Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar canım çok sıkkın sabah kan verdim progesteron 5,88 çıkmış benim yumurtalar çatladımı diye panik halindeyim, merkezi aradım doktordan haber bekliyorum. Ohhhhhh
niye sıktın canını şimdi.. çatlamaması gerek demi? onun yüksek çıkması çatladıını yani yumurtladığını gösteriyordu... hayırlısı yarın 9,30da toplucaklar inşallah.

niye sıktın canını şimdi.. çatlamaması gerek demi? onun yüksek çıkması çatladıını yani yumurtladığını gösteriyordu... hayırlısı yarın 9,30da toplucaklar inşallah.
Çatladığında 5 in üstü olur diye biliyordum, çatlamaması gerekiyor, şimdi benimle aynı merkezde tedavi olmuş bir arkadaşımla konuştum onun 7,1 çıkmış ve opuda 12 yumurta toplanmış, son gün 8 görünüyordu 12 toplandı dedi biraz olsun rahatladım doktorun aramasını bekliyorum

Çatladığında 5 in üstü olur diye biliyordum, çatlamaması gerekiyor, şimdi benimle aynı merkezde tedavi olmuş bir arkadaşımla konuştum onun 7,1 çıkmış ve opuda 12 yumurta toplanmış, son gün 8 görünüyordu 12 toplandı dedi biraz olsun rahatladım doktorun aramasını bekliyorum
10 üzeriydi sanki daha önce de konuşulmuştu progesteron. kuzumm içinin rahatladığına sevindimm..inşallah iyi sonuçla geleceksin bize güzel haberler getireceksin.

Bak 8ler 10lar konuşuluyor rahat ol, zaten yarın toplanacak, tam kıvamındadır onlar.

Selam kizlaar :)
Topigi gizemli manali ruyamla bi de ben titrestireyim :))
Dun aksam minik tatli mi tatli bi erkek bebegim olmus ve onu emziriyordum, nasi tatliydi ya :) sonra memede uykusu geldi uyudu, anneme dedim uyusun da iyice sut dolsun memintolar 😅 baya sohbetli muhabbetli ruyaydi😃
Allah nasip etsin hepimize

Selam kizlaar :)
Topigi gizemli manali ruyamla bi de ben titrestireyim :))
Dun aksam minik tatli mi tatli bi erkek bebegim olmus ve onu emziriyordum, nasi tatliydi ya :) sonra memede uykusu geldi uyudu, anneme dedim uyusun da iyice sut dolsun memintolar 😅 baya sohnetli muhabbetli ruyaydi😃
Allah nasip etsin hepimize
ne güzel rüya demi gerçek gibi yaşıyorsun valla :)) hoş geldin nasılsın var mı bize vereceğin güzel haber.

ne güzel rüya demi gerçek gibi yaşıyorsun valla :)) hoş geldin nasılsın var mı bize vereceğin güzel haber.
Selam canim cok sukur iyiym sen nasilsin?
Henuz verecegim iyi bi haber yok malesef : (((
Adetim cok duzensizlesti benim. Her zaman saat gibi islerdi. Simdi boyle. Kist de ne alemde bilmiyorum bi daha gitmedim. Buranin doktorlarina ve saglik sistemine sinir oluyorum.
Haziran sonu Trye geliyorum insallah orda iyi bi doktor bulup guzel bi muayene olucam Allahin izniyle🤗
Kafamdan atamiyorum da bebis konusunu. Stres de mi yaptim nedir😐

can09e can09e cilekliturta_33 cilekliturta_33 @dennisgo @Beste78 @dvtb ve mesajını görmediğim kim varsa, çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah sağlıklıdır, yerindedir. Adet sancısı gibi sancım var korkuyorum biraz hala ama cuma günü kan vermeye gideceğim. Çarşamba gibi de doktora gitsem de bari keseyi görsem inşallah. Zaten günde 1 aspirin alıyordum iki aydır folidays vitamin ile birlikte. Galiba iğneye döner o iş.
Geçen ay adetim manasız yere 1 hafta gecikmişti ama o sayede iş seyahatindeyken bu ayın deneme günlerini kaçırmamış oldum. Her işte hayır var işte. 11. günde eve dönmüştüm ve hemen o gün ve sadece 13.gün lambada olmuştu. Yazmıştım hatta hastaydım, halsizdim, ovu. testlerim bulanık çıkmıştı sadece akıntı çok netti. Sonra yine hastalığım devam etti ama inatla ilaç almadım. Ama içki içtim, bir iki sigara, bol kahve falan pek dikkat de etmedim. Hiç belirti olmadı sadece idrarda baloncuk @arminch kız bak gülüyordun baloncuklarıma :)

Açıkçası pek de bilinçli şekilde kendime iyi baktığım falan bir ayda değildim. Ama sanki yaz sonuna kalmadan hamile kalacağıma dair içimde bir inanç vardı. Bir çoğunuzun deneme ve tedavilerle geçirdiği son ayları belki yılları ben eşimin çocuk istemeyişinin hüznüyle geçirmiştim. Hiç de ısrar etmedim, gurur yapmıştım. Bir anda kendi niyeti oldu bu sefer de sağlık sorunları başladı. Yani kısmette varsa şu birkaç ay içinde olacaktı yoksa ben de koyverecektim. Böyle oldu. İnşallah tamamına erer de sizlere de Nasipse Gelir Hintten Yemenden durumundan örnek olur, şans olur. Hee, hıdrellez de iyi çalıştım ama onu söyleyeyim. Mutlu aile tablosu kolajımı akşam karanlığında ağacın dibine gömdüm nerdeyse. Galiba o gün olmuş olanlar zaten.
Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle. Cok sevindim

Selam canim cok sukur iyiym sen nasilsin?
Henuz verecegim iyi bi haber yok malesef : (((
Adetim cok duzensizlesti benim. Her zaman saat gibi islerdi. Simdi boyle. Kist de ne alemde bilmiyorum bi daha gitmedim. Buranin doktorlarina ve saglik sistemine sinir oluyorum.
Haziran sonu Trye geliyorum insallah orda iyi bi doktor bulup guzel bi muayene olucam Allahin izniyle🤗
Kafamdan atamiyorum da bebis konusunu. Stres de mi yaptim nedir😐
evet yapmış olabilirsin akışa gel kuzum, adetim düzenlidir saat gibidire devam et canım.. burada tatil de yaparsın gelir o bebiş sen merak etme.. kistini de gösterirsin..
ben de idare eder. gittim sonunda doktora, polip olabilir adet olunca bakalım dedi. adeti bekliyoruz bakalım.

Hanımlaaaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451

Aman yarebbim resmen titreşen kehanetlerin ürünü bu! :)))
Tebrik ederim kuzum çok sevindim, tek atışta gol olmuş resmen hihi. Sağlıkla büyüsün de doğsun inşallah! :nazar::KK76::KK200:

ben doktoruma kürtajlardan sonra yıpranmış rahmime ne iyi delir dedim,nar suyunu kesinlikle önerdi,bir de rahim için mor renk,koyu kırmızı renk ne bulursan ye dedi,yaş meyve,kuru meyve,mor lahanaya kadar saydı panic_attack panic_attack
Tamam canım çok sağol

Aman yarebbim resmen titreşen kehanetlerin ürünü bu! :)))
Tebrik ederim kuzum çok sevindim, tek atışta gol olmuş resmen hihi. Sağlıkla büyüsün de doğsun inşallah! :nazar::KK76::KK200:
Ay inşallah yaa :KK200: Bir kesinleşsin de ben de rüyalarımı falan gözden geçireyim yine :) Elde var bir kova , saz arkadaşlarını da çeksin yanına inşallah haydi :)

Ne yaptın canım aradı mı Dr ?
Şimdi konuştum canım, problem yok lh yüksek çatlamış olsa o düşerdi dedi rahatlattı, hep stres hep stres bitmiyor stresimiz, bir de memitolarım çok fena bütün gece ağrıdan 2 saatte bir uyandım, kasıklarımdaki dolgunluğu anlatamam 5 değil 25 yumurta var sanki,çok yumurtası olanlara Allah sabır versin, ilk kez bu kadar şiş hissediyorum hem yumurtalıkları hem memitoları:bicak:

Şimdi konuştum canım, problem yok lh yüksek çatlamış olsa o düşerdi dedi rahatlattı, hep stres hep stres bitmiyor stresimiz, bir de memitolarım çok fena bütün gece ağrıdan 2 saatte bir uyandım, kasıklarımdaki dolgunluğu anlatamam 5 değil 25 yumurta var sanki,çok yumurtası olanlara Allah sabır versin, ilk kez bu kadar şiş hissediyorum hem yumurtalıkları hem memitoları:bicak:
olsun olsun,orda 5 bebe büyüyo kolay mı,her şeyin yolunda olmasına sevindim canım,kaç çıktı lh,

Ay iyi bari sevindim canım benim bizim bu çok bilmelerimiz ne olacak bilmiyorum kimisi tahlilleri takip bile etmiyor ya bizde böyle hemen stres olup demorilize oluyorum ben ya allahım güç kuvvet versin hepimize

Back
X