Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlı olsun, sorun yoktur insallah. Tup bebek de baskılayıcı iğne veriyorlar aslında, yumurta buyuyemiyor sana vermediler mi ki, doktorun ne diyor

aman kuzum ya,güneşin en verimli saatlerinde muhasebe kaydı atıyoruz işte,
Öğle arası bahçeye çıkıyorum sigara içen arkadaşla:) açeyim gollerimi güneşe doğru :)) (gollerimi açeydim iki yena, getme deyeydim repliği geldi aklıma( ne ağlamıştım yaa

Hayırlı olsun, sorun yoktur insallah. Tup bebek de baskılayıcı iğne veriyorlar aslında, yumurta buyuyemiyor sana vermediler mi ki, doktorun ne diyor
Tüp bebek tedavisi gonal f merional ve cetriode kullandım ben sonra birde çatlatma iğnesi.başka bir şey verilmedi.doktorum normal olduğunu söyledi tahlil sonucuna göre aranacak ama kafam çok karıştı. Bu yumurtalar sonradan mı oluştu bunlar yumurta mı niye böyle oldu anlamadım hiç

İyi geçin kuzum onlarla, çok kaprisli kendileri, hemen triplere girerler allah korusun
ben bu zamana kadar iyi geçiniyodum zati.. saat gibiydik maşallah ama yok bunlara bi haller oldu ben bebiş deyince bi kapris bi naz fazla yüz buldular bence..

Zeynaap test yaptın mı? Bütün sayfaları şaapamadım da.
yaptım yapmasınada elimde patladı ilk idrarı değerlendiremedim ikinciyle yeni test alıp yaptım cızık mızık yok... reglde yok regl belirtiside memitolar hariç ağrı mağrı yok gebelik belirtisi hiç yok.. yok oğlu yok yanim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…