- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.001
bilmem ki türk değildi eczanedeki kız zor anlaştık zati :) tamam rusça anlıyozda hiç bu kadar derin konulara girmemiştim rusçamla :)) ya rabbim hepsimi beni bulur :) bide ilk idrarıda kaçırdım zati.. amannn yaa olaydı bundada çıkardı yok belli ki .. o değilde hiç gecikmezdi bu yeni adetler canımı sıkıyo geçen ay da 1 gün geciktiydi..adetın gecıktıgı gunde dıyo, erken demek kı sankı
evet gelecek aynen katılıyorum sana.. :).. ay yada gelmesemi bilemedim 1 gün geçikip test yapıp negatifi gören sonra gebeliği öğrenen varmıdır ki ?bence abarttım yoktur heralde..inşallah canım tuturacaksın inanıyorum.. dik durmaya devam.. :)o kedi buraya gelecek gulum, dık duran tavrımı hıc bozmuyorum, ahan da bura kırmızı kart gormeyı beklıyorum :) bu ay vıtamınlerımı tam ıcıp lambada derslerıne tam devamlılık gostremeyı umıt ederek devam, yas 45 olmadan tutturmam lazım yaneeee :) hommmmmmmmmmmm
patlattık canım ama test elimizde patladı.. :)Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla
Seyircileer hazir miyiiz?
Tablo geliyorrr🕭
Yok gıı bişey panic e cevap ver yapicama kendime cevap ver yapmışım 2 tane olmasın diye sildimdi birini. Canooom saklamıyom senden bişeyne yazdın da sildin merak ettim gıı.. hadi kalk uyannn test bekliyoruuuuzzz
yolla gelsin..:)Seyircileer hazir miyiiz?
Tablo geliyorrr🕭
Canlarım kırmızı kart yedim♀ bugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız
valla gezdim tozdum kayınvalide çenesi çektim 10 haziran günü de doktor Bülent Tıraşa gittim geldim bakalım düşünüyoruz şu anneler yaptın nasılsın
Valla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acabahayırlısı olsun.diğer aya inşallah. Herkes klomen kullanio. Nedir bu ya ☺ ne icin
aşılamayla alırsın inşallah müjdeli haberini hakkında hayırlısı canım...Canlarım kırmızı kart yedimbugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız
Amin canım hadi ben gördüm sen görme insallah iyi haberlerinj verirsin bize deaşılamayla alırsın inşallah müjdeli haberini hakkında hayırlısı canım...
arada o çene olmasaymış iyiymiş herşey.. eee ne düşünüyorsun görüşme nasıl geçti ?valla gezdim tozdum kayınvalide çenesi çektim 10 haziran günü de doktor Bülent Tıraşa gittim geldim bakalım düşünüyoruz şu an
kızlar Allah hayırlı etsin değerleriniz katlanarak artsın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı da isteyenlerin ve benim başıma olsun inşallah aminnnnpanic_attack cilekliturta_33
İnşallah olmazValla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acaba
inşallah canım tek umudum pek yok ama bakalım..Amin canım hadi ben gördüm sen görme insallah iyi haberlerinj verirsin bize de
Noldu bizim listeSeyircileer hazir miyiiz?
Tablo geliyorrr🕭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?