- Konu Sahibi yavrukartalim
-
evet baya erkenmıs. benımde erken oluyoda o yuzden sordum canım. 10. gun oldum 1 kez. 3 kez de 12. gun. hepsı de negatıfvalla adetimin 8 vaya 9. günü vuruldum sanırım benim adetlerim 7 gün sürüyo. düşün yani adet im bitti yumurtam kocamandı
Evett sonunda akintiyla pembelik geldi sanirim yarina sokulur adetim vatana millete hayırlı olsun kizlar ahaha nasil boşaltıcam kafayi bilmiorum
Canim ya ben hic hisi anlamadim dun aksam akintida hafif kahverengi pembesi geldi bi kac kez sonra kesildi bu sabah kalktim vc ye leke bile yok ağrı yok niye sokulemiyorum ya kesin kist varhayırlısı olsun canım.
Canim ya ben hic hisi anlamadim dun aksam akintida hafif kahverengi pembesi geldi bi kac kez sonra kesildi bu sabah kalktim vc ye leke bile yok ağrı yok niye sokulemiyorum ya kesin kist var
Aynen oyle yapicam bosuns oruc da tutmadimaaaa devamı gelmedı mı.
kist yoktur canım hemen kötu dusunme. Bugünde bekle. yine olmazsa yarın gidersin dr a
bende malum değilim. başından yedim ramazanı :) Sondan yakalamaz ınsallahAynen oyle yapicam bosuns oruc da tutmadim
Hayirlisi olsun cnm insaallah guzel sonuclar alirsin korkulacak hic bisi yok 5 dkkkalik bi işlemselam arkadaşlar bu gün kontrolüm var sanırım bu hafta aşılama olacak:))))) çok korkuyorum ve heyecanlıyım haziran ayı bekleyenlerinden olacağım hayırlısıyla ama bu topiğe yazdım:)))))
Ay canim sorma dün yarim saat daha olsa bozulacakti orucum midem o kadar kötü oldu ki bi an o kadar acliga dayanamadi sanırım:)bende malum değilim. başından yedim ramazanı :) Sondan yakalamaz ınsallah
inşallah çok teşekkürlerHayirlisi olsun cnm insaallah guzel sonuclar alirsin korkulacak hic bisi yok 5 dkkkalik bi işlem
Allah kolaylık verır canım. ılk gunler ya alısana kadar bıraz zor oluyoAy canim sorma dün yarim saat daha olsa bozulacakti orucum midem o kadar kötü oldu ki bi an o kadar acliga dayanamadi sanırım:)
Canim kac yumurtan olusmus kac mm lrr soyledimi doktorun asilamada sıkışık olmak gerekiyor genelde su icme olayini bilmiyorum hic igne biraz agri yapabiliyo kasikta yumurtalar catlamaya calistigi icin bide gaz olabilir asilama sonrasi oyle abarti bi agri olmuyo yanikızlar doktordan geldim, perşembe hayırlısıyla aşılamam olacak:))) bu akşam çatlatma iğnesini vuracağız. ağrı veya başk abir şey oluyor mu bu iğneden dolayı.. birde merak ettiğim aşılama yapılırken s aşılama öncesi su içiliyor mu ultrasondan bakıyorlarmış sanırım nereye yapıldığı:)) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? çok heyecanlıyım...
sağda 2 yumurtam var solda1 yumurtam daha ufak 16,5 mm olmuştu 1 iğne daha verdi birde çatlatma verdi hayırlısıCanim kac yumurtan olusmus kac mm lrr soyledimi doktorun asilamada sıkışık olmak gerekiyor genelde su icme olayini bilmiyorum hic igne biraz agri yapabiliyo kasikta yumurtalar catlamaya calistigi icin bide gaz olabilir asilama sonrasi oyle abarti bi agri olmuyo yani
malesef ben çok okudum ve etkilendim kendimi kasmak istemiyorum dr bunun uygun olacağını söyledi hayırlısı bir zararı yokmuş ayrıca anestezi ile yaptıranlar çokmuşCanim anesteziye ne gerek varki anlamadim bosu boşuna alcaksin dayanilmayacak bi durum yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?