Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileliğini yeni öğrenen tatlı mı tatlı anne adaylarına ve hamile kalmasına ramak kalan diğer tatlı anne adaylarına 6+5 ten bildiriyorum arkaaşlar; adet olacak gibi ağrıların ve kasıktaki batmaların daha yeni etkisinden çıkıyorum diyebilirim. En azından artık sürekli olmuyor. Ciddi bi ağrı olmadıkça korkmamak gerekiyomuş,doğruymuş.:KK25: beni baya korkutmuştu.
Göbeğim 5 haftalıkken 5 aylık gibi olmuş sinirlerimi bozmuştu -o neyin nesiydi hakkaten bilmiyorum- şimdi biraz normale döndü ama bi ayva göbek edası var, olsun. Şimdiden bikaç kişi hamile misin diye sordu bile. Hatta yaşı kemale ermiş bi aile üyesi direk sen hamilesin diye çat söyleyiverdi Hoppa
Memintolar hormonlara yenik düştü aldı başını gidiyor. Kendimi 24 saat uyusam yetmeyecekmiş gibi hissediyorum ve gerçkten çok yorgunum.
Bazen kendimi unutup aniden yerimden fırlamak suretiyle kalkmak yada çeşitli absürd hareketler sonrası sancı ve göz kararması aynı anda geliyo.
Çok şükür şuana kadar hiç bulantım olmadı. Umarım olmaz. Hep kendimi herkeste bulantı olacak diye bişey yok diye motive ettim ve işin psikolojik kısmından kurtulmaya çalıştım. can09e can09e beybisinin de bayramda sardığı tlc kanalında görmüştüm çünkü, çok uzun aylar boyu hamile olduğunu farketmeyen kadınları anlatan bi bölümdü, hiçbiri belirti yaşamamış. Ama diğer bilinçli hamileliklerinde ağrılar,bulantılar,sancılar kıvranmışlar. Tabi hamilelik zor ama bi takım belirtileri de biz yaratıyor olabiliriz.:sus::KK76:
Şimdilik her şey yolunda, hala biyerde hep sağlıkla devamm edecek mi düşüncesi var; sanırım bu his doğuma kadar hiç gitmeyen normal bi his.
Umarım her şey herkes için istediği gibi olur:dua: :KK19:

Canimcim bende ne adam akilli agri var ne gelen giden test yaptım şimdi ortasında enine dümdüz cızgi çıktı ne bu şimdi yaaAA.

gelecek planlaması olusturuluyor demek, daha bebek yuklemesı tamamlanmamıs, yukleme yapılıyor :) :) :) :) yenı nesıl testler boyle gulum ya sen bılmıyon mu :p(gecen bende ovulasyonda oyle cıktı, ne guldum dedım heralde bana senden bı nane olmaz benı rahat bırak demek ıstıyo, demek baskalrında da cıkıyosa kararsız kaldıgında enıne cızgı cıkartıyo demek gııı)

Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü 😔
ayy kuzuuumm gözünn aydııınnn tebrik ederim... sağlıkla senin haberini de alıyoruuzz hiç mi feyz almadın kuzumm çilekli olsun panic olsunn maşallahh iyilerdi.. hadi sen de güzel düşünn 5 aa diyorsuuunn tutuyor inşallahh sana da güzel enerjileeeerr gönderiyoruuz.

ayy kuzuuumm gözünn aydııınnn tebrik ederim... sağlıkla senin haberini de alıyoruuzz hiç mi feyz almadın kuzumm çilekli olsun panic olsunn maşallahh iyilerdi.. hadi sen de güzel düşünn 5 aa diyorsuuunn tutuyor inşallahh sana da güzel enerjileeeerr gönderiyoruuz.
Pozitif enerjiye çok ihtiyacım var 🙏🏻

Pozitif enerjiye çok ihtiyacım var 🙏🏻
hayal kurkuzum bebişin tutunduğunu ultrasona girip gördüğünüzü kucağına aldığını pis totosuna ne çok kaka yaptın diye söylendiğini, eline karnına koy konuuuşş onla.. Rabbim hayırlı olanı versin diyoruz bak arkadaşlar da göndericek pozitif enerjilerini.. art arda haberler gelmeye devam ediyorduu :KK200:

ne zaman oldu transferin. test günün ne zaman?

Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü 😔
Niye olumlu düşünemiyosun ki olumlu düşünmen için tüm sebepler önünde. 5aa diyosun. Maşallah. Sadece kötü düşünceleri aklından çıkar ve bikaç gün bu konuya çok odaklanmamaya çalışarak sabret, sonra insallah hep beraber seni tebrik ediyo olcaz:anneadayı::KK68:

Hamileliğini yeni öğrenen tatlı mı tatlı anne adaylarına ve hamile kalmasına ramak kalan diğer tatlı anne adaylarına 6+5 ten bildiriyorum arkaaşlar; adet olacak gibi ağrıların ve kasıktaki batmaların daha yeni etkisinden çıkıyorum diyebilirim. En azından artık sürekli olmuyor. Ciddi bi ağrı olmadıkça korkmamak gerekiyomuş,doğruymuş.:KK25: beni baya korkutmuştu.
Göbeğim 5 haftalıkken 5 aylık gibi olmuş sinirlerimi bozmuştu -o neyin nesiydi hakkaten bilmiyorum- şimdi biraz normale döndü ama bi ayva göbek edası var, olsun. Şimdiden bikaç kişi hamile misin diye sordu bile. Hatta yaşı kemale ermiş bi aile üyesi direk sen hamilesin diye çat söyleyiverdi Hoppa
Memintolar hormonlara yenik düştü aldı başını gidiyor. Kendimi 24 saat uyusam yetmeyecekmiş gibi hissediyorum ve gerçkten çok yorgunum.
Bazen kendimi unutup aniden yerimden fırlamak suretiyle kalkmak yada çeşitli absürd hareketler sonrası sancı ve göz kararması aynı anda geliyo.
Çok şükür şuana kadar hiç bulantım olmadı. Umarım olmaz. Hep kendimi herkeste bulantı olacak diye bişey yok diye motive ettim ve işin psikolojik kısmından kurtulmaya çalıştım. can09e can09e beybisinin de bayramda sardığı tlc kanalında görmüştüm çünkü, çok uzun aylar boyu hamile olduğunu farketmeyen kadınları anlatan bi bölümdü, hiçbiri belirti yaşamamış. Ama diğer bilinçli hamileliklerinde ağrılar,bulantılar,sancılar kıvranmışlar. Tabi hamilelik zor ama bi takım belirtileri de biz yaratıyor olabiliriz.:sus::KK76:
Şimdilik her şey yolunda, hala biyerde hep sağlıkla devamm edecek mi düşüncesi var; sanırım bu his doğuma kadar hiç gitmeyen normal bi his.
Evet evet hamilelik hastalık değil kuzu.. dert yanan hamileler görüyorum benim hiç bi sıkıntım yok bomba gibiyim aynı enerjiyle devam ediyorum bi sorun mu var diye.
Sevin işte.. e tabi duyuyor görüyor okuyor sorun olmalıymış gibi düşünüyorlar.. vücutta bir şeyler eksikse bağışıklık düşükse sinyaller veriyor serum yemeler vs. İlk başlarda bulantı vs.normal çünkü vücuda yeni bir hormon giriyor ve hızla yükseliyor.
Ben de kızımda rahattım çok şükür başlarda bulantılar oldu tabi ama tam hatırlamamakla birlikte 8 9 haftalarda geçmişti.
İnşallah sen de sağlıkla kucağına alıyorsunn
Arasıra foto görmeyi isterimm😆

Hayırlısı olsun dua oku olumlama yap İnan negatif düşüncenin sana da embriyona da bi faydası yok seni çok çok iyi anlıyorum sakin kal elini karnına KOy dua et 🤲🏻🤲🏻

Evet evet hamilelik hastalık değil kuzu.. dert yanan hamileler görüyorum benim hiç bi sıkıntım yok bomba gibiyim aynı enerjiyle devam ediyorum bi sorun mu var diye.
Sevin işte.. e tabi duyuyor görüyor okuyor sorun olmalıymış gibi düşünüyorlar.. vücutta bir şeyler eksikse bağışıklık düşükse sinyaller veriyor serum yemeler vs. İlk başlarda bulantı vs.normal çünkü vücuda yeni bir hormon giriyor ve hızla yükseliyor.
Ben de kızımda rahattım çok şükür başlarda bulantılar oldu tabi ama tam hatırlamamakla birlikte 8 9 haftalarda geçmişti.
İnşallah sen de sağlıkla kucağına alıyorsunn
Arasıra foto görmeyi isterimm😆
8.haftadan başlayarak her ay bi göbek fotoğrafı çekmeyi planlıyorum,atarım tabi ki :)
İnşallah ya bakalım görelimm :KK200:

canımm ne guzel haber, olumlu dusun hersey olumlu olacak merak etme allahın ıznıyle, gozun aydın , allah saglıklı ve kolay bır hamılelık nasıp etsın, yavrunu kucagına saglıkla aldıgın haberlerını de okuyalım buradan ınsallah canım. tebrıkler

hayal kurkuzum bebişin tutunduğunu ultrasona girip gördüğünüzü kucağına aldığını pis totosuna ne çok kaka yaptın diye söylendiğini, eline karnına koy konuuuşş onla.. Rabbim hayırlı olanı versin diyoruz bak arkadaşlar da göndericek pozitif enerjilerini.. art arda haberler gelmeye devam ediyorduu :KK200:

ne zaman oldu transferin. test günün ne zaman?
Haftaya test günüm daha çoook var zaman geçmiyor 😕

panic_attack panic_attack senin kedilerin varya daha önce toxoplazma tahlili verdin mi ?yani şimdi keseden sonra isterler muhtemelen de bu konuda çok bilgiye sahip değilim arkdşımın köpeğinin yavruları oldu çok görmek istiyorum ama bilemedim
panic_attack panic_attack ın ilk gönderisinden bildiğim kadarıyla o toksoplazma geçirmiş yani bağışıklığı var. Ben 2 kediyle yaşıyorum ve toksoplazma igm negatif. Sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü dikkat ediyoruz. Hayvanlar bunu genelde ilk doğduklarında geçirirlermiş. Sen o yüzden bebek ve genç sokak hayvanlarıyla çok yakınlaşmamaya çalış.

ılk hamılelıgımde ılk uc ay mıde bulantısından ayakta zor duruyordum, ısyerınde lavaboya gıdıyordum sureklı, ucuncu aydan sonra tak dıye kesıldı bulantı. agırlasma falan da hıc olmadı sezeryana gıtmeden obcekı gune kadar da ısyerınde calıstım, sezreyanın ıkıncı gunu de ertesı gun gelecek kaynana-gorumce ve altıler ıcın evı supurdum. kurtajla sonuclanan 8+2 lık hamılelıkte de bas donmesı ve bulantılar sureklı oldu ama ben hamıle oldugumun farkında olmadıgım ıcın hep vertıgoma yormustum. yanı, bulantılar hamılelıgı bılmek veya bılmemekle alakalı degıl kuzum, vucut hormanlara tepkı verıyor bır arkadasım benle aynı anda aynı yasta hamıleydı kız 9 ay boyunca bulantıdan yattı, dıger arkadasım mıde bulantısının m sını gormeden 9 ayı atlattı yanı vucut degerlerımızın hormona verdıgı tepkı, cok da takmamak lazım. sonucta hedıyesı cok guzel bır surec, allah hepınıze saglıkla ve kolaylıkla gecırmeyı nasıp etsın ınsallah

Back
X