- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #6.141
varrrr... ama oda diyo gecikti seninki diye.. hiçte şaşmazdı o programın verdiği tarihler yumyumda bat ta.. ona bozuğum ya zati noluyo diye...aynen öyle kuzumm sende şu prg.dan yok mu? onlara gir bilgilerini geçmişi de o güzelce söyler sana :)
Çok sağol canım.Venatura vit d + k2 damla.
Yine Venatura'nın B12si varsa onu al. N11de satılıyor.
Benim de 23 idi. İki ayda 35'e çıkardım bıraktım. 10 kilo başına 2 damla hesabıyla içerek yükseltiyosun.
ahahha gene oh olamadı bana senella ya ohh oolsuunn :)) şu yoğunlukta gene kaçırmamışım bana yazmamış işte :)oh olsun sana, ben kac sayfa gerıden gelıyorum, anladın mı sımdı benım halımı, cocuk dogduktan sonra annenın hamılelıgıne neden sevındıgımı anladın mı bacımmmmm :) :) :) :)
Evet canım, damla kulanmıştım ben de, güzel tadı var:) vet çok önemli D vitamini, yazın bol bol güneşşş:)ampul olanı denemedim ama damla olanın tadı şahane,fındık yemişim gibi oluyor,hiç ekmekle uğraşmıyorum,dilime damlatıyorum,benim de 9 duSenella referans değerlerde kritik yokluk diye yazıyor bu değer,doktor 40 damlayla başlattı sonra azaltarak devam ettik,en son 27 olmuştu ama kıştan çıktık yine yerlerdedir eminim
doktorlar hamile kalır kalmaz d vitaminini görmek istiyor,çünkü düşüğe neden oluyormuş eksiklik durumunda
Newlife dil altı da cazip geldi canım. Ayrıca folik asit almam hem. Araştırayım bir, teşekkürler Canım
Aşk olsun neden öyle diyeyim:)) Yani belli mi olur
Geçen yıl eşimin memleketine hamile gitmeyi çok istemiştim
Bu yıl öyle olsa bari:)) 5 ağustosa kadar hamile kalayım kızlar, dua edin.
2 ay var:)
bişeycik olmaz bence sakınan göze çöp batar zati bence.. ay ne fena arkidişim ben kötü yola çekiyom milleti.. seni hatırlıyom dabi bi o teselli ediyor zati. sana derken abartma normal diye kafamda ne tilkiler şu an geçiyor.. :dayy benim halimi hatırlıyor musun? pofff neden bu kadar kötü oluyorum ben yaa..
yok yok bişey olmaz hiç merak etme kuzuu
e peki ben bugün kaçırsam biraz yumurtlamaya etkisi olur muuu olumsuuuz:)
sinirleem bozuldu eyce canom..can09e ne oluyo anlamadım.. sıfır belirti hiç mi hasta olmicam ki ...
ayy sonra oluyorumm 2 3 güne anca rahatlıyor kafa progesteron serbest bırakıyorsa demek ki :))bişeycik olmaz bence sakınan göze çöp batar zati bence.. ay ne fena arkidişim ben kötü yola çekiyom milleti.. seni hatırlıyom dabi bi o teselli ediyor zati. sana derken abartma normal diye kafamda ne tilkiler şu an geçiyor.. :d
ikimizi bu sayfanın belirtisisizlilikler kraliçesi ilan ediyorum... 9 ay gelmiyosa malum sebepten kabulumyaa deliiiiii, olmasan olmasan en fazla 9 ay olmazsın hasta kızzzzz. yanımda gıbı hıssettım su an yanagına da hafıf bı sevgı dokunusu yaptım aglama hemen, kız olcez regl kasma kendını, beklendıgını bılıyo naza cekıyo kendını, ılgılenme onu degıl baskasını beklıyo gıbı yap , (bende de sıfır belırtı bu arada )
Amin canım benim. Stress yapmak yok, negatif düşünmek yok dimii, yoksaaay gulum ınsallah, ıkı ay dıye kendını stree de sokma ne olur, ınsallah hamılelık haberın senden once gıtsın memleketıne gulumm amiiinnn
Ne güzel bahar geldi, çiçekler açtı buralara. Okudum ama yazamadım telaşımdan. @cilekliturta_33panic_attack ne güzel testler yapılmış katlamalar görülmüş. Kız panik kalbin ne temizmiş mayıs dedin mayısta yazdın hikayeni can09e kuzum sen alemdesin? @dennisgo canim senin de tatlı telaşına az kaldı ne güzel. @Armin insallah yanlış etiket yapmamisimdir, çok şükür rahatlamışsın artık, sıkıntılar feraha ermiş, insallah esinin de güzel sonuçlarını alırız. @Beste78 kuzum sen nasılsın, yeni döneme bomba gibi başlamışsın.
Liste fikri de süper olmuş, teker teker dolsun insallah. Seheryeli, felix, senella ve nicini tam yazamadığım herkese sevgilerimi yolluyorum
kızzz çizgi mizgi yok ne kanı.. az bi cızık olaydı...yaptırırdım... :)
benim yorumum dutlar çok güzeldi bide tadına bakaydım valla içimde kaldı.. valla kimseyi gördüğüm mü var ki imreneyim bilemedim.. :)
ahahha gene oh olamadı bana senella ya ohh oolsuunn :)) şu yoğunlukta gene kaçırmamışım bana yazmamış işte :)
sen bi alemsin zatenen iyisi hepsini okumadan kimseye yorum yapmamak.. valla denis gibi oluyorumm (hani püskürttü ya kahveyi) o tarz bir yorumuna geldiğimde :)))
ikimizi bu sayfanın belirtisisizlilikler kraliçesi ilan ediyorum... 9 ay gelmiyosa malum sebepten kabulum
ampul olanı denemedim ama damla olanın tadı şahane,fındık yemişim gibi oluyor,hiç ekmekle uğraşmıyorum,dilime damlatıyorum,benim de 9 duSenella referans değerlerde kritik yokluk diye yazıyor bu değer,doktor 40 damlayla başlattı sonra azaltarak devam ettik,en son 27 olmuştu ama kıştan çıktık yine yerlerdedir eminim
doktorlar hamile kalır kalmaz d vitaminini görmek istiyor,çünkü düşüğe neden oluyormuş eksiklik durumunda
ay gulum ınsallah, ıkı ay dıye kendını stree de sokma ne olur, ınsallah hamılelık haberın senden once gıtsın memleketıne gulumm amiiinnn
Amin canım benim. Stress yapmak yok, negatif düşünmek yok dimii, yoksaa
bu ara kendi rahmim ve yumyumlarım sinirlerimi bozuyor ama onlarada yapcek bişey yok..
şimdi ben regl olunca -14 gün yapıp mı yumyumladığım günü bilcem ..test yapmadım ya doğru dürüst bu ay.. eee kaçırmış olma ihtimalim baya bi yüksek çalışma günlerine denk gelmiş olmuyo kine o zaman... gerçi arada kaçamak devam etti ama lambada.. denk gelmesi süpriz olur kine..
ben eylülde baktırdım 20 si falandı sanırım 30 çıktı,kasım 15 de ölçtürdüm 27 ye düşmüş,damla kullanmama rağmen7 den damla tatille 17ye çıkmıştı geçen sene sonrada damla kullandım ama hiç ölcturmedim. 2 ay önce de ampulü içtim me oldum fikrim yok.
Oooo duanın güzelliğine bak aminnnn. Seheryeli iyisin :)
Off bugün burdan çıkamadım işler kaldı sgk yapcam muhtasar kdv daha defterler dökülecek oyy midemde bulanmaya başladı sıcak oldu gidiyom ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?