Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yawww regl belirtilerim başlasın o zaman gelecekse ...ne oluyor bana yaaa iyice sinirim bozuldu... o iğrenç ağrımı bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi.. ya dün umudu kesince gece 1 tanecik bia içmiştim o teste etki eder mi ki..?pes ediyorum rahmim önünde eğiliyorum lütfen beni bu karmaşadan kurtar..:)

Allah iyiliğinizi versin emi sesli güldüm . Sıcak bi duş alın suyu belinize tutün. Bel gevserse gelir belki

Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü
Hayırlı olsun, bak ne güzel bomba gibi en kaliteli seviyeye gelmiş bebişin, olumsuz düşünecek hiç bir şey yok, bu kez olucak gör bak, hatta oldu bu sefer diye sevinç çıplıkları at, dualarımız seninle

dur bakalım regli gelene kadar ümitsiz olmak yok

bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar hayır olsun anlatcem valla anlayan varsa bi yorumlayıversin..:) dut ağacı gördüm üstünde nasıl koca koca beyaz dutlar var olgun olgun anlatamam size ağzımın suları akıyor hala anlatırken bile o denli yani.. neyse ben araba kullanıyorum işte bu dutlara bakarkene ağzı açık ayran budalası gibim dut ağacının altın siyah eski bi bmwvarmış ona sürtüyorum arabayı adam hiç umursamıyor basıyor gidiyor eski model zaten arabası sonra ben bakıyorum benim arabaya işte biraz ezilme ve çizik var o kadar ne çok üzülüyorum ne az takıyorum kafaya işte öyle uyandım..ama dutlar çok güzeldi.. :) yiyemedim içimde kaldı. .:)

içimden bir ses hamilesin diyor belki o yan çıkan 2.çizgiden

Allah iyiliğinizi versin emi sesli güldüm . Sıcak bi duş alın suyu belinize tutün. Bel gevserse gelir belki
deliliye vurdum regl olamayıp boş çıkınca testler :) işteyim kız ne duşu :)) nerde o lüx bende... sabah bile duş alamadan çıktım bugün mesai saatleri erken başlar geç biter bizim.. bide söylemesi ayıp motorları bozmuşum zatii wc den çıkamıyom fenalardayım gaz gazzz.. off puff..

içimden bir ses hamilesin diyor belki o yan çıkan 2.çizgiden
yok artık.. şok geçiririm bu saatten sonra çıkarsa öyle bişey.. nebileyim 2. testide yaptım ya ..kafamda deli sorularrr.. ay ne güzel zupriz olur kız umudu kesip haber almak..

Hadi yaa. Kolay gele. Bari bol su içmyi unutma malum sıvı kaybedion geçmiş olsn

canımmm, babanın durumunda ılerleme olmamasına cok sevındım, en guzel haber bu bence, ve bu bı ısaret, belkı de torununun haberını aldıgında gerılemeye baslayacak kımbılır , super haber
4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol

4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺
çok zor canım ben bu konuyu yeni öğrendim daha dün.. Allah şifasını versin ne mucize iyileşmeler duyuyoruz inşallah Rabbimin izniyle o mucizelerden biri olsun babanda...

ayyy ne güldüm bu mesaja... millet bana bakıyo..:))) kendi kendine delirdi mi bu hatun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…