Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor

sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ? can09e can09e panic_attack panic_attack ve diğer kızlar

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr🥰. yumurtaaaaaaa yumurtaaaa :rolleyes: gece iyki şırıngaya basmışım ki Marjo Marjo
05AC62AD-776C-438A-872B-B39A727B5F14.webp

merhaba kızlar bişey soracağım bizim doktorumuz ikş aydır progesteron hotmon testi istiyor geçen 10.34 çıkmıştı bu ay 84 küsür çıktı doktora sordum ama yüksek çıkmış bi nedeni olabilir mi diye (ümit fakirin ekmeği hesabı) çok tatmin edici cevap vermedi internette baktım hamilelikte de yükselebilir diyor

sizce ümitlenmeli miyim yoksa test yapana kadar beklemeli miyim ? ne dersiniz ? can09e can09e panic_attack panic_attack ve diğer kızlar
İnşallah gebeliktendir bat ne vakit canım?

Benim de aklıma sadece hamilelik gelebiliyor. Yumurtlama sonrası 7.günde ölçtürdün dimi?

Bugün de şırıngala kesin. Belirti filan? Şuan çatlamadı çatlamak üzere sanırım dimi?
yumurta kafa ben, seni etiketliceme marjoyu etiketlemişim😀 bugün pik günü catlamak patlamak üzere😅 geceden beri acayip gaz sancim var sol harektliydi akıntı vardi ve acayip ateş bastı beni terledim. koca aksam 6 da gelice elim de şırınga pet bardakla acarim kapiyi🤣😀

yumurta kafa ben, seni etiketliceme marjoyu etiketlemişim😀 bugün pik günü catlamak patlamak üzere😅 geceden beri acayip gaz sancim var sol harektliydi akıntı vardi ve acayip ateş bastı beni terledim. koca aksam 6 da gelice elim de şırınga pet bardakla acarim kapiyi🤣😀
ayy her gün yapmaktan ne farkı var bunun siz de iyisiniz demek maşallahh :)

Bu şıırıngayı akıl ettiği iyi oldu yoksa ben mafolmştum diyodur içinden :olamaz::rolleyes:

ayy her gün yapmaktan ne farkı var bunun siz de iyisiniz demek maşallahh :)
şırıngayla olan birlikteliligimden mi diyosun kız 😂 bizimki tırt hergun yapabilen baba yigitlik zamani gecmiş bir gun arayla sıkınca oluyo😂 haaa canee birde böyle yorgunum ı mı diyemiyor😅@selozy

Kullandığın bi takviye var mı? Dışardan progesteron almış olabilir misin? Araştırdım senin için ama net bişey bulamadım. Hamileliğin ileriki aylarında bile 20 30 çıkan var. Senin gibi 21.gün 80 çıkıp adet olan da var. Karışık. Bikaç gün sabredip kan testi yaptırman lazım. İnsallah hamilesin

şırıngayla olan birlikteliligimden mi diyosun kız 😂 bizimki tırt hergun yapabilen baba yigitlik zamani gecmiş bir gun arayla sıkınca oluyo😂 haaa canee birde böyle yorgunum ı mı diyemiyor😅@selozy
ama en nihayetinde adam bebecikleri bırakmıyor mu.. :))

Süpermiş ya. Bu arada farkında mısınız bilmem peş peşe yumurtluyoruz, cancanın da eli kulağında, bi 10 15 güne buraları bhcg testi görselleri içinde bırakıcaz görürsünüz :eğlence: Mücadelye devam

kusura bakma dedim
ama en nihayetinde adam bebecikleri bırakmıyor mu.. :))
operasyondan sonra köseye sıkıştırdım dislerimi gösterdim ki :rolleyes: bizim bebemiz olmuyo degil biz az birlikte oluyoruz asabimla oynama öyle teselli verme artık , olucakk olucak.lutfen yarına hep yarina birakmayı birak benim yumurtam seni beklemiyorrrr olucak deyip te durma yapmadan olmuyor. yorgunum demek yok!ben icad etmedim sırıngayı doktor yorgunsaniz agrin varsa diye gunleri kacirmayin diye bosa onermedi bize:tokat: simdi yorgunum diyemiyor peki simdi ki hemen guzelim diyor.

Kullandığın bi takviye var mı? Dışardan progesteron almış olabilir misin? Araştırdım senin için ama net bişey bulamadım. Hamileliğin ileriki aylarında bile 20 30 çıkan var. Senin gibi 21.gün 80 çıkıp adet olan da var. Karışık. Bikaç gün sabredip kan testi yaptırman lazım. İnsallah hamilesin
inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim

inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim
bu macunun hamilesini bir ara baya duydum. bence butun olasiliklar mümkün ki🥰 aspirinle bile hamile kalan var macun zaten guzel yumurta yapmistir test gununun nezaman cok heyecanlı😍

bu macunun hamilesini bir ara baya duydum. bence butun olasiliklar mümkün ki🥰 aspirinle bile hamile kalan var macun zaten guzel yumurta yapmistir test gununun nezaman cok heyecanlı😍
yumurtlamaya göre 8 gün var sata göre 10 gün var ki bu ay erken yumurtlama oldu hadi inşallah :dua: :dua: :dua:

Back
X