Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetın gecıktıgı gunde dıyo, erken demek kı sankı
bilmem ki türk değildi eczanedeki kız zor anlaştık zati :) tamam rusça anlıyozda hiç bu kadar derin konulara girmemiştim rusçamla :)) ya rabbim hepsimi beni bulur :) bide ilk idrarıda kaçırdım zati.. amannn yaa olaydı bundada çıkardı yok belli ki .. o değilde hiç gecikmezdi bu yeni adetler canımı sıkıyo geçen ay da 1 gün geciktiydi..

evet gelecek aynen katılıyorum sana.. :).. ay yada gelmesemi bilemedim 1 gün geçikip test yapıp negatifi gören sonra gebeliği öğrenen varmıdır ki ?bence abarttım yoktur heralde..inşallah canım tuturacaksın inanıyorum.. dik durmaya devam.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla
patlattık canım ama test elimizde patladı.. :)

ne yazdın da sildin merak ettim gıı.. hadi kalk uyannn test bekliyoruuuuzzz
Yok gıı bişey panic e cevap ver yapicama kendime cevap ver yapmışım 2 tane olmasın diye sildimdi birini. Canooom saklamıyom senden bişey

Canlarım kırmızı kart yedim‍♀ bugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız
hayırlısı olsun.diğer aya inşallah. Herkes klomen kullanio. Nedir bu ya ☺ ne icin

hayırlısı olsun.diğer aya inşallah. Herkes klomen kullanio. Nedir bu ya ☺ ne icin
Valla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acaba

Canlarım kırmızı kart yedim bugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız
aşılamayla alırsın inşallah müjdeli haberini hakkında hayırlısı canım...

valla gezdim tozdum kayınvalide çenesi çektim 10 haziran günü de doktor Bülent Tıraşa gittim geldim bakalım düşünüyoruz şu an
arada o çene olmasaymış iyiymiş herşey.. eee ne düşünüyorsun görüşme nasıl geçti ?

Valla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acaba
İnşallah olmaz ben de çok korkuyorum bu kist olaylarından. Nedır bu kadınların çektiği ya. Her gün yeni bişey cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…