Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlaaaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451

AMANIN, maşallah ya, canım çizgi var gibi, kız kötüyü aklımıza getirmiyoruz, olumlama ve dua ediyouz ya mübdi , ya varis, ya evvel esmasını soyle sureklı doktora gıdene kadar canım.

bal gibii çizgi bal gibi hamilesin canım inşallahh.. o adet sancıları gibi ağrılar oluyor çok şiddetliyse erkenden görünmende fayda var... ne zaman bat?
Ay inşallah. Şoktayım hiç belirti yoktu, iki gün evvele kadar da kar beyazdı testler bırakmıştım bunu da bir daha para vermeyeceğim bu pahalı olanlara diye bir hırsla yaptım... Sancılar her zamanki kadar, biraz da fazla idrarımı tutmuşum gibi bir his. Adet olmazsam cuma kan vereyim bari önce.

kuzuuu günaydııınnn hamileler artıyor inşallahhh darısı bizeee:)
o sondaki sayılar ne ola ki para sayıları mı 5 2 0

gunaydınn canım aynen, artarak cogalsınlar bız de bu guzel haberı alalım ınsallah kuzuuumm, aynen bu olumlamayı 520 sayısına kodluyoruz sonra sayıyı 5 2 0 dıye tekrar ettıkce para olumlamasını soyleyerek yapmıs gbı oluyoruz kuzum allahın ıznıyle

AMANIN, maşallah ya, canım çizgi var gibi, kız kötüyü aklımıza getirmiyoruz, olumlama ve dua ediyouz ya mübdi , ya varis, ya evvel esmasını soyle sureklı doktora gıdene kadar canım.
Sağol canım, düşükten sonra doktor fobisi oldu bende, yaşayan bilir, bana kalsa hamileysem eğer 7. haftaya kadar gitmem de bu sefer kan sulandırıcı başlanacak galiba bana ondan eğer kanda yüksek çıkarsa hcg mecburen yine haftaya gideceğim

çizgi var gibi derkenn kuzu besbellii :))
Ay inşallah. Şoktayım hiç belirti yoktu, iki gün evvele kadar da kar beyazdı testler bırakmıştım bunu da bir daha para vermeyeceğim bu pahalı olanlara diye bir hırsla yaptım... Sancılar her zamanki kadar, biraz da fazla idrarımı tutmuşum gibi bir his. Adet olmazsam cuma kan vereyim bari önce.
bat ne zamandı söylemedin yani beklenen adet tarihin.. aynen pahalı testlere gerek yok varsa 3 liralık testler bile gösteriyor :))
haydi hayırlı olsunn inşallah. katlanarak artsın.

gunaydınn canım aynen, artarak cogalsınlar bız de bu guzel haberı alalım ınsallah kuzuuumm, aynen bu olumlamayı 520 sayısına kodluyoruz sonra sayıyı 5 2 0 dıye tekrar ettıkce para olumlamasını soyleyerek yapmıs gbı oluyoruz kuzum allahın ıznıyle
amiin amiiin...

kuzu inşallahh paramız da katlanarak artsınn... amiin

Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451
Maşallah :nazar::nazar::nazar: hamilesiniz Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnn :dua::dua::dua: darısı başımıza aminnn:dua::dua::dua:

Bat geçmeden yine de çok ciddiye almamak lazım değil mi... Şimdi bugün akşam normal test de yaparım bakalım. Bunu yaptığım gibi banyo dolabına saklayıp geldim. Haydi inşallah. Sağlıklı normal bir gebelikse darısı başınıza inşallah kızlar. Bir kesinleşsin kafamı toplayıp ne nasıl oldu yazacağım

Maşallah :nazar::nazar::nazar: hamilesiniz Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah aminnn :dua::dua::dua: darısı başımıza aminnn:dua::dua::dua:
Çok sağol canım inşallah hayırlıdır, sağlıklıdır, öyleyse Allah hepinize nasip etsin. Eli kulağında herkes için sanki bu grupta.

Bat geçmeden yine de çok ciddiye almamak lazım değil mi... Şimdi bugün akşam normal test de yaparım bakalım. Bunu yaptığım gibi banyo dolabına saklayıp geldim. Haydi inşallah. Sağlıklı normal bir gebelikse darısı başınıza inşallah kızlar. Bir kesinleşsin kafamı toplayıp ne nasıl oldu yazacağım
yok artık al bence maşallah şimdi sağlıkla artsın modundayız kuzu...
evet okuruz yazarsan :) hatta şimdi yaz artık olumlu düşünme vakti..

Eki Görüntüle 2271451
Tebrikler canım hamilesin. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

Eki Görüntüle 2271451
Ay İnan görünce tüylerim diken diken oldu, ne mutlu bir haber, hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏 :nazar: :nazar:

Sonuçta daha reglin geçmedi ve hamileliğin yeni.. erken gebelik testi daha hassas. Daha önce normal test yaptıysan çıkmamış olabilir. Ama şu an çıktı tadını çıkar canım bu duygunun :)

Sağol canım, düşükten sonra doktor fobisi oldu bende, yaşayan bilir, bana kalsa hamileysem eğer 7. haftaya kadar gitmem de bu sefer kan sulandırıcı başlanacak galiba bana ondan eğer kanda yüksek çıkarsa hcg mecburen yine haftaya gideceğim

Kan sulandırıcı başlanacaksa bence Cuma’yı bile bekleme. Galiba bazı pıhtılaşma sorunları hamilelikle olabiliyor. Bu durumda insanlar da erken öğrenmek istiyor hamileliklerini. Senin için de böyle bir ihtimal varsa, hatta bu oran %1 bile olsa,şu an test ile öğrendin, bence kanla kesinleştirip doktoruna git gecikmeden.

Mantıklı bi yaklaşım keşke doktorda böyle açıklama yapsa dimesin % 100 nar suyu aldım
ben doktoruma kürtajlardan sonra yıpranmış rahmime ne iyi delir dedim,nar suyunu kesinlikle önerdi,bir de rahim için mor renk,koyu kırmızı renk ne bulursan ye dedi,yaş meyve,kuru meyve,mor lahanaya kadar saydı panic_attack panic_attack

can09e can09e cilekliturta_33 cilekliturta_33 dennisgo dennisgo @Beste78 dvtb dvtb ve mesajını görmediğim kim varsa, çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah sağlıklıdır, yerindedir. Adet sancısı gibi sancım var korkuyorum biraz hala ama cuma günü kan vermeye gideceğim. Çarşamba gibi de doktora gitsem de bari keseyi görsem inşallah. Zaten günde 1 aspirin alıyordum iki aydır folidays vitamin ile birlikte. Galiba iğneye döner o iş.
Geçen ay adetim manasız yere 1 hafta gecikmişti ama o sayede iş seyahatindeyken bu ayın deneme günlerini kaçırmamış oldum. Her işte hayır var işte. 11. günde eve dönmüştüm ve hemen o gün ve sadece 13.gün lambada olmuştu. Yazmıştım hatta hastaydım, halsizdim, ovu. testlerim bulanık çıkmıştı sadece akıntı çok netti. Sonra yine hastalığım devam etti ama inatla ilaç almadım. Ama içki içtim, bir iki sigara, bol kahve falan pek dikkat de etmedim. Hiç belirti olmadı sadece idrarda baloncuk Armin Armin kız bak gülüyordun baloncuklarıma :)

Açıkçası pek de bilinçli şekilde kendime iyi baktığım falan bir ayda değildim. Ama sanki yaz sonuna kalmadan hamile kalacağıma dair içimde bir inanç vardı. Bir çoğunuzun deneme ve tedavilerle geçirdiği son ayları belki yılları ben eşimin çocuk istemeyişinin hüznüyle geçirmiştim. Hiç de ısrar etmedim, gurur yapmıştım. Bir anda kendi niyeti oldu bu sefer de sağlık sorunları başladı. Yani kısmette varsa şu birkaç ay içinde olacaktı yoksa ben de koyverecektim. Böyle oldu. İnşallah tamamına erer de sizlere de Nasipse Gelir Hintten Yemenden durumundan örnek olur, şans olur. Hee, hıdrellez de iyi çalıştım ama onu söyleyeyim. Mutlu aile tablosu kolajımı akşam karanlığında ağacın dibine gömdüm nerdeyse. Galiba o gün olmuş olanlar zaten.

Back
X