Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktor hamilelikte kullanabileceğim en masum ilaç olarak parol verdi ama hiç ağrı kesmiyor, gerçi benim migreni kesen ağrı kesici de yok. ama hamilelik öncesi ben de dolorex içiyordum, ve bakmamıştım prospektüsüne. ben şok belki de düşük de o yüzden olabilir mi, düşükten önce de kimyasalda da içmiştim dolorexi :KK43:
Migren için ergafein içiyorum. Zaten migrenden bulanan mideyi iyice bulandırıyor ama ağrı çok şiddetli olunca kullanırım .

Bilemiyorum bunu sormam lazım. Düşüğe vs sebep olabiilir mi bilmem,şimdilik öğrendiğim tutunmayı engellediği. Net bilgi için eczacıyla konuşucam. Ben de bitek regl döneminde içerim. Nadiren migrende de.

keske ıcmek zorunda kalmasak ya, ama mıgrende artık 3. gunden sonra dayanamıyorum ıstıfra ede ede bı hal oluyorum ve noolursa olsun deyıp ıcıyorum

Amaan diyince küçümseme gibi oldu,yazışırken jest ve mimikler yok tabi iletişim kısıtlı yanlış anlaşılma olabiliyo :) ben o kadar beklemem eczacıma sorarım, o daha net açıklar. Sorunca sana da haber veririm
yok boşverme amanı benimkisi :p beni anlıyorsun diye düşünmüştüm:)
tamam haber verirsin canım.. inşallah bu ay güzel haberleri veriyoruuuz :) senin bat ne oldu şimdi? yumuna göre.

6 yıl kadar once depresyon teshısı konuldu bana, antıdepresana baslandı ama tık gelısme yok, baska bılac verdı doktor ama hıc uyarmadı benı sadece dedı kı dıgerınden bıraz daha etkılı, ben aldım ıctım ılacı gece bı kendıme geldım, kendımı atmısım balkon demırlerıne ayaklarımı sallandırıyorum asagıya dogru ve oyle bır sıkıntı atlasam ucarım gıderım gıbı bır hıs var ıcımde atlayasım var, (bu arada ev 6. kat, ve 1. katta da kot farkı var 1.kat 3. kat ile esıt yanı 9. kat gıbı hayal edın yukseklıgı. sonra esım geldı yanıma sen ne yapıyosun burda dedı benı ıcerı cektı aldı. uykusu cok agırdır ama nasılsa allh tarafından uyanmıs ve benı arayası gelmıs, normalde baska odada yatsam farketmez o derece. bılmem dedım hatırlamıyorum nasıl geldıgımı. sabah ılk ıs ılcın yan tkısıne bakmak oldu ıntıhar vakalarını attırıyormus, ınanmadım ınternete baktım, ılacı kullananlarda ıntıhar etme ıstegı artıyormus ve eden 2-3 de vaka okudum bır daha da ılacı kullanmadım. bazen dıkkat etmek gerekıyor gercekten. ben de genellıkle yan etkı okumadan ıcerım ama bu bana ders olmustu.
Allah esirgemiş yahu.. bizim depresyondan kaçarımız yok ki.. stres sinir.. en aza indirmek için uğraşmak gerekir.. bende bakarım yan etkilerine arada sonuçta milyonda bir de olsa oraya yazmak zorundalar. dikkat etmek gerekir elbette o ayrı.

yok boşverme amanı benimkisi :p beni anlıyorsun diye düşünmüştüm:)
tamam haber verirsin canım.. inşallah bu ay güzel haberleri veriyoruuuz :) senin bat ne oldu şimdi? yumuna göre.
Benim yumurtlamaya göre 27 mayıs. Senin doktorun söylediğine göre bu tarihlerde olması lazım dimi belirti var mı? Çalışma olabiliyur mu?

Benim yumurtlamaya göre 27 mayıs. Senin doktorun söylediğine göre bu tarihlerde olması lazım dimi belirti var mı? Çalışma olabiliyur mu?
dün akşam epey bir ağrı çektim şimdi de ufak tefek var gibi bugün çatlar sanırım bugün şart oldu :) )

Yok değil bak marjo da doktor da devam diyor
Bence seni bugün de paklar 😁
Yetişemiyorum, az önce çok yorgunuuuaaam diye bağrarak ağlamak istedim hatta ahahhah. Galiba tatile kadar ürüyemiyciğiz :D bence yeni nesilde kısırlğın artma sebebi evlenme yaşının artması filan değil zalımca çalışma şartları! Teşhis: sevişmeye hal kalmamaya bağlı infertilite :D

Yetişemiyorum, az önce çok yorgunuuuaaam diye bağrarak ağlamak istedim hatta ahahhah. Galiba tatile kadar ürüyemiyciğiz :KK70: bence yeni nesilde kısırlğın artma sebebi evlenme yaşının artması filan değil zalımca çalışma şartları! Teşhis: sevişmeye hal kalmamaya bağlı infertilite :KK70:
tespite gel :)) çok yoruluyoruz gerçekten, mutsuzuz genel olarak hiç bir şeye halimiz yok ama tatileee vaaaarr :p

Yetişemiyorum, az önce çok yorgunuuuaaam diye bağrarak ağlamak istedim hatta ahahhah. Galiba tatile kadar ürüyemiyciğiz :KK70: bence yeni nesilde kısırlğın artma sebebi evlenme yaşının artması filan değil zalımca çalışma şartları! Teşhis: sevişmeye hal kalmamaya bağlı infertilite :KK70:
:mapus::super::KK70:

Herkese selam geçen sene Temmuz’da evlendim. Pko hastasıyım. Hiç korunmadık ama bir türlü tutmadı denemediğim şey kalmadı. En son klomene başladık geçen ay 3 yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldım. Ama tutmadı malesef. Bu ay da hem klomen hem merional 75 iğne vuruldum yumurta gelişimi için. 7 yumurtam büyüyünce doktorum 6 mayısta çatlatma iğnesi vurdu. Bu gün 10. Günüm. Kendimi 2 gündür çok keyifsiz hissediyorum. Koku hasasiyetimi bilmiyorum ama eşimin deodorantı dün rahatsız etti. Geceleri ve sabahları uyandıktan 10 dk sonra midemde bulantı oluyor hemen bişey yeme ihtiyscı duyuyorum. İnanılmaz su içiyor ekşi şeylere çok düştüm😂 ve kasıklarımda şişlik var karnımda çok sert kasıklarımda sanki doluluk var gibi ara ara batmalar oluyor yanlarımda vuruyor sırt kürek kemiklerme kadar. Göğüslere gelince dolgunluk var ama öyle hasasslık yok uçlarına dokununca scıyor. Bazen kaşınıyor bazende batma oluyor ama bu çok az bat 4 gün kaldı. Bendeki belirtiler bu

Aynı markanın 20 lıgının ıcınde 2 tane cıkıyordu ben aldıgımda erken gebelık testıdır, aslında ustunde belırtıyor erken gebelık testı oldugunu canım.
bende öyle düşündüm ama üstünde sadece gebelik testi yazıyor. erken mi normal mi hiç bir bildirge yok...:skandal::KK70:deliriyorum sanırım.. marka adı işte malum altında da gebelik testi yazıyor. ve ben hala regl olmadım. 36 yaşımdayım hiç bu kadar regl belirtisiz bir bekleyişim olmadı..sadece gerginlik var sıfır ağrı. normalde 3 gün önceden başlardım mızmızlanmaya...

Herkese selam geçen sene Temmuz’da evlendim. Pko hastasıyım. Hiç korunmadık ama bir türlü tutmadı denemediğim şey kalmadı. En son klomene başladık geçen ay 3 yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldım. Ama tutmadı malesef. Bu ay da hem klomen hem merional 75 iğne vuruldum yumurta gelişimi için. 7 yumurtam büyüyünce doktorum 6 mayısta çatlatma iğnesi vurdu. Bu gün 10. Günüm. Kendimi 2 gündür çok keyifsiz hissediyorum. Koku hasasiyetimi bilmiyorum ama eşimin deodorantı dün rahatsız etti. Geceleri ve sabahları uyandıktan 10 dk sonra midemde bulantı oluyor hemen bişey yeme ihtiyscı duyuyorum. İnanılmaz su içiyor ekşi şeylere çok düştüm😂 ve kasıklarımda şişlik var karnımda çok sert kasıklarımda sanki doluluk var gibi ara ara batmalar oluyor yanlarımda vuruyor sırt kürek kemiklerme kadar. Göğüslere gelince dolgunluk var ama öyle hasasslık yok uçlarına dokununca scıyor. Bazen kaşınıyor bazende batma oluyor ama bu çok az bat 4 gün kaldı. Bendeki belirtiler bu
hoşgeldin...inşallah gebelik belirtileridir canım şafak 4 hadi bakalım..:):KK200::dua:

Back
X