Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım

Haklısın Denizcim ben de böyle düşünüyorum,öyle küçük ve savunmasız ki onu koruyamamaktan çok korkuyorum. Umarım bu söylediklerin hepimiz için geçerli olucak, bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla büyütücez.

Küçük kızın sümüklerini çektik. Oouuu kendi bile şok oldu! Baya da sümük varmış. Süt filan değil. Başka şikayeti yok.
Meğer düzgün uyymaması ve emmesi de bundanmış. Bugün iyiyiz, ben de bikaç saat de olsa dinlendim.
Burundan süt çıkması bizde de oldu.
Ben günde 2 veya 3 kere hipp veriyorum. Anne sütü miktar olarak yeterli ama kilo alımı sıkıntılı olduğu için 3buçuk kilo olana kadar en azından desteklemek istedik. Sütüm yetmeye devam ederse bi süre sonra keserim. Biberonu da zamanla bıraktırabilirsem her şey güzel olucak, hala emiyo sonuçta. Çeneleri bi güçlensin o da olacak, görüceksin :)

Hadi gözün aydın. Biz de hipp ile başladık, o bitince aptamil deneyeyim dedim ama hazmedemiyor mu ne zor çıkıyor gazı. Dün de sabahladık, uyusun yeter durumundayım gözüm anne sütü - mama savaşını göremeyecek yakında sanırım.. Ben de pek anne sütü içememişim kader midir nedir...

Evet bazı mamaları hazmedemezler. Ben de mamayı değiştirmeyi düşündüm,öneri istedim. Doktoru şikayeti yoksa hiç risk alma bunu içsin dedi.

Amanıııııınnn inşallah kolay geçer. 40 haftayı bulan bebe olmayacak mı ya Haberleri bekliyoruz

Amanıııııınnn inşallah kolay geçer. 40 haftayı bulan bebe olmayacak mı ya Haberleri bekliyoruz
aminnnn insallah ben de insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh size uymam ama diger bebegim hala icim de oyuzden erken dogum olmaz umarîm bide biyer de okumustum benim gibileri 37 ler de alıyorlarmış. hic kendi doktoruma sormadim akibetim ne olur diye.

Ay ay ayyyyy, bi erkenci kuzu daha inşallah panic sağlıkla, kolayca doğursunOğluşu da sağlıcakla gelsinDarısı başımıza a dostlaaaaar, çileklim ve panicten sonra ben de tırsar oldum bizim kuzucuk da erken gelmeye kalkarsa diyebütün yavrucuklar sağlıkla gelsinler inşallah

Bu bebeler neden böyle erkenden başlamak istiyor hayata bilmiyorum ama panic_attack rahat bir doğum olsun ve sağlıkla gelsin kucağına bebeğin

Selam genşler.

Sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı yarım saat aynı şiddette sürdü, duştan sonra kahvaltı yaparken geçti. Kontrolde sancı çıkmadı ama açılma yaklaşık 3 cm olmuş, rahim boyu kısalmış, bebeğin kafasına dokunabiliyorum dedi. Ben şok
Eve git hareket et, squat yap akşam ikinci kez kontrole bekliyorum dedi.

İkinci nstde de sancı çıkmadı ve açılma stabil. Yine eve gönderdi. Bu gece yüzde elli ihtimal görüşebiliriz dedi. Sabaha kadar sancım başlamazsa ya da suyum gelmezse sabah yine randevu var. Açılma ilerlemiş olursa yallah hastaneye diyecek sanırım.

Bu hafta kaçış yok yaa doğum olacak belli.

Macera sever bir bebe geliyor hadi bakalım sağlıkla ve kolay gelsin. Ne heyecanlı geçiyor değil mi? Ne hissediyorsun?

can09e sen buraları fazla okuma ya. Özgürde okumasın sıra bize geldi diye sizin bebeler hareketlenmesin sonra.

Sa
Hayırlısıyla Bi avazda gelsin inşallah bebegin rabbim yardımcınız olsun inşallah

ne zaman isterse buyursun gelsin canım onda sıkıntı yok
Heyecanlı oluyo ama o bir gerçek:))

Hayırlısı olsun hakkımızda insallah. Ben demi öyle yapsamki çift çizgi görürsem progestan kapsul var öncekinden kalma evde. Ecopirin 100mg yutuyorum hergun. Bu ay bakalım öyle olursa yutarım bide öyle denerim tessekkür ederim

İçimi okudun be Senella
Sağlıcakla gelsin kuzucuk panic_attack

Valla bi mallık var üzerimde. Yani öyle ayy hadi gel kavuşalım oğlum romantizmim yok. Bence acele ediyo :)) Sakinim. Belki hastaneye girince heyecan basabilir :) Kucağıma alınca ne hissedecem acaba diye merak ediyorum.

can09e Adı Uzay

Sen de geldin bu güzel maceranın sonuna şimdi daha güzeli, bir ömürlük olanı başlayacak.Sağlıkla kavuşun birbirinize canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…