6 yıl kadar once depresyon teshısı konuldu bana, antıdepresana baslandı ama tık gelısme yok, baska bılac verdı doktor ama hıc uyarmadı benı sadece dedı kı dıgerınden bıraz daha etkılı, ben aldım ıctım ılacı gece bı kendıme geldım, kendımı atmısım balkon demırlerıne ayaklarımı sallandırıyorum asagıya dogru ve oyle bır sıkıntı atlasam ucarım gıderım gıbı bır hıs var ıcımde atlayasım var, (bu arada ev 6. kat, ve 1. katta da kot farkı var 1.kat 3. kat ile esıt yanı 9. kat gıbı hayal edın yukseklıgı. sonra esım geldı yanıma sen ne yapıyosun burda dedı benı ıcerı cektı aldı. uykusu cok agırdır ama nasılsa allh tarafından uyanmıs ve benı arayası gelmıs, normalde baska odada yatsam farketmez o derece. bılmem dedım hatırlamıyorum nasıl geldıgımı. sabah ılk ıs ılcın yan tkısıne bakmak oldu ıntıhar vakalarını attırıyormus, ınanmadım ınternete baktım, ılacı kullananlarda ıntıhar etme ıstegı artıyormus ve eden 2-3 de vaka okudum bır daha da ılacı kullanmadım. bazen dıkkat etmek gerekıyor gercekten. ben de genellıkle yan etkı okumadan ıcerım ama bu bana ders olmustu.