Aşılama mayısta aşılama yaptıranlar burda toplanalım ve birlikte bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
progesteronla ilgili bir bilgim yok canım benim hormon değerlerim normaldi aşılama ile ilgili bir defa bakıldı bu hormonlara birdaha da bakılmadı bilemiorum yani sana tavsiyem çok umutlanmaman ama umudunu nda kaybetmemen çünkü çok umutlanmak çok büyük hayal kırıklıı yaşatıor öle ki ben şok oldum ilk adet günümde ve o gün resmen sanki mutluymuşum gibi güldüm güldüm akşam eve gidince hüngün hüngür bağıra bağıra ağladım ve hala içime bir dert oturdu kaldı sıkıntımı atamıorum nasıl bir şok yaşadıımı düşün yani o yüzden çok beklenti içine girme ki hayal kırıklıın büyük olmasın

ah canım yaaa,öyle ince bir çizgi ki yani
hem diyorlar ki psikoloji önemli,hamiş kalacağım de ve inan ve aynı kişiler diyor ki çok düşünüp aklına getirme olmaz,yani ben o ince değeri nasıl tutturacağım,of yaaaa
düne kadar benim herşeyim normaldi eşimden dolayı aşılama gerekiyordu,son olarak progesteronuma baktılar ve şok şok şok,yumurtalarım büyümüyormuş,büyütmek için ilaç kullanacakmışım ve çok riskliymiş eğer günlük takip edilmezse büyüyen yumurta vaktinde çatlatılmazsa bu sefer kiste sebep olacakmış,Allah yardımcımız olsun

MERHABA ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL TÜP BEBEK TE ARET KAMARDA 2 DEFA AŞILAMA OLDUM TUTMADI. ama 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. allah herkesin duasını kabul eder insallah. sizlerde dua edin bebişimi sağlıklı sıhhatli kucagıma alim...

ben sadece çatlatma iğnesi aldım eczaneden birde progestan hapını aşılama içinde 350 verdik bu arada benim gögüslerim şişti midemde bulanıyo ayrıyeten belim çok ağrıyo sizdede varmı böyle belirtiler

bende 26 mayısta aşılama yaptırdım. ilk bir buçuk gün kahverengi leke geldi.sonra geçti kasıklarımda ağrı oldu.pazaresi akşamından beri proestan kullanıyorum. ar ara kasığıma ağrı girip çıkıyo. onun dışında şimdilik bir sorun yok gibi .bakalım haftaya neler olacak....

slm kizlar bende 29 mayista catlama ignesi oldum. progestani doktorum asagidan atmami soyledi. hic bir agri yok yanma yok yani hic bisey hissetmiyorum. ilk denemem sizce ilk denemede basirili olurmu? bat haziran 16 ne zaman idrar testi yapiyim?

benimde ilk aşılamam canım bende merakla bekliyorum aşılama olduğum günde sayılırsa 7. günüm yarın doktora gidicem kontrole bakalım ne dicek

arkadaşlar 25 mayısta aşılama olmuştum doktor beni 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı dün gittim muayene etti içimde biraz kanama olmuş bu ağrı yapar dedi bende zaten belimle kasıklarım çok ağrıyor dedim bende bunu bekliyordum ağrı olması normal dedi ayrıyeten ultrason sonucu çıkan kağıtta bana bi yer gösterdi işte burayı takip etcez dedi bende var mı bişeyler dedim henüz çok erken haftaya belli olcak yine gel dedi ama sanki orda küçücük beyaz bişeyler var doktorda bana umutlu geldi siz ne dersiniz acaba o anladıda bana mı söylemedi kesin olmadan anlamadım.Şimdisanki daha bi umutlandım inşallah boş çıkarmaz allah

amin canım ben bugün sabah test yaptım negatif 12. günüm bugün ara ara kahverengi akıntım geldi bu belirtimi sence?

KIZLARRRRR MERHABALARR.. BEN HEPİNİZE BİRDEN YAZMAK İSTEDİM... BAKIYORUM ÇOK FAZLA OLUMSUZLUK GÖRDÜM :5: İNANIN ÜZÜLDÜM VE ÜZÜLÜYORUM.. ÖZELLİKLE AŞILAMA YAPTIRANLARDAN MAYIS AYINA BAKTIM Kİ HANİ ŞUAN EYLÜLDEYİZ,TUTANLARI GÖREYİMDE UMUTLANAYIM İSTEDİM.... UMARIM ŞUANLARDA BİRİLERİ BEBİŞ HABERLERİNİ ALMIŞTIR VE BİZLERE DE UMUT OLUR.. BEN DE 31.08.2012 CUMA GÜNÜ YAPTIRDIM İLK AŞILAMAMI.. 14 EYLÜLDE TEST YAPICAZ DEDİ DOKTORUM...
boncuuk SENİNLE AYNI ŞEYLERİ YAŞAMIŞIZ,BENİMDE AYNEN ÖÖLE OLDU.ŞİMDİLERDE BİŞEY YOK.. derin35 benimde aynı gögüslerim şişti midem bulanıyo ve belimde ağrı var şimdilerde ama dayanılmaz gibi değil,sende ki son durum nedir?umarım başarılı olmuştur... pampisim seni de merak ettim,şimdilerde ne durumdasın acaba? çünkü benimde ilk denemem ve sonucu ne olur meraktayım.. yaa kızlar sonuç olarak sizlerden iyi şeyler duymaya gercekten ihtiyacım var...:18:

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. :( şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?:50::50:

Back
X