Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benden süt gibi boyle beyaz akıntı geldi bi kac kez sizdede oluyomu akıntı

Bide ayaklarim üşüyor Suan ay ben mi kuruntu yapiyorum anlamadim gitti ya offf. Cildircam sanırım

Kizlar kac kişi aşılama oldu kimseden ses seda yok kimse yazmiyor yani allahtan @edosko ile ozelden yazisiyoruz da birbirimize destek oluyoruz yani

@sezenorhan canim bu topigi ben açmıştım istersen buraya yazabilirsin ne durumdasin bisi hissediyomusun belirti vs

Evet bizde ozelden yazismaya devam ederiz :)) @psiko2820 canim naptin yapacakmisin test
Canimm bnde yaziyorum ama hakkimi yeme simdiya yapmicam sanirim kociste yapma bekle diyo heycan yapmak hosuna gidio sanirim. Ya hic bisey hissetmiyorum belirti falan yok olmadimi ki

Canimm bnde yaziyorum ama hakkimi yeme simdiya yapmicam sanirim kociste yapma bekle diyo heycan yapmak hosuna gidio sanirim. Ya hic bisey hissetmiyorum belirti falan yok olmadimi ki
Ne guzel bekleyebiliyosan. Ben elli kez yapmistim

Canimcim seni ayri tuttum farkindaysan sen benim ilk yoldasimsin ilk yazistigimsin :)) kizlar bakin görün birbirimize nasil iyi gelicez @edosko ilk sen vericeksin guzel haberi sonra biz inşaallah

Hem erken yapinca su psikolojide oluyo amann nasilsa daha erken yaptim idrara gecmemistir diyosun bi rahatlama da olmuyo degil yani

Hem erken yapinca su psikolojide oluyo amann nasilsa daha erken yaptim idrara gecmemistir diyosun bi rahatlama da olmuyo degil yani
Ya negatif gormekten cok korkuyorum aslinda ya silijte olsa bi kere goreydim ya birbirimize cok dua edelim tutsun asilamalar gelsin bebisler

Insallah canim. Sen olmasan karalar baglardim :)
Canimcim seni ayri tuttum farkindaysan sen benim ilk yoldasimsin ilk yazistigimsin :)) kizlar bakin görün birbirimize nasil iyi gelicez @edosko ilk sen vericeksin guzel haberi sonra biz inşaallah

Kizlar ben her gun dua ediyorum hepimiz için allahin izniyle hayirli sonuclarimizi alicaz mrrak etmeyin bol bol dua edelim

`