Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruna mutlaka sor derim ama belki de boyle bir durumda, misal 14.gunde yumurtlama oluyorsa (ovulasyon testi cift cizgi cikiyorsa daha dogrusu) o zaman belki 6. gunu es gecin, 8. gun deneyin. Sonra araya 3 gun koyun ve 11. gun'de deneyin. Sonra SMEP'e donun ve mutlaka 13, 14 (O), 15 (O+1), 16 (O+2) ve 18'de (O+3) deneyin. Ben boyle yapardim :)

Ama dedigim gibi ben doktor degilim, yanlis yonlendirmek istemem boyle ozel bir durumda.
çok güzel anlatmışsınız yalnız SMEP ne onu anlayamadım :işsiz: :işsiz: :işsiz:

aynen daha ortaokuldaydım okumustum bunu, abd de yapılan bır arastırmada aynı ortamı paylasan kızların bır sure sonra odet donemlerının aynı tarıhlere geldıgını yazıyordu. dıkkat ettım gercekten de okul hayatımda da ıs hayatımda da yakın arkadaslarımla yakın gunlerde oluyorz adet. bu arada ben de bugun ılk adetımı oldum, cok rahatladım. kırmızıyı gorunce bu kadar sevınecegım de aklıma gelmezdı ya gıı :)
aa süper haber gözün aydın canımm.. sen de kervanımıza katıl artık :) 1 ayı geçti sanırım senin de. ama tekrar git kontrolüne yine aksatma bak küserim :p

Çiçeeem de beni sevmiyo benle ilgilenmiyo niyeysee panic_attack panic_attack beni okumadın sanırım..
Hee bu arada geldi mi adetin?

Görmedim gı çiçeem noldu, ne kaçırdım gene yav? :KK64:
Ben bi giriyorum ya sıfır bildirim var ya 50 küsur. :/
Adet olmadım hala. Benim transfer Haziran'a sarkacak yani. :(

aynen daha ortaokuldaydım okumustum bunu, abd de yapılan bır arastırmada aynı ortamı paylasan kızların bır sure sonra odet donemlerının aynı tarıhlere geldıgını yazıyordu. dıkkat ettım gercekten de okul hayatımda da ıs hayatımda da yakın arkadaslarımla yakın gunlerde oluyorz adet. bu arada ben de bugun ılk adetımı oldum, cok rahatladım. kırmızıyı gorunce bu kadar sevınecegım de aklıma gelmezdı ya gıı :)
İyi gözün aydın kaçıncı günde oldun cnım

Kızlar SAT 7 mayıs. Bugün ayın 15i yani yumurtlama günüm gelmedi 14.günüm ayın 20si.
Şimdiden yumurtlama olur mu ?
Dün su renginde akintim olduda yumurtlama da olduğu gibi. .
Akıntı yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyor. Belki iki üç gün erken yumurtlayacak da olabilirsin. 11yada 12.günden değerlendirmeye başla istersen.
Benim de yumurtlamadan 3 4 gün önce akıntı başlar,yumurtlama sonrası bi anda kupkuru olur

Çiçeeem de beni sevmiyo benle ilgilenmiyo niyeysee panic_attack panic_attack beni okumadın sanırım..
Hee bu arada geldi mi adetin?

Anam sen dokturlara mı gittin gulüüm? Eyi yapmışın. Şüpheli miyom vaamış emme net değil zaar, flu :)
Ben bi şeye cevap yazınca sayfa en sona geliyo, geriye alınca da ikişer, üçer geri gidiyom arada okumadıklarım oluyo. Ondan yanisi gız. Hatta eskisine göre az yazıyon gibi düşünüyodum ben de. :))
Tribe girmeyesin ha. Yoğsa biliyon üşenmem döverim.:KK11:
💗💞

aa süper haber gözün aydın canımm.. sen de kervanımıza katıl artık :) 1 ayı geçti sanırım senin de. ama tekrar git kontrolüne yine aksatma bak küserim :p

sagol guluuum, aynen baktım suruden ayrılanı kurt kapıyor suruye katıldım allaha sukur. 33. gunde gelmıs oldu, aman aman hosgeldıııı :) :) sagolasın

Anam sen dokturlara mı gittin gulüüm? Eyi yapmışın. Şüpheli miyom vaamış emme net değil zaar, flu :)
Ben bi şeye cevap yazınca sayfa en sona geliyo, geriye alınca da ikişer, üçer geri gidiyom arada okumadıklarım oluyo. Ondan yanisi gız. Hatta eskisine göre az yazıyon gibi düşünüyodum ben de. :))
Tribe girmeyesin ha. Yoğsa biliyon üşenmem döverim.:KK11:
💗💞
Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar. 😆 yaş 40 lakin duygular 25 mi ne 😁

Girdimm valla varsa yoğsa sen hiç beni soran yok durumuma yorum da yapmıyo didim bi de doğum günü çocuu olduğumdan kelli ilgiyi üstümde istiyom zaar. 😆 yaş 40 lakin duygular 25 mi ne 😁
Ayyy kuzum Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler, yeni yaşında önce sağlık sonra bebiş diliyorum senin için 🎂🎉💃 bu arada bende boğayım burçtaşım benim, çok severim boğaları boşuna kanım kaynamamış sana. Benimde 4 gün sonra happy birtdeyim.

Ayyy kuzum Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler, yeni yaşında önce sağlık sonra bebiş diliyorum senin için 🎂🎉💃 bu arada bende boğayım burçtaşım benim, çok severim boğaları boşuna kanım kaynamamış sana. Benimde 4 gün sonra happy birtdeyim.
kuzum benim çok teşekkür ederim hep beraber inşallahh. duygular karşılıklı zaar :KK74:
senin doğum günün de çok güzel çok anlamlı :KK68:

AAAA sen dogum gunu kuzusu musun ay kıyamam, kırklamıs kuzum benım, dogum gunusu kutlu olsun gulumun, hayırlı ugurlu cıft cocuklu nıce yaslara ulastırsın mevlam ınsallah kuzucugumu. gonlune gore bır hayat versın allahım ınsallah canım benım

AAAA sen dogum gunu kuzusu musun ay kıyamam, kırklamıs kuzum benım, dogum gunusu kutlu olsun gulumun, hayırlı ugurlu cıft cocuklu nıce yaslara ulastırsın mevlam ınsallah kuzucugumu. gonlune gore bır hayat versın allahım ınsallah canım benım
Sağoll kuzuumm çok teşekkür ederim amiin. Hep birlikte inşallahh.🤗

Back
X