Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkMayısta Aşılama olmayı heyecanla bekleyenler
Arkadaşlar merhaba; Nasılsınız ! Beklenen adet tarihim mayıs ta
asilama için takibim yapılacak ins
Benim gibi günleri sayan heyecanla bekleyen varsa gelin paylaşalım
Insallah yumurtalar güzel gelişir ilk seferde tutar hepimizin hayırlısıyla
Tecrübesi olanlar nerdesiniz
Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz.
Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz. ♥
Bende öyle bakalım yumurtalar nasıl gelisecek
Devlette doktorum memnunum çok şükür
Adettenbaşlayarak birkaç gidiş geliş yapicam heralde doktora takip için
Yaa çabuk gelsin günümüz valla mutluluk gözyaşına dönüşsün istiyorum bir an önce
Birde şu dikkatli olmamız gereken konular var yemek içmek oturmak full relax
Ama Neticede Rabbim isterse ol der ve oluverir..
Arkadaşlar merhaba; Nasılsınız ! Beklenen adet tarihim mayıs ta
asilama için takibim yapılacak ins
Benim gibi günleri sayan heyecanla bekleyen varsa gelin paylaşalım
Insallah yumurtalar güzel gelişir ilk seferde tutar hepimizin hayırlısıyla
Tecrübesi olanlar nerdesiniz
Bende mayista ilk defa denemeye baslicam cok heyecanliyim resmen gun sayiyorum, hem dogum gunum yurtdisina gidicez onceden oyle bir tarih koyduk o zaman denemeye baslayalim diye gunler gecmiyor resmen:))) ins en kisa zamanda hamile kaliriz.