- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.081
merciDarth Vader'dan tanıyorum ben :) Akşam ekliyciim seni de yarışmacı kardeş. :)
Ben okudukça içimden sizlere cvp veriyorum hep.Başta bende senin gibiydim şimdi onlarda beni tanıyor. Yaz arada sadece okuma bakim
hoşlarbuldum.
anammm gelsin inşallahhh yaaaa....ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
hee ama sende işe yaramadı bende de yaramaz dersen bilemicim :)) lakin b12 bir ayda 450lere çıktı.. belki de bu ay bebiş geliyor bilemeyiz :)
dışada vur cevapları azcıkBen okudukça içimden sizlere cvp veriyorum hep.
tek tek baktım bana yazmamış canım.. meryeme sana flxe yazmış cilekli ve panici kutlamış bir de bülent tıraşı anlatmış.Sana cevap vermiş görmedin sanırım. :) müdüre hanim.
inşallahh kuzumm sen de test yapmışsın tek diyosun var mı gelecek gibi mi?anammm gelsin inşallahhh yaaaa....
Bu New Life ı S sucklingpigs de önermişti. Okudum epey bi onun önerilerini de. Sağolsun detaylı anlatıyor buralarda faydalanıyoruz.ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
hee ama sende işe yaramadı bende de yaramaz dersen bilemicim :)) lakin b12 bir ayda 450lere çıktı.. belki de bu ay bebiş geliyor bilemeyiz :)
Ampül şeklinde olan daha etkili diyorlar, bende öyle yapayım ya, 1 adet iğnesini içeyim tek seferde kurtulayım.Bana multivitamin verdiği halde onun içinde de var çünkü. Bemiks b vitamini kompleksi verdi.
D vitaminim 7 mi 10 mu ne? Onun içinde iğnesini bir seferlik kir ic dedi. Normal damlalarin 1 ayda kullanavagin ölçünün 5 kati var icinde. Bence bunlari al.
Panik bemiks için ne görüş der bakalım.
Ampül şeklinde olan daha etkili diyorlar, bende öyle yapayım ya, 1 adet iğnesini içeyim tek seferde kurtulayım.
Peki içimi çok zor mu:))
Evet bakalım bemiks için ne yorum yapacak, sanki V ile başlayan bir vitaminden bahsetmişti, geriye dönük okuyacağım birazdan
Newlife dil altı da cazip geldi canım. Ayrıca folik asit almam hem. Araştırayım bir, teşekkürler Canımben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
Sanki hiç hasta olmayacakmış gibiyim hiçbir şey yok memitolar dışında ha bide azcık diz kapaklariminşallahh kuzumm sen de test yapmışsın tek diyosun var mı gelecek gibi mi?
tek tek baktım bana yazmamış canım.. meryeme sana flxe yazmış cilekli ve panici kutlamış bir de bülent tıraşı anlatmış.
bana başka arkadaşım önermişti canım.. b12 eksikmiş deyince. evet ama gayet faydalı bilgiler çıkıyor ortaya burada da öyle ailemizin eczacısı bilgilileri bol şükür.. solgarın gereksiz pahalı olduğunu duymuştum.. newlife ın başka ürününü kullanmadım.. doktora gittiğimde sordu, bu üçünü saydım d demir b12 tamam güzel devam dedi ekstra bir şey vermedi.. ben ceviz iyi tüketiyorum ama. bir de biber canım acayip biber çeker pişmiş biber. benim sigara da var ya muhtemelen onun için c vitamini istiyor vücut bir de suyu bol içerim.. bak sana panicin kullandığı ilaçları tekrar yapıştırım mı bulur musun?Bu New Life ı S sucklingpigs de önermişti. Okudum epey bi onun önerilerini de. Sağolsun detaylı anlatıyor buralarda faydalanıyoruz.
Ben de Solgar ın ürünlerini kullanıyordum. 3 aydır ama bıraktım hepsini.
Solgar CoQ-10 200 mg 30 Vegetable Capsules
Solgar L-Arginine 1000 mg 90 Tablet
SOLGAR Selenium (Seleno-6) 100 mcg 100 Tablet
SOLGAR Folic Acid (Folacin) 400 mcg Folik Asit
Red Krill Oil 500mg 30 Kapsül
Bunları kullanıyordum. Sonra bir arkadaşım fsh için ısrar kıyamet hayıt suyu aldırdı bana. 1 ay sonra benim karaciğer değerlerim fırladı. Tabi doktor hangisinin sebep olduğunu bilemeyiz dedi. Hepsini bırakınca normale döndü değerlerim.
d3 üm yerlerdeydi 3 aydır da Coledan-D3 kullanıyorum zaten.
Aynı zamanda haşimatoluyum hormonumu düzenli alıyorum.
Tüp bebek tedavisi de gördüm iki kür sadece bir sağlıklı yumurtam oldu donduruldu. 3 ay ara verdim. Eğer bu ay adet görürsem tekrar bir defa da daha tüp bebek tedavisi deneyeceğim.
Amaaaaa bu New Life ürünlerini de çok denemek istiyorum. Siz b12 den başka ürün kullandınız mı acaba?
Bu defa güzel, kaliteli yumurtan olur ve tutar umarım. 3 ay kullandığın için faydasını görmüşsündür bence vitaminlerin.Bu New Life ı S sucklingpigs de önermişti. Okudum epey bi onun önerilerini de. Sağolsun detaylı anlatıyor buralarda faydalanıyoruz.
Ben de Solgar ın ürünlerini kullanıyordum. 3 aydır ama bıraktım hepsini.
Solgar CoQ-10 200 mg 30 Vegetable Capsules
Solgar L-Arginine 1000 mg 90 Tablet
SOLGAR Selenium (Seleno-6) 100 mcg 100 Tablet
SOLGAR Folic Acid (Folacin) 400 mcg Folik Asit
Red Krill Oil 500mg 30 Kapsül
Bunları kullanıyordum. Sonra bir arkadaşım fsh için ısrar kıyamet hayıt suyu aldırdı bana. 1 ay sonra benim karaciğer değerlerim fırladı. Tabi doktor hangisinin sebep olduğunu bilemeyiz dedi. Hepsini bırakınca normale döndü değerlerim.
d3 üm yerlerdeydi 3 aydır da Coledan-D3 kullanıyorum zaten.
Aynı zamanda haşimatoluyum hormonumu düzenli alıyorum.
Tüp bebek tedavisi de gördüm iki kür sadece bir sağlıklı yumurtam oldu donduruldu. 3 ay ara verdim. Eğer bu ay adet görürsem tekrar bir defa da daha tüp bebek tedavisi deneyeceğim.
Amaaaaa bu New Life ürünlerini de çok denemek istiyorum. Siz b12 den başka ürün kullandınız mı acaba?
canım 39 yaşındayım rezervim ise sağda 4 tane solda basit bi kist var dedi amh şu an ahtırlamıyorumOyu çalıştın mi tatilde peki ? :)
valla elimizden geleni yaptık tatil falan dinlemedik
Canim yaş ve rezervin ne durumda Amh kaç? Prp için ne kadar dedi. Yani tüp bebekten önce prp mi önerdi.
ayyy aynı bennn kendimi gördümmm olursun kuzuum merak etmeee..sinirleem bozuldu eyce canom..can09e ne oluyo anlamadım.. sıfır belirti hiç mi hasta olmicam ki ...
@NorthCarolina kuzu benim batı armine yazmışın :)
dvtb ben de yazmıştım sana benimki gözünden kaçtı zaar.. küs müyüz acaba?
başım çok kalaba küçük bir müdürcülük oynuyorum.. bi gelmedim 10 sayfa olmuş ahah anca okudum
sorma bide motorlar fena hareketli wc ye abone oldum...!!!!!!!!!!!!ayyy aynı bennn kendimi gördümmm olursun kuzuum merak etmeee..
regl yaklaşınca biz biz değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?