- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #2.801
devam et bence ya garanti olsun...:)))Benim iki gün öncesi oldu, ovulasyon günü oldu, sonra tık yok. Bence kafii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devam et bence ya garanti olsun...:)))Benim iki gün öncesi oldu, ovulasyon günü oldu, sonra tık yok. Bence kafii :)
inşallah canımaminnn canım.. hadi bakalım inşallah hamişşindir sende....
Dün olsaydı iki günde bir klişesine uygun devam etmiş olcaktı :) bugün artık ohooo o yumurta çoktan büzüştü gitti bence. 3gün geçti. Sende durumlar nasıl?devam et bence ya garanti olsun...:)))
inşallah canım ya :)inşallah ay sonu güzel haberlerini alırız amin...![]()
14 u kırmızıları görmem lazımdı hadi en geç 15 i ama hala tık yok.. heyecandan ölücem ..acabamı diye umutlanıyor insan.. gerçi test negatif çıktı dün ama. sanırım erken gebelik testi değil. üzerinde yazmıyor emin olamadım yani.. bugünde akşama kadar bişey olmazsa eczaneden bi erken gebelik testi mi alsam acaba ne yapsam..Dün olsaydı iki günde bir klişesine uygun devam etmiş olcaktı :) bugün artık ohooo o yumurta çoktan büzüştü gitti bence. 3gün geçti. Sende durumlar nasıl?
kan vermen mümkün mü hadi bakalım er meydanı :))14 u kırmızıları görmem lazımdı hadi en geç 15 i ama hala tık yok.. heyecandan ölücem ..acabamı diye umutlanıyor insan.. gerçi test negatif çıktı dün ama. sanırım erken gebelik testi değil. üzerinde yazmıyor emin olamadım yani.. bugünde akşama kadar bişey olmazsa eczaneden bi erken gebelik testi mi alsam acaba ne yapsam..
Konuştuğum çoğu kişi erken gebelik testlerinin para tuzağı olduğunu söyledi normal testlerden bi farkları yok sadece pahalılar. Sabah idrarıyla yaparsan çıkması lazım artık. Dün burdan bi kişi bata 1 kala normal testle öğrendi14 u kırmızıları görmem lazımdı hadi en geç 15 i ama hala tık yok.. heyecandan ölücem ..acabamı diye umutlanıyor insan.. gerçi test negatif çıktı dün ama. sanırım erken gebelik testi değil. üzerinde yazmıyor emin olamadım yani.. bugünde akşama kadar bişey olmazsa eczaneden bi erken gebelik testi mi alsam acaba ne yapsam..
Ben de henüz adet olmadım, en son 5 nisanda olmuştum. Doktorum rahim ağzından da polip aldık tıkanmıştır belki, göreyim, açarız dedi. Dün gittim, 3 adet kanülü soktu, batikonla temizledi içeriyi iyice, canım yandı azcık tabi ama tıkanıklılık yok, içimiz rahat etti. Dün 3 adet yumurta vardı, şaşırdım. Yumurta her daim oluyor sadece adet dönemi ile birlikte büyümeye başlıyor sanırımDOğal siklusta gelişen yumurtalar oluyor ama ilaçlı da baskılıyorlar diye biliyorum Bana adetin 21.günü lucrin diye bi iğne verdiler baskılamak için adet olunca gittiğimde Dr ultrasonla bakınca herşey yolunda başlayalım dedi sanırım büyüyüp yumurta kiste dönüşmesin diye engelliyorlar o iğneyle
o mümkün değil işte..kan vermen mümkün mü hadi bakalım er meydanı :))
ben ilk idrarla yapmadım o kadar önemli değil gibi gelmişti o konu bana. ozaman ben elimdeki testle bide sabah deneyim. bu günü atlıyorum..Konuştuğum çoğu kişi erken gebelik testlerinin para tuzağı olduğunu söyledi normal testlerden bi farkları yok sadece pahalılar. Sabah idrarıyla yaparsan çıkması lazım artık. Dün burdan bi kişi bata 1 kala normal testle öğrendi
evet belli olur. işten çıkınca ver kuzu 1 saate olmadı 2 saate veriyorlarmış.. ya da telaş yapmadan stres yapmadan bekle.. gelirse de başım üstüne de.. rahatlayınca söker bakarsın bekletmez.. ya da belki gerçekten vardır. ay hadi inşallaho mümkün değil işte..çok yoğun iş çıkmam imkansız. bugün yaptırsam kanda varsa bişeyler kesin belli olurdu ama dimi.. ???yaaa..........
varsa eğer 3 gün önceden belli ediyor kendini kiminin göstermiyor geç karışıyor idrara ondan göstermiyor.. ben son kaybımda bat günü öğrenmiştim epey de belliydi.ben ilk idrarla yapmadım o kadar önemli değil gibi gelmişti o konu bana. ozaman ben elimdeki testle bide sabah deneyim. bu günü atlıyorum..
özelde iş çıkışı olabilir aslında... ay heyecan yaptım geldim gaza iş çıkışı bakıyoruz bu işin icabına... yaaa inşallah ...evet belli olur. işten çıkınca ver kuzu 1 saate olmadı 2 saate veriyorlarmış.. ya da telaş yapmadan stres yapmadan bekle.. gelirse de başım üstüne de.. rahatlayınca söker bakarsın bekletmez.. ya da belki gerçekten vardır. ay hadi inşallah
ne bileyim be canom hiç böyle gecikmeyince bide ağrım sızımda olmayınca baya umutlandım ne yalan söyleyeyim.varsa eğer 3 gün önceden belli ediyor kendini kiminin göstermiyor geç karışıyor idrara ondan göstermiyor.. ben son kaybımda bat günü öğrenmiştim epey de belliydi.
inşallah hayırlısıyla.. güzel haberini duymak nasip olsun.özelde iş çıkışı olabilir aslında... ay heyecan yaptım geldim gaza iş çıkışı bakıyoruz bu işin icabına... yaaa inşallah ...
inşallahhh...inşallahhh akşam olmaz şimdi bana.....inşallah hayırlısıyla.. güzel haberini duymak nasip olsun.
anlıyorum kuzu düzenli olsun da inşallah bebiştendir gecikme.ne bileyim be canom hiç böyle gecikmeyince bide ağrım sızımda olmayınca baya umutlandım ne yalan söyleyeyim.
Kesinlikle, iş çıkışı özelde kan testi yaptırmalısın bence de:)ne bileyim be canom hiç böyle gecikmeyince bide ağrım sızımda olmayınca baya umutlandım ne yalan söyleyeyim.
saat 3 bişey kalmadı..:)inşallahhh...inşallahhh akşam olmaz şimdi bana.....
bebişte yoksa feci takılırım bu konuya mis gibi düzenimi bozdum diye..:))anlıyorum kuzu düzenli olsun da inşallah bebiştendir gecikme.