaliniz fazla.. ya da ben gerçekten hissizim :p

panic_attack panic_attack çiçeemm sabah yaptım kalbim kadar temiz yine

@arminch kuzu hayırlı olsun planın. babişe Rabbim şifa versin görsün inşallahh bebeğini.

selozy selozy haberini bekliyorum seni rüyamda gördüm sabah kalkarken hemde tabi ne zaman gördüm bilemem çift çizgi diyordunn ayy hadi inşallahhh

ayy bitmiyorduu :p

günaydın kızlarr nasıl şiştiyse dilim :)

sabah 6,50 de deprem oldu 3 müş şiddeti lakin merkez Altındağ olunca şiddetli hissettim balkondaydım. acayip sarstı..
kocam uyandı uykusundan o kadar yani.. bu 3 şiddeti nasıl bu kadar derin hissettik o kadar bilgim yok:) ya da merkez yakın olunca hissettik zaar.
yeni bir hafta inşallah güzel haberler gelmeye devam ediyor..
Geçmiş olsun canım

Madam Seyyan Madam Seyyan kuzu kime ne deyim demişin ya bana bişeyler yazabilirdin mesela.. olabilir erkendir falan :p bu arada o baloncuklar numuneyi pet bardağa verdiğinde gözükenler mi? :)

@mavitosbik07 kuzu elbette bat gelmeden umut kaybetmek yok. siz de iyi düşünmüşsünüz 3 5 ay birbirinizi yaşayın dinlenin..

@Senella anlaşılmıyor işte aynı belirtiler olduğu için daha önce de konuşmuştuk.. Sizin öyle belirtileriniz olmuyorsa aha bu bebek deme ihtimaliniz fazla.. ya da ben gerçekten hissizim :p

@arminch kuzu hayırlı olsun planın. babişe Rabbim şifa versin görsün inşallahh bebeğini.

selozy selozy haberini bekliyorum seni rüyamda gördüm sabah kalkarken hemde tabi ne zaman gördüm bilemem çift çizgi diyordunn ayy hadi inşallahhh

sabah 6,50 de deprem oldu 3 müş şiddeti lakin merkez Altındağ olunca şiddetli hissettim balkondaydım. acayip sarstı..
kocam uyandı uykusundan o kadar yani.. bu 3 şiddeti nasıl bu kadar derin hissettik o kadar bilgim yok:) ya da merkez yakın olunca hissettik zaar.
gelen giden yok cancan,çok tatsızım ya,neden bilmiyorum,
gözümün ucunda duran bir yaş var,kırpsam akacak sanki,

anası vatanını cok sevip özlüyor ya dedigin olabiler😀 yada hep bebe hayallerini yillarca orda yasarken kurdum gerceklesmesi icin oraya gelmem lazim😂 keske olsaydin 😍 seheryeli77 seheryeli77 nin isyeri hastaneye cok yakınmış ugrarim demişti sagolsun guzel olurdu bir araya gelsek😀
sen nerde hangi hastane de tedavi oldun canısı?
Uğrarım tabi canım :)

Ben de öyle kuzu yorgun huysuz alıngan tahammülsüz ahh bu hormonlar akıtalım bence rahatlayalım.
evet bari vakitlice gelsin de rahatlayalım,ilk defa dün ciddi ciddi ömrüm boyunca anne olamayacağımı düşünüp,
hüngür hüngür ağladım,geçer bu kafa inşAllah,
aksa da madem rahatlasak dediğin gibi

evet bari vakitlice gelsin de rahatlayalım,ilk defa dün ciddi ciddi ömrüm boyunca anne olamayacağımı düşünüp,
Hiç öyle bişiy yok bu hormonlar öyle düşündürüyor işte adet ol bitsin gene konuşalım. ağladım hüngür hüngür diyorsun ama rahatlamamışsın keşke yakın olsaydık ha diyince çıkabilseydikk ya. Bakalım belli olmaz gelmezse bi daha yaparsın..
Benim ilki de öyleydi biliyorsun sonra oldu gene olucak Allahın izniyle. Sorun yok sadece zamanını bekliyor 2 olgun malzeme bekleniyor.:)

Geçmiş olsun canım. Depremin merkezi ve yüzeye yakınlığı hissedilen şiddeti arttırabiliyor diye biliyorum.

Ağlayıp rahatla canım.. Sonuçta negatif gördüğümüzde üzülmek normal.. Ama gelecek aylara dair yeniden umut yeşertmenin bir yolunu bulmak lazım. Kaldı ki, öyle bir şey olsa, gittiğin doktor kesin ve net senin hiç çocuğun olmaz der. Gönlümüzü hoş etmek gibi dertleri yok biliyorsun. Sadece biraz rahatlamamız lazım. Kendimiz için yapabileceğimiz de bu sanki

can09e can09e ve Ankarada yaşayan kim varsa çok geçmiş olsun. 2.8'e göre çok şiddetli hissedilmiş sanırım, yorumlar hep o yönde.
İstanbul'a taşındıktan 22 gün sonra 17 Ağustos 1999 Gölcük depremini yaşamıştım, arkadaşım eşini ve 1 yaşındaki kızını kaybetmişti, çok kötyüdü... Bir daha hiç bir yerde, hiç bir şekilde o karanlık günlerin yaşanmaması dileğiyle...

can09e can09e ve Ankarada yaşayan kim varsa çok geçmiş olsun. 2.8'e göre çok şiddetli hissedilmiş sanırım, yorumlar hep o yönde.
İstanbul'a taşındıktan 22 gün sonra 17 Ağustos 1999 Gölcük depremini yaşamıştım, arkadaşım eşini ve 1 yaşındaki kızını kaybetmişti, çok kötyüdü... Bir daha hiç bir yerde, hiç bir şekilde o karanlık günlerin yaşanmaması dileğiyle...

Ayy arkadaşın için üzüldüm eşi ve kızını aynı anda.. ama ne kayıplar yaşandı.. Allah bir daha göstermesin..kimseye.

sağol kuzum aynen çok şiddetliydi.. sarstı yani. uykudan dahi uyandırdı.. bir defasında arkadaşımda kalıyordum gençkene :p ayrı ayrı yatıyoruz halbuki sabah 6 o ben salladım sanıyor ben o salladı sanıyorum bir fırladık çubuk depremiydi o da.. terasa koştuyduk hemen.. sabah eşime de dedim her şey anlıkk şu anda yerin dibinde de olabilirdik.. bak kıymetimi bil :p he valla haklısın diyor..:)

Günaydın:skandal:

Eklentiler

• 20190527_094454-1.webp
    20190527_094454-1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 48
can09e can09e senin yorumuna cevap yazacaktım daha erken diyecektim aynen benim site kullanımı ile ilgili beceriksizliğim konuyu çok dağıtmasın derken çekinip unutmuşum kuzuum kusruma bakma. Senin daha iki günün daha var bence. Bu arada bir de deprem korkusu geçirmişiniz. Geçmiş olsun canım.

nasıl yum akıntısı kuzu yaa senin adet olman gerekmiyor muydu?
Adet olmam gerekiyordu canım ama olamadım henüz. Kontrolde 3 yumurta vardı ortalıkta gezinen, çikolata kistinin de arkasında vardı onları saymıyorum. Çözemedim ya. Bahçeci Ankara Prof Berfu hanıma yazdım, mutlaka görünün doktora, hormonsal bozukluk, yumurtalık kisti olabilir dedi. Histeroskopi sonrası şaştı, bir haller oldu yabancı madde girince:)

can09e can09e senin yorumuna cevap yazacaktım daha erken diyecektim aynen benim site kullanımı ile ilgili beceriksizliğim konuyu çok dağıtmasın derken çekinip unutmuşum kuzuum kusruma bakma. Senin daha iki günün daha var bence.
Ayy kuzumm mesajı almışsın ama:))
Evet daha 4 günüm var sabahki de uyku sersemi yanlış göze damlattım sonra bir tane daha yaptım bıraktığımda tertemizlerdi. Bakalım akşama bişiyler görür müyüz. Umutlar bitmiyordu 😁
İdrarda baloncuğu sorduydum kuzu. Sabahkinde pette baloncuklar vardı da 😆

Back
X