Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun olsun,orda 5 bebe büyüyo kolay mı,her şeyin yolunda olmasına sevindim canım,kaç çıktı lh,
Mahvetti valla beni, çok yumurtası olanları düşünemiyorum, 31,72 çıkmış canım, daha öncekilerde de böyle çıkmış omunda kontrol ettim 😉

Ay iyi bari sevindim canım benim bizim bu çok bilmelerimiz ne olacak bilmiyorum kimisi tahlilleri takip bile etmiyor ya bizde böyle hemen stres olup demorilize oluyorum ben ya allahım güç kuvvet versin hepimize
Ya bilmekten ziyade yaşadığım için panik oldum, bir tedavimde yumurtalar iğnelere çok geç yanıt verdi, kontrole gittiğimde usg de doktor yumurtaların küçüldüğünü, şekillerinin bozulduğu gördü ki bende gördüm, çatlamışlar dedi kana da bakalım dedi o zaman progesteron 6,88 çıkmış telefonda çatlamış iğneleri bırakalım dedi, yaşadığım için korktum, tabi tıp dünyasında %100 hiç bir zaman yok onu bildiğim için doktorla konuşmak istedim, o da sorun yok rahat ol dedi, inşallah öyledir yarın görücez bakalım

Ya bilmekten ziyade yaşadığım için panik oldum, bir tedavimde yumurtalar iğnelere çok geç yanıt verdi, kontrole gittiğimde usg de doktor yumurtaların küçüldüğünü, şekillerinin bozulduğu gördü ki bende gördüm, çatlamışlar dedi kana da bakalım dedi o zaman progesteron 6,88 çıkmış telefonda çatlamış iğneleri bırakalım dedi, yaşadığım için korktum, tabi tıp dünyasında %100 hiç bir zaman yok onu bildiğim için doktorla konuşmak istedim, o da sorun yok rahat ol dedi, inşallah öyledir yarın görücez bakalım
Haklısın canım her aşaması Acabalı olduğu için ya Çatladıysa diye tedirgin oluyor insan ,Peki bu transfer öncesi 1,50 altı olması gerek niye diyorlar onu bilemedim

evet yapmış olabilirsin akışa gel kuzum, adetim düzenlidir saat gibidire devam et canım.. burada tatil de yaparsın gelir o bebiş sen merak etme.. kistini de gösterirsin..
ben de idare eder. gittim sonunda doktora, polip olabilir adet olunca bakalım dedi. adeti bekliyoruz bakalım.
Amin canim benim.
Aynen olumlama akisina birakiyorum kendimi ve negatif dusunceleri kişkişladim gitti😇
Allah sifa versin hepimize sonra da saglikli hayirli bebisler😍🤗🤗

Kızlar canım çok sıkkın sabah kan verdim progesteron 5,88 çıkmış benim yumurtalar çatladımı diye panik halindeyim, merkezi aradım doktordan haber bekliyorum. Ohhhhhh

panık yapma gulum hemen, belkı de dusundugun gıbı degıldır, olmaz ınsallah, catlamamıstır onlar ya

Hanımlaaaaaar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Flaş flaş flaş!!. Eşime haber vermeden ilk buraya yazıyorum. Bat bugün, sabahın köründe yaptığım erken gebelik testi bu. Gerçek mi acaba? Boşu dışı kimyasalı aman Allah korusun olmasın n'olur yaa, adet geçsin de gideyim kan testine. Şimdi işteyim fena sancım var arada nefesim kesiliyor ne olacak bilmiyorum, adet de olabilirim gibi hisler içindeyim yaa.
Eki Görüntüle 2271451
gerçek işte çizgi ayan beyan ortada.. hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. ama bende doktora git kan testi yaptır ve ağrılar çok şiddetliyse belkide paylaşılmalı doktorla bu durum.. ama çok sevindim... hadi koş kantestiyle tescille :)

Kızlar canım çok sıkkın sabah kan verdim progesteron 5,88 çıkmış benim yumurtalar çatladımı diye panik halindeyim, merkezi aradım doktordan haber bekliyorum. Ohhhhhh
bence panik yapıyosun..hele bi doktorunla konuş bakalım.. haberdar et bizide ..yarın toplanacak o yumyumlar dert etme..

burc aslında en son dusunulebilecek sey ama dusunulmeden de es gecılemıyor. misal ben balık yükselenim ikizler. cocugumun balık olmasını sahsen hiç istemem. ama haziranda da hamile kalmak istiyorum:KK70: çelişkilerrrr :)

yukselen de ıkızler mı o kotu ıste, ben balık burcuyum kız olursa balık olsun sıkıntı yok, balık kadını ıyıdır, ama erkek balık hıc cekılmez cok duygusal, tandıgım butun balık erkeklerı cok duygusaldı balıkken ben bıle cekemıyorum yanı. ama balık kadını candır bea

Haklısın canım her aşaması Acabalı olduğu için ya Çatladıysa diye tedirgin oluyor insan ,Peki bu transfer öncesi 1,50 altı olması gerek niye diyorlar onu bilemedim
Onu reglinin 3. Günü istiyorlar diye biliyorum canım, bizim klinik taze transfer yapmıyor ve transfer aşamasına henüz gelemediğim için tam net bilgim yok inan.

kızlaaarrr yardım... sat ın 7. günü ovu testi pike çok yakın çıktı..sanki bu akşam yada yarın pik olacak gibi. bu kadar erken nasıl olur ya dedim. bilemedim 28 günde bir düzenlidir reglim. geçen sefer böyle gördükten 16. günü regl olmuştum ve böyle çift çizgiyi döngünün ortasına kadar hiç görmemiştim. ne oldu ki şimdi.. dünü değerlendirmiştik ovü gününe kadar 2 güne bir diyodum ama napsam ki şimdii..?

Luteal faz yani yumurtlama ile adet arası uzun sürüyor olabilir. Ya da hep 14.gün gibi oluyordu ama bu ay böyle erken olduysa evet belki de 21.günde adet olacaksındır. Daha önce 16.gün adet olmuşsun ona dayanarak söylüyorum.
o fazı derken yumurtalama sürem mi uzun olabilir yani.. yok artık bi hafta mı :)

Acaba yumurta geliştirici ilaç ya da takviye alıyo musun? Sen muhakkak bu günleri yumrtlama günü olarak gör ve kaçırma
yok hiçbişey ilaç yada takviye almıyorum.. valla şaşırdım... kaçırmamaya çalışıcaz artık..

Back
X