Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen öyle kuzumm sende şu prg.dan yok mu? onlara gir bilgilerini geçmişi de o güzelce söyler sana :)
varrrr... ama oda diyo gecikti seninki diye.. hiçte şaşmazdı o programın verdiği tarihler yumyumda bat ta.. ona bozuğum ya zati noluyo diye...

oh olsun sana, ben kac sayfa gerıden gelıyorum, anladın mı sımdı benım halımı, cocuk dogduktan sonra annenın hamılelıgıne neden sevındıgımı anladın mı bacımmmmm :) :) :) :)
ahahha gene oh olamadı bana senella ya ohh oolsuunn :)) şu yoğunlukta gene kaçırmamışım bana yazmamış işte :)

sen bi alemsin zaten en iyisi hepsini okumadan kimseye yorum yapmamak.. valla denis gibi oluyorumm (hani püskürttü ya kahveyi) o tarz bir yorumuna geldiğimde :)))

Evet canım, damla kulanmıştım ben de, güzel tadı var:) vet çok önemli D vitamini, yazın bol bol güneşşş:)

ay gulum ınsallah, ıkı ay dıye kendını stree de sokma ne olur, ınsallah hamılelık haberın senden once gıtsın memleketıne gulumm amiiinnn

ayy benim halimi hatırlıyor musun? pofff neden bu kadar kötü oluyorum ben yaa..

yok yok bişey olmaz hiç merak etme kuzuu
e peki ben bugün kaçırsam biraz yumurtlamaya etkisi olur muuu olumsuuuz:)
bişeycik olmaz bence sakınan göze çöp batar zati bence.. ay ne fena arkidişim ben kötü yola çekiyom milleti.. seni hatırlıyom dabi bi o teselli ediyor zati. sana derken abartma normal diye kafamda ne tilkiler şu an geçiyor.. :d

sinirleem bozuldu eyce canom.. can09e ne oluyo anlamadım.. sıfır belirti hiç mi hasta olmicam ki ...

yaa deliiiiii, olmasan olmasan en fazla 9 ay olmazsın hasta kızzzzz. yanımda gıbı hıssettım su an yanagına da hafıf bı sevgı dokunusu yaptım aglama hemen, kız olcez regl kasma kendını, beklendıgını bılıyo naza cekıyo kendını, ılgılenme onu degıl baskasını beklıyo gıbı yap , (bende de sıfır belırtı bu arada )

ayy sonra oluyorumm 2 3 güne anca rahatlıyor kafa progesteron serbest bırakıyorsa demek ki :))

valla burdan bakınca o yaşayan kim ben ne karışıyor vallaa :)

ikimizi bu sayfanın belirtisisizlilikler kraliçesi ilan ediyorum... 9 ay gelmiyosa malum sebepten kabulum

ben de sana o guzel cıceklerı mınık yavruna tek tek tanıtıp, koklatacagın nıce guzel baharlar dıledıgım dualrımı yolluyorum canım sevgılerımle

kızzz çizgi mizgi yok ne kanı.. az bi cızık olaydı...yaptırırdım... :)

aaaa o yatay olan neydı gıı, enıne kısa gelır dıye boyuna cızgı cektı sana test, daha ınat edıyon, erkek olup da bebeişin p..si olmasın tesette çıkan gııı... anemmmmmmm, teknolojı ne ara bu kaaa ılerledı anam bubam

o halde o kahve yıllık beyannamenın üstüne puskurtulene kadar, arkadan yorum yapmaya devam :) ya yorum yapmadan da tamamını bıtıremem kı kuzu, bı kere denedım oyle 15 sayfayı okudum kımseye bır yorum yapmadım bu sefer de ne kutladım, ne uzuldum ne sevındım bellı degıl yanı, neyse gerıden de olsa fıkrımı beyan etmeden kusur kalmayayım, sen o kahveyı mudure gıdecek evraga puskurteceksın bak yaptırcam bunu sana

7 den damla tatille 17ye çıkmıştı geçen sene sonrada damla kullandım ama hiç ölcturmedim. 2 ay önce de ampulü içtim me oldum fikrim yok.

ay gulum ınsallah, ıkı ay dıye kendını stree de sokma ne olur, ınsallah hamılelık haberın senden once gıtsın memleketıne gulumm amiiinnn

Oooo duanın güzelliğine bak aminnnn. Seheryeli iyisin :)

Off bugün burdan çıkamadım işler kaldı sgk yapcam muhtasar kdv daha defterler dökülecek oyy midemde bulanmaya başladı sıcak oldu gidiyom ben.

Amin canım benim. Stress yapmak yok, negatif düşünmek yok dimii, yoksaa

aynen gulum derın bır nefess, kocaman bır hoooooommm hersey cok guzel hersey cok yolunda kuslar ucuyor cıcekler acıyor aa seheryelı hamıleymıs gııı duydun mu bu yaz da gaynanasıgıllerı zıyarete gelecekmıs emmme gaynanası demıs gelınım yorulmasın hamıle hamıle ben gıdeyım yanınza zıyarete... (ayakustu dedıkodu yavvv bak sımdı)

İvet regl tarihinden 14 gün önce yımırtlamış olcen.

ben eylülde baktırdım 20 si falandı sanırım 30 çıktı,kasım 15 de ölçtürdüm 27 ye düşmüş,damla kullanmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…