• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim reglim dün geldi bugün soluğu doktorda aldım muayenede sadece 2 yumurta görüldü, sanırım benim yumurtalar artık tükenmeye başlamış sinyali veriyor, 2 duyunca tedavi istemedim boşu boşuna hormon almak istemiyorum artık, olursa doğal yoldan oldun dedim, önümüzdeki ay tekrar bakacak yine aynı olursa artık tüp tedavisi görmek istemiyorum, olursa doğal olsun olmazsa kaderim buymuş moduna geçicim sanırım.
Biraz akışına bırak, mutlaka tekrar isteğin gelecektir, zaten o modda olunca insan her sey daha kolay oluyor, zaten tedavide psikilojide onemli, hem kafan dağılır biraz uzaklasinca, ohh önümüz yaz, hava miss, picikolociler cıncık olacak ve herr sey guzel olacak insAllah

Her zaman umut var kuzumm umutsuz görmek istemiyorum kimseyi. Aynen biraz dinlen bakalım dinlendir. Bu arada tatil vs ayarlamaya çalış. Ben kızıma termalden sonra kalmıştım.. sen çalışıyor muydun beste meslek var mı?
Umutsuzluk değilde canım hevesim çok kırılmaya başladı artık yoruldum sanırım, ay o termali kayınvalidem her ay söyler durur sıcaklar basmadan gidelim bari, yok çalışmıyorum 15 yıl ilaç sektöründe çalıştım evlenince emekliye ayrıldım yan gelip yatıyorum anlıycan, iktisat mezunuyum muhasebecilik yapayım diye düşünüyordum çok geç kaldım şimdi staj yap sınava gir ooooo dedim hamile kalıcam çocuk doğurucam zannediyordum vazgeçtim, başlasaydım şimdiye almıştım belgemi kısmet

🤗 bir de maddiyatı var tabi 6 iğne tedavisi kaç tl harcadınız acaba yani aslında çektiğinin yanında maddiyatın lafı olmaz tabi ama aklıma geldi kuzum
Çok harcamadık aslında ilk başladığımda 6500 dü fiyat eşim doktor diye %25 indirim yapıyorlar 5000 ödedik hiç birinde transfere gidemedim ordan da 2000 iade oluyor yani her tedaviye 3000 ödedik

Umutsuzluk değilde canım hevesim çok kırılmaya başladı artık yoruldum sanırım, ay o termali kayınvalidem her ay söyler durur sıcaklar basmadan gidelim bari, yok çalışmıyorum 15 yıl ilaç sektöründe çalıştım evlenince emekliye ayrıldım yan gelip yatıyorum anlıycan, iktisat mezunuyum muhasebecilik yapayım diye düşünüyordum çok geç kaldım şimdi staj yap sınava gir ooooo dedim hamile kalıcam çocuk doğurucam zannediyordum vazgeçtim, başlasaydım şimdiye almıştım belgemi kısmet
Valla iyi ki muhasebeci olmamışın işte tam da bu yüzden sordum bak biz muhasebecilerin stresi endişesi bitmiyor, meslek sıkıntıları bunlar dikkat et çoğunun tatilden sonra gelmiştir bebişi. Ben inanıyorum kafanı da rahatlatırsın bebişin gelirr inşallah. 😘

Çok harcamadık aslında ilk başladığımda 6500 dü fiyat eşim doktor diye %25 indirim yapıyorlar 5000 ödedik hiç birinde transfere gidemedim ordan da 2000 iade oluyor yani her tedaviye 3000 ödedik
Rahim dinlensin vücut gevşesin kafan rahatlasın bebişler gelsinn 😍
Bende 40 yaşından sonra anne olmaya çalışanlara yazdımdı artık kırmızı alarmdasın doktora gitmen gerek dendi.. ben de gitmiyom bekliyom bakalım normal yolla gelicek diye.

😮oyyy yavrum benim üzülme o delik kalbinden öpüyorum seni🥰💋 korkma ilerde seni insallah guzel sağlıklı yaşam bekliyor💐 benimkinde kapakı duzgun kapanmıyor son zamanlar da coştu ses etmiyorum. çunkum apandisit ameliyatim da cok kiprasmis zor + uyandirilmisim. hemoroidte riskli deyip narkoz vermediler. laproskopi olmaliyim iyiyim🤐
:KK200::KK200::KK200: insAllah kuzumm,hepimizi güzel bir hayat beklesin insAllah, Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin, bende o melek kalbinden öpüyorum seni:KK15:
Senin durumda kritik, narkoz meselesi riskli, nasil olacak simdi Laparoskopi, narkoz sıkıntı oluyorsa

O ne testiymiş bana hiç bakıldığını hatırlamıyorum kuzu
Ben düşüklerimden sonra üniversite hast hematolojiye gittim, genetikten pıhtılaşma faktörlerini baktırdı kendileri de bir sürü test yaptı homosistein de istedi kalp damar sağlığı için önemli bir test miş, yüksek olması kalp damar hastalıklarına yakalanma riskinin artığı sinyalini verirmiş

Ben düşüklerimden sonra üniversite hast hematolojiye gittim, genetikten pıhtılaşma faktörlerini baktırdı kendileri de bir sürü test yaptı homosistein de istedi kalp damar sağlığı için önemli bir test miş, yüksek olması kalp damar hastalıklarına yakalanma riskinin artığı sinyalini verirmiş
Ben hiç baktırmayımm zaten zıkkım olduğundan.. hayırlısı bakalım salalım çayıra mevlam kayıra 😁

Biraz akışına bırak, mutlaka tekrar isteğin gelecektir, zaten o modda olunca insan her sey daha kolay oluyor, zaten tedavide psikilojide onemli, hem kafan dağılır biraz uzaklasinca, ohh önümüz yaz, hava miss, picikolociler cıncık olacak ve herr sey guzel olacak insAllah
İnşalah canım bu bahar ve yaz ayları hepimize uğurlu gelsin inşallah, gerçi benim bu düşük modum bahardandır diye düşündüm

:KK200::KK200::KK200: insAllah kuzumm,hepimizi güzel bir hayat beklesin insAllah, Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin, bende o melek kalbinden öpüyorum seni:KK15:
Senin durumda kritik, narkoz meselesi riskli, nasil olacak simdi Laparoskopi, narkoz sıkıntı oluyorsa
bilmiyorum ki şansım varsa hic uyanmam 😂o ameliyat sonrası sıkı takibe alındim dis ceksen basina bisi gelse bilinsin uyar aileni cevreni oncesi sana ilac verilmeli o neyse iste 🙄 aileme herkeze soylendi esime de annem soyledi talimat bu diye bil. trde bana her ay igne yapiyorlardi . penesil muadili kalbi korusun diye. bi ara biraktim igneyi kotulesince bin firca yedim .5 yıl istikrarlı olucaksin her ay olucaksin dedi kac dooktor. burdakiler bakti yok bisey dediler😀 olma igne vermiyoruz igne antibiyotik sevmiyoruz( ben bayiliyorum sanki😮) . isvicreli bilim adamlarindan iyimi bilcek trdeki drlar iyiymişim iste😜😂

Aradan 8 yıl geçmiş bence tekrar bir baktır çünkü damar sağlığını en iyi gösteren testmiş homosistein, ben düşüklerden sonra hematolog ile görüşmüştüm bunun pıhtılaşma testlerinden daha önemli bir veri olduğunu söylemişti, sonucum 5 çıkmıştı buna rağmen coraspin 100 kullanmamı önerdi önlem olarak.
Bende kardiyoloji dr. sordum dün, homosistein baksak mi diye, adam yüksekse bile homosistein yuksekligine tek çözüm folik asit dedi,zaten kullaniyorsun dedi,özel hastanede bile adamlari test yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz

İnşalah canım bu bahar ve yaz ayları hepimize uğurlu gelsin inşallah, gerçi benim bu düşük modum bahardandır diye düşündüm
Havalar iyice ısınsın düzelir, şipidik terliklerle gezince kendime geliyorum ben, sonbaharda da benim mod düşüyor, kış geliyor ya sonrasinda ondan

Aa malum kişiyi hatırlamıyo musun sen yok muydunn vardınn yaa. İleri yaşta bebeği olacak olan kadın.😁
Haaa hatırladım, kizi 17 yasindamiydi ne, napacam ben deyip duruyordu, değişik ya,sanki trol kadin, sinir etmek için atılmış bir bomba gibi, ben o kadin gercekmi diye cidden düşünmüştüm

Ben hiç baktırmayımm zaten zıkkım olduğundan.. hayırlısı bakalım salalım çayıra mevlam kayıra 😁
Aaa sende mi zıkkımcılardansın bende bende:KK53:
bu arada kardiyoloji doktoru sigara kullaniyormusun demedi bile, acaba bu doktorda mi kabzimandi, yada sigara kalp sagligi uzerindeki olumsuz etkilerini bıraktımı, pes mi etti

bilmiyorum ki şansım varsa hic uyanmam 😂o ameliyat sonrası sıkı takibe alındim dis ceksen basina bisi gelse bilinsin uyar aileni cevreni oncesi sana ilac verilmeli o neyse iste 🙄 aileme herkeze soylendi esime de annem soyledi talimat bu diye bil. trde bana her ay igne yapiyorlardi . penesil muadili kalbi korusun diye. bi ara biraktim igneyi kotulesince bin firca yedim .5 yıl istikrarlı olucaksin her ay olucaksin dedi kac dooktor. burdakiler bakti yok bisey dediler😀 olma igne vermiyoruz igne antibiyotik sevmiyoruz( ben bayiliyorum sanki😮) . isvicreli bilim adamlarindan iyimi bilcek trdeki drlar iyiymişim iste😜😂
Allah korusun ya ne demek hic uyanmam,
daha 5 cocuklu bir tatil yapıp, sonrada hamile kalacaksin (nasil ama hem moral bozdum hem moral verdim bi cümleyle):confused:
Bu doktorlarin arasinda kalmak kadar kötü bir sey yok ama sen yinede bu konuyu ihmal etme, yani bende olsam isvicreli bilim adamlarini dinlerdim gerçi

Allah korusun ya ne demek hic uyanmam,
daha 5 cocuklu bir tatil yapıp, sonrada hamile kalacaksin (nasil ama hem moral bozdum hem moral verdim bi cümleyle):confused:
Bu doktorlarin arasinda kalmak kadar kötü bir sey yok ama sen yinede bu konuyu ihmal etme, yani bende olsam isvicreli bilim adamlarini dinlerdim gerçi
onu mecazi soyledim :confused:bizim doktorlarimizi tek gecerim (bizdeki istisnalar burda cok).

😀 okurken birden durakladim allah iyligini versin:rolleyes:gitmeycemmmm agvanin tatliş bungalov evlerine bakiyorum ki :bicak:

Günaydın gadınlaaar!
Çok yoruldum ben bu ara yaa. Daha 23 Nisan etkinlikleri var. Yoruluyorum ama canım da sıkılıyo. Durgunum, gerginim, huysuzum, bi değişiyim. Bahar depresyonuna girdim gene zaar. Hayat çoh sıkıcıı.. Bıktım hep aynı şeyleri yapmaktan. Hoff..

Back
X