Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet evet biliyorum 16 17si çatlar gibi.. şu durumda kaç mm dir acaba:) ayy sorulmuyor kaç mm diye.. keşke bakarken anlatsa şöyle şöyle diye :)
yooo sor cancan,kaç mm de,ben muayeneye gittiğimde detayına kadar sordum,hatta benim pazartesi pik olmuştu,cuma günü 14 mm idi yumurta,hatta 1 yumurtadan bahsedince,ben bir üzüldüm,herkesin dedim 4-5 yumurtası var en az,hatta daha fazlasını bile söyleyen var benim neden bir tane dedim, o da herkesin bir tane onlar ilaçla uyarılarak oluyor dedi,yani ilaç içmeden herkeste bir tane demi dedim tabi ki,o sayılar kendiliğinden mümkün değil dedi,aman cancan aklına ne geliyorsa sor,verdiğin paraya değsin,birşey sormadan muayene olacaksam devlete giderim 300 tl vermem

evet evet biliyorum 16 17si çatlar gibi.. şu durumda kaç mm dir acaba:) ayy sorulmuyor kaç mm diye.. keşke bakarken anlatsa şöyle şöyle diye :)
Sor sor hepsini sor. Hangi günler çalışma olmalı bi hesap kitap yapın :) zaten vakit gelmiş ikinciye gitmene gerek kalmayabilir. Bugünden söyleyebilir. İyi güne almıssın. Ultrasonla takip çok faydalı. Ben canım kuzenimden biliyorum, 8 ay olmayınca yumurtlama takibi yapıldı hamile kaldı. Meğerse günü tutturamıyomuş çocuk. Yaa keşke sen de altın vuruşu yapsan :)

yooo sor cancan,kaç mm de,ben muayeneye gittiğimde detayına kadar sordum,hatta benim pazartesi pik olmuştu,cuma günü 14 mm idi yumurta,hatta 1 yumurtadan bahsedince,ben bir üzüldüm,herkesin dedim 4-5 yumurtası var en az,hatta daha fazlasını bile söyleyen var benim neden bir tane dedim, o da herkesin bir tane onlar ilaçla uyarılarak oluyor dedi,yani ilaç içmeden herkeste bir tane demi dedim tabi ki,o sayılar kendiliğinden mümkün değil dedi,aman cancan aklına ne geliyorsa sor,verdiğin paraya değsin,birşey sormadan muayene olacaksam devlete giderim 300 tl vermem
ayy inşallah hatta keselerimizi görmeye gideriiz.. sen bana ben sana :)
evet haklısın kuru kuru olmasıınn :KK45::KK48:

Sor sor hepsini sor. Hangi günler çalışma olmalı bi hesap kitap yapın :) zaten vakit gelmiş ikinciye gitmene gerek kalmayabilir. Bugünden söyleyebilir. İyi güne almıssın. Ultrasonla takip çok faydalı. Ben canım kuzenimden biliyorum, 8 ay olmayınca yumurtlama takibi yapıldı hamile kaldı. Meğerse günü tutturamıyomuş çocuk. Yaa keşke sen de altın vuruşu yapsan :)
ama öyle aman aman bir ağrım yok şu sıra stresten çok da büyüdüğünü düşünmüyorum bi de malum zıkkım var.. Rabbim hayırlısını versin amiin.. kocama dedim yarın randevum var dedim.. ne diye dedi hiiç kontrol bir de olmuyo dicem dedim kafayı salladı tey Allam der gibii :) )

ayy inşallah hatta keselerimizi görmeye gideriiz.. sen bana ben sana :)
evet haklısın kuru kuru olmasıınn :KK45::KK48:
birlikte doğum paketi yaparız aynı hastaneden,cumartesi izin derdi de yok,atlar gideriz,sonra da gezeriz bi güzel geniş geniş ohhh :dua::KK200::dua::dua:

Zaten ekrandan bakarken ölçüyor yumurtayı, o an söylüyorlar genelde, sormazsa ölçtüğü an sorarsın hemen:) Çıktısını veriyorlar, orda da yazıyor. Klomeni sor bence de. Kızkardeşim de 1 yılın sonunda, klomen içtiği ay hamile kaldı.

.
ama öyle aman aman bir ağrım yok şu sıra stresten çok da büyüdüğünü düşünmüyorum bi de malum zıkkım var.. Rabbim hayırlısını versin amiin.. kocama dedim yarın randevum var dedim.. ne diye dedi hiiç kontrol bir de olmuyo dicem dedim kafayı salladı tey Allam der gibii :) )
Yav sen zaten bunu hamile kalınca içmiyceksin, ee ne bekliyosun? İki üç hafta fazla içmek kar mı? (Bak bu ay hamile kalıcağını varsayarak olumlamaların kralını yapıyorum şuan) . Belki bikaç gün sonra rahmine doğru yola çıkıcak,bebeye iyi davran. Neyse çok şeyapmayım. Bugün doktor bu konuda yeterince üstüne gelecektir zaten :D

Adam haklı :D olmuyor yanlış kelime seçimi olmuş. Siz ne kadardır deniyodunuz?

Ahhhh Ankara, neresine gideceksiniz :)) Eşim yanımda ama hala bendeki yeri ayrı Ankara'nın. 06 plakayı görünce heyecanlan, burnunun direği sızlasın. Nasıl heyecan ya gidip gelmeler, sabah git akşam dön, enerjiye bak. Daha fazla vakit geçirmek için gece 12-1 gibi bin, sabah direk işe git:)) Eşim de aynı o şekilde İstanbula geldiğinde. Burda ablası vardı ama arada kaçamak geliyordu:))

Ahhhh Ankara, neresine gideceksiniz :)) Eşim yanımda ama hala bendeki yeri ayrı Ankara'nın. 06 plakayı görünce heyecanlan, burnunun direği sızlasın. Nasıl heyecan ya gidip gelmeler, sabah git akşam dön, enerjiye bak. Daha fazla vakit geçirmek için gece 12-1 gibi bin, sabah direk işe git:)) Eşim de aynı o şekilde İstanbula geldiğinde. Burda ablası vardı ama arada kaçamak geliyordu:))
Tunalı kuğulupark :)) hey gidinin günleri :)

bende çok severim ankarayı,neyse sende bebiş için gelirsin,hem hafta sonu kaçamağı olur,hemde kontrollerimizi yaptırırız:KK19:

Ben de çok pimpirikli değilimdir, arkadaşım sabah öyle deyince. Ama az önce Acıbadem doktoru Ercan beyle görüştüm. Ön görüşme yapmıştım onunla. Bana 3-4 ay kendin dene sonra tüp bebek yapalım dedi. AMH testini yenilememi istedi bir de. onu yaptırırım, tatil dönüşü de tüp bebek. Rahatladım:)
Çikolata kisti ve rahim dışına doğru büyüyen 6 cm miyomum var dedim, 3-4 aydan birşey olmaz, spontane dene dedi. Bunu söyleyen bir tüp bebek doktoru yaa, ne güzel:)
Doktorun bekle dediyse bildiği bir şey vardır canım, bu bekleyiş sana uğurlu gelsin tedavisiz hamile haberini alalım senden 🙏

Doktorun bekle dediyse bildiği bir şey vardır canım, bu bekleyiş sana uğurlu gelsin tedavisiz hamile haberini alalım senden 🙏
Umarım kuzum, hepimizin güzel haberini alalım, hamilelerle dolup taşsın bu sayfa, umutsuzlara umut olalım. Evet bekleyeceğim Eylül ayını.

birlikte doğum paketi yaparız aynı hastaneden,cumartesi izin derdi de yok,atlar gideriz,sonra da gezeriz bi güzel geniş geniş ohhh :dua::KK200::dua::dua:
Ay ne güzel keşke hepimiz aynı şehirde oldaydık, kontrollere beraber giderdik çıkıştada deli gibi yemek yiyip gezerdik

Ay ne güzel keşke hepimiz aynı şehirde oldaydık, kontrollere beraber giderdik çıkıştada deli gibi yemek yiyip gezerdik
ay demi yaaa,ne yerdik,salardık göbekleri,hamileyiz nasılsa,kimse şişko demez,bizim bi arkadaş vardı,accayip kilo aldı sigarayı bırakınca,hamile kaldı,bi düğünde gördüm,işte hayırlı olsun falan,kıza baktım içimden yok dedim ya,daha yeni evlendi,5 ay olamaz derken bebek,6 haftalık dedi arkadaş,:confused:
kız içine çektiği göbeği rahat bıraktı muhtemelen,bende öyle olacam :rolleyes:

Back
X