progesteronla ilgili bir bilgim yok canım benim hormon değerlerim normaldi aşılama ile ilgili bir defa bakıldı bu hormonlara birdaha da bakılmadı bilemiorum yani sana tavsiyem çok umutlanmaman ama umudunu nda kaybetmemen çünkü çok umutlanmak çok büyük hayal kırıklıı yaşatıor öle ki ben şok oldum ilk adet günümde ve o gün resmen sanki mutluymuşum gibi güldüm güldüm akşam eve gidince hüngün hüngür bağıra bağıra ağladım ve hala içime bir dert oturdu kaldı sıkıntımı atamıorum nasıl bir şok yaşadıımı düşün yani o yüzden çok beklenti içine girme ki hayal kırıklıın büyük olmasın
ah canım yaaa,öyle ince bir çizgi ki yani
hem diyorlar ki psikoloji önemli,hamiş kalacağım de ve inan ve aynı kişiler diyor ki çok düşünüp aklına getirme olmaz,yani ben o ince değeri nasıl tutturacağım,of yaaaa
düne kadar benim herşeyim normaldi eşimden dolayı aşılama gerekiyordu,son olarak progesteronuma baktılar ve şok şok şok,yumurtalarım büyümüyormuş,büyütmek için ilaç kullanacakmışım ve çok riskliymiş eğer günlük takip edilmezse büyüyen yumurta vaktinde çatlatılmazsa bu sefer kiste sebep olacakmış,Allah yardımcımız olsun