- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.061
Tamam canım çok sağolYaptırmıştım kuzum çünkü benim ömrüm sokak hayvanlarıyla geçiyo. Bağışıklığım var.
Evcil kedi köpekten çekinme. Seversin, yıkarsın ellerini oldu bitti.
En büyük risk dışarıda yıkanmamış halde salatası yapılan yeşillik ve az pişmiş ette.
İkinci risk sokaktaki yavru kedilerde ve kedilerin dışkısına temas ettiğinde, o eli ağzına götürdüğünde.
Kedi köpek sevmekle parazit bulaşmaz yani.
Ülke hayvan düşmanı olduğu için felaket tellallığı yapıyor.
Sev oyna ellerini yıka, bişicik olmaz.
Timam guzuGoyem ama akşam goyem. Derse gircem şimdi. Sen eklenecekleri de özelden yaz bana. Topluca ekleyem akşam. Ya da olmayanlar direkt bana da yazabilir bilgilerini.
Beni de ekleyiniz pls.
Ben sizi hep okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben sizi hep tanıyorum ya siz de beni tanıyorsunuz sanıyorum.
Yazmıştım ama farkedilmemiş sanırım.
Yaş 42
Çocuk yok
Bat 15 haz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Başta bende senin gibiydim şimdi onlarda beni tanıyor. Yaz arada sadece okuma bakimBeni de ekleyiniz pls.
Ben sizi hep okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben sizi hep tanıyorum ya siz de beni tanıyorsunuz sanıyorum.
Yazmıştım ama farkedilmemiş sanırım.
Yaş 42
Çocuk yok
Bat 15 haz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
iyi geçti diyebilirim pozitif bi adam çok güzel anlatıyor açıklıyor yumurta rezervin azalmış dediarada o çene olmasaymış iyiymiş herşey.. eee ne düşünüyorsun görüşme nasıl geçti ?
guzel temmenilerin icin sana ve hepinize teşekkür ederim guzel dilekleriniz destekleriniz icin. aminnnnnn nasipÇok çok geçmiş olsun babacığına Armin. Tabiki görecek torununu, sevecek, koklayacak, moral olacak ona da.
Edersin sen ikna hangi kadın istemişte edememiş yeterki isteyelim ne olursa olsun ...boşuna iç işleri bakanı demiyorlar..:) duymuştum ben bu prp olayına hatta geçenlerde burdada konusu geçmişti .. ilaçlarını al güzelce belki düşünürkene gol olur..iyi geçti diyebilirim pozitif bi adam çok güzel anlatıyor açıklıyor yumurta rezervin azalmış dedi
prp yöntemini önerdi ve bu yöntem sonrasında normal yolla hamile kalan hastalarım var dedi sende de etkili olacağını düşünüyorum dedi
düşünme sürecinde takviye vitamin ilaç yazdı
bakalım düşünüyoruz ama eşim pek tüp bebekten yana değil normal yolla oluyor diye onu ikna etmeye çalışıyorum :)
beni de ekler misiniz�
NICKNAME❤ YAŞ ŞEHIR KAÇ ÇOCUGU VAR BAT Tarihi @flx77 42 1 16 Haziran B Birumutbekleyen 16 Haziran @suvesu 18 Haziran @Efembahya 23 Haziran
can09e 40 Ankara 1 NorthCarolina 35 Yurtdisi 1 25 Haziran F Fatma KTL 25 Haziran Armin 28 Haziran seheryeli77 42 Istanbul - 11 Temmuz
Yapıldı canım histeroskopi antalyadayız biz mlsfHisteroskopi yapıldı mı? Bi de sen hangi merkezde tedavi görüyodun kuzum?
burdayım canım bayram tatilinde kafa dinlemek için hiç girmedim
�
NICKNAME❤ YAŞ ŞEHIR KAÇ ÇOCUGU VAR BAT Tarihi @flx77 42 1 16 Haziran B Birumutbekleyen 16 Haziran @suvesu 18 Haziran @Efembahya 23 Haziran
can09e 40 Ankara 1 NorthCarolina 35 Yurtdisi 1 25 Haziran F Fatma KTL 25 Haziran Armin 28 Haziran seheryeli77 42 Istanbul - 11 Temmuz
iyi geçti diyebilirim pozitif bi adam çok güzel anlatıyor açıklıyor yumurta rezervin azalmış dedi
prp yöntemini önerdi ve bu yöntem sonrasında normal yolla hamile kalan hastalarım var dedi sende de etkili olacağını düşünüyorum dedi
düşünme sürecinde takviye vitamin ilaç yazdı
bakalım düşünüyoruz ama eşim pek tüp bebekten yana değil normal yolla oluyor diye onu ikna etmeye çalışıyorum :)
Hoş bulduum
Bana multivitamin verdiği halde onun içinde de var çünkü. Bemiks b vitamini kompleksi verdi.panic_attack Vitamin D ve B12 için ne önerirsin. Benexol ve coledan kullanmıştım.
Biraz daha kullanmam gerekiyor sonuçlarıma göre
B12-258
Vitamin D-23
NorthCarolina kuzu benim batı armine yazmışın :)
dvtb ben de yazmıştım sana benimki gözünden kaçtı zaar.. küs müyüz acaba?
başım çok kalaba küçük bir müdürcülük oynuyorum.. bi gelmedim 10 sayfa olmuş ahah anca okudum
ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.panic_attack Vitamin D ve B12 için ne önerirsin. Benexol ve coledan kullanmıştım.
Biraz daha kullanmam gerekiyor sonuçlarıma göre
B12-258
Vitamin D-23
ahhhaa vallaha mı aha bi de beğendiysem puu banaSana cevap vermiş görmedin sanırım. :) müdüre hanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?