Gebeliğe Hazırlık Mayısta Aşılama olmayı heyecanla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duammmm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
1.114
801
123
Arkadaşlar merhaba; Nasılsınız !:KK200:
Beklenen adet tarihim mayıs ta
asilama için takibim yapılacak ins:emir_bebek:
Benim gibi günleri sayan heyecanla bekleyen varsa gelin paylaşalım :halay::halay::anne:

Insallah yumurtalar güzel gelişir ilk seferde tutar hepimizin hayırlısıyla
Tecrübesi olanlar nerdesiniz

Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz. ♥️

Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz. ♥
Bende öyle bakalım yumurtalar nasıl gelisecek:dondurma:
Devlette doktorum memnunum çok şükür
Adettenbaşlayarak birkaç gidiş geliş yapicam heralde doktora takip için :KK76:
Yaa çabuk gelsin günümüz valla mutluluk gözyaşına dönüşsün istiyorum bir an önce
Birde şu dikkatli olmamız gereken konular var yemek içmek oturmak full relax
Ama Neticede Rabbim isterse ol der ve oluverir.. :KK200::anneadayı::emir_bebek::halay::halay:

Evet kızlar başka yokmu önümüzdeki regl asilama bekleyenler ?

Arkadaşlar merhaba; Nasılsınız !:KK200:
Beklenen adet tarihim mayıs ta
asilama için takibim yapılacak ins:emir_bebek:
Benim gibi günleri sayan heyecanla bekleyen varsa gelin paylaşalım :halay::halay::anne:

Insallah yumurtalar güzel gelişir ilk seferde tutar hepimizin hayırlısıyla
Tecrübesi olanlar nerdesiniz
Benimde yarın aşılamam olacak inşallah güzel haberler alırız

Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz. ♥️

Benimde yarın aşılamam olacak inşallah güzel haberler alırız
Kızlar ben çarşamba asilama oldum şimdi bekliyorum. Haftaya çarşamba da progestan testi var
Sizi merak ettim ne oldu sonuclariniz

Back
X