- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.021
Siklusun kac gunde birArmin baci?
Bunu yazmicam tabloya merak ettim de ondan
Kizlar gunaydin dun aksam giremedim.
Burda bi etkinlige davetliydik cok gec geldim gece
Allah iyiliğinizi versin emiyawww regl belirtilerim başlasın o zaman gelecekse ...ne oluyor bana yaaa iyice sinirim bozuldu... o iğrenç ağrımı bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. ya dün umudu kesince gece 1 tanecik bia içmiştim o teste etki eder mi ki..? pes ediyorum rahmim önünde eğiliyorum lütfen beni bu karmaşadan kurtar..:)
Hayırlı olsun, bak ne güzel bomba gibi en kaliteli seviyeye gelmiş bebişin, olumsuz düşünecek hiç bir şey yok, bu kez olucak gör bak, hatta oldu bu sefer diye sevinç çıplıkları at, dualarımız seninleKızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü
yessss yaptım sonunda bi test ama cızgı mızgı yok bence bunda.. nasip değilmiş.. son bir yıldaki döngüme baktım koca yıl hep 27-28 gündebir sadece geçen ay he bide geçen sene birkere temmuz ayında 29 günü görmüş reglimin gelmesi.. gerçekten heyecanlanmıştım..hatta dünkü teste kızıp bugün eczaneden predictor aldım :) bakalım artık bu gün gelir heralde kırmızılar..
içimden bir ses hamilesin diyor belki o yan çıkan 2.çizgidenbu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar hayır olsun anlatcem valla anlayan varsa bi yorumlayıversin..:) dut ağacı gördüm üstünde nasıl koca koca beyaz dutlar var olgun olgun anlatamam size ağzımın suları akıyor hala anlatırken bile o denli yani.. neyse ben araba kullanıyorum işte bu dutlara bakarkene ağzı açık ayran budalası gibim dut ağacının altın siyah eski bi bmwvarmış ona sürtüyorum arabayı adam hiç umursamıyor basıyor gidiyor eski model zaten arabası sonra ben bakıyorum benim arabaya işte biraz ezilme ve çizik var o kadar ne çok üzülüyorum ne az takıyorum kafaya işte öyle uyandım..ama dutlar çok güzeldi.. :) yiyemedim içimde kaldı. .:)
öyle çok üzülmüyorum.. sadece düzenimin bozulmasına kafa takıyorum.. sanki bişeyler ters gitmeye başlıyomuş gibi hissettiriyor bana..dur bakalım regli gelene kadar ümitsiz olmak yok
deliliye vurdum regl olamayıp boş çıkınca testler :) işteyim kız ne duşu :)) nerde o lüx bende... sabah bile duş alamadan çıktım bugün mesai saatleri erken başlar geç biter bizim.. bide söylemesi ayıp motorları bozmuşum zatii wc den çıkamıyom fenalardayım gaz gazzz.. off puff..Allah iyiliğinizi versin emisesli güldüm . Sıcak bi duş alın suyu belinize tutün. Bel gevserse gelir belki
yok artık.. şok geçiririm bu saatten sonra çıkarsa öyle bişey.. nebileyim 2. testide yaptım ya ..kafamda deli sorularrr.. ay ne güzel zupriz olur kız umudu kesip haber almak..içimden bir ses hamilesin diyor belki o yan çıkan 2.çizgiden
Hadi yaa. Kolay gele. Bari bol su içmyi unutma malum sıvı kaybediondeliliye vurdum regl olamayıp boş çıkınca testler :) işteyim kız ne duşu :)) nerde o lüx bende... sabah bile duş alamadan çıktım bugün mesai saatleri erken başlar geç biter bizim.. bide söylemesi ayıp motorları bozmuşum zatii wc den çıkamıyom fenalardayım gaz gazzz.. off puff..
bide aram yoktur ki suyla du hemen bi şişe kapıp geliyom...Hadi yaa. Kolay gele. Bari bol su içmyi unutma malum sıvı kaybediongeçmiş olsn
Valla ben bi ara saat başı alarm kurmuştum. Sisemle geziodum her yerdebide aram yoktur ki suyla du hemen bi şişe kapıp geliyom...
4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagolcanımmm, babanın durumunda ılerleme olmamasına cok sevındım, en guzel haber bu bence, ve bu bı ısaret, belkı de torununun haberını aldıgında gerılemeye baslayacak kımbılır , super haber
çok zor canım ben bu konuyu yeni öğrendim daha dün.. Allah şifasını versin ne mucize iyileşmeler duyuyoruz inşallah Rabbimin izniyle o mucizelerden biri olsun babanda...4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺
Allh acil şifalar versin. Her şey onun elinde.4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺
o alarma bende de varValla ben bi ara saat başı alarm kurmuştum. Sisemle geziodum her yerde
AminHayırlı olsun, bak ne güzel bomba gibi en kaliteli seviyeye gelmiş bebişin, olumsuz düşünecek hiç bir şey yok, bu kez olucak gör bak, hatta oldu bu sefer diye sevinç çıplıkları at, dualarımız seninle
düşün düşün ama hep pozitif olsun.. herşey güzel gidiyor bak maşallh...Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü
ayyy ne güldüm bu mesaja... millet bana bakıyo..:))) kendi kendine delirdi mi bu hatun diye...gelecek planlaması olusturuluyor demek, daha bebek yuklemesı tamamlanmamıs, yukleme yapılıyor :) :) :) :) yenı nesıl testler boyle gulum ya sen bılmıyon mu(gecen bende ovulasyonda oyle cıktı, ne guldum dedım heralde bana senden bı nane olmaz benı rahat bırak demek ıstıyo, demek baskalrında da cıkıyosa kararsız kaldıgında enıne cızgı cıkartıyo demek gııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?