Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yaşayın inşallah sen iyimisin kaç gündür gözükmüyorsun

İyiyim canim, sizlerin duacinizim. Çalısmaya başlıyorum artık, bebek sevdasına bosvermistim, bebek endeksli olmayan bir yol çiziyorum. Bu arada korunuyoruz Ve insanlara yorulduğumu anlatmaya çalışıyorum ama tabi ki başaramıyorum. Antalya bitti İstanbul doktor isimleriyle doldu whatsapp, kaçardım var artık bir yerlere

yerlisi daha güzeldir yaaa.. zevk meselesi dabii....

Ay valla ben de sevemedim yerli muzu. Benim sevdiğim essek muzuymuş, tarif edince öyle dedi pazarcı, baktım muhabbet değişik hemen toz oldum

sen baya baya belirti yaşıyon senella,ne zamandı bat,bi de erken yumurtlamıştın da o geçen aymıydı,az kaldıysa bi testte sen patlat

ben de sana o guzel cıceklerı mınık yavruna tek tek tanıtıp, koklatacagın nıce guzel baharlar dıledıgım dualrımı yolluyorum canım sevgılerımle

Ayyy kuzum ya çok tatlısın, insallah herkese gelsin baharlar cicekler Yalnız benim koca sıyırdı korunuyoruz

ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmem

bak ne dicem gıı okuyorsun yaa... cevap vereceğin mesajlara alıntı alıntı alıntı tıkla git sonra mesaj yazıcağın yere gelince alıntıları ekle diyor ona tıkliyivecen :) sonra quotelerin aralarına gire gire cevap yazıcaksın kuzum
elbette güzelim fikirlerini cümlelerini okumaktan mutluluk duyuyorum öperim seni:)

Ayyy kuzum ya çok tatlısın, insallah herkese gelsin baharlar cicekler Yalnız benim koca sıyırdı korunuyoruz

amiinn, ya korunman daha ıyı bence, cunku kım hamıleyse bakıyorum korunurken kazayla hamıle kalıyo, belkı de dogru olan korunmaktır kuzum ya, ne bılıyoruz. bız korunmadan denıyoruz olmuyo, bakarsın oylesı olur (ınsallah amiin)

Bunun fotosunu cektim, ben de bilmiyorum alıntı yapmayı, bilgisayara geçince deneyeyim

canımsınnn, ben de opuyom senı

Ay ben de geliyorum aranıza, zamanında çok laf ettiğim için sanırım, hangi programı kullanıyorsunuz

luca ... kendını seven kacsssııııınnnnn..... kım beddua ettıyse artık bıze, baska meslek yokmus gıbı daha az streslı bısey....

Doğru valla ama öyle olursa da çok sinir bozucu olur İnsallah tez vakitte herkesin basına

Kızlar merhaba şimdi doktordan çıktım.geçen ay yumurtam toplandı,bu ay transfer yapılacaktı adetimin 3. günündeyim,ama muayeneye başlandığında doktor sağda 40lık 37lik solda 35lik saymaya başladı büyük yumurta gibiler ultrasonda gördüğüm karartılar.yumurtan be zaman toplandı dedi bende geçen ay dedim bu ölçtükleriniz ne oluyor diye sordum bazen böyle foliküller kalabiliyor dedi bana yumurta toplama sonrası olabilirmiş.kan tahlili sonucuna göre arayıp haber vereceğiz transfer bu ay olamayabilir de sonuca göre dedi.böyle bir şey yaşayan var mı belki bu ay olmayacak transferim,her gün yeni bir şey çıkıyor bakalım inşallah sonucu güzel olur ama biraz modumu düşürdü.benim bu durumumu yaşayan var mı transfer öncesi?

luca ... kendını seven kacsssııııınnnnn..... kım beddua ettıyse artık bıze, baska meslek yokmus gıbı daha az streslı bısey....

Ay bizim de luca, program icin bir yakın gözlüğü şart yanı, karınca gibi yazılar

ohh süpeeer çalış tabi kafa dağıtmış olursun adama yardım edersin..

neden korunuyonuz yazdım mı gıı :/ :))
Koca sıyırdı canom ya, bıkmış artık 3 senedir beni toparlamaktan, sevdiği tosbigi istiyormuş geri bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…