Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 24 mayısta aşılama oldum. bugün 9. günüm, ama hiç belirtim yok. günler geçmek bilmiyor sanki.
Canım aynı gün aşılamamız olmuş benim de hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım test yaptırsak çıkar mı acaba
Iyi günler arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende istanbul tüp bebek merkezi aret kamar beyde 29,05,2012 de aşılama oldum suan dört gözle bekliyorum. Allah herkese tez zamanda bebişlerini kuçaklarına almayı nasip etsin....
mrh kızlar. ben de aşılama yaptırmayı düşünüyordum. geçen hafta tüp bebek merkezinde iyi bi dr a gittim. aşılamanını tutma ihtimali %15 miş(benim durumumdaki hastalar için sebebsiz infertilite)6 ay 1 yıl kadar daha deneyin olmaza tüp bebek düşünün dedi(1,5 yıldır beklemedeyim) kafam karıştı. ne önerirsiniz?
ücretini kendin karşılayacaksan bence de aşılamayla hem vakit hem maddiyat kaybetme.artı,yıpranma payı manevi olarak
kaç yıldır korunmuyorsunuz,biz 5 yıldır olsa da olur:)modundaydık olmadı.bi tüp bebek merkezi dr una mail attım,aşılamayla uğraşmasın demiş.mantıklı aslında,ben mayısta aşılama oldum olmadı..bir de yaşın kaç o da önemli..
evleneli 3 yıl oldu 2 yıldır korunmuyoruz ve 17 aydır bebek düşünüyoruz. yaşım da 30.özel de yaptırsam hepsini ben mi karşılayacağım.aslında aşılama düşünmüyorum ama tüp bebek de ancak önümüzdeki yaz yaptırabilirim.artık çok sabırsızlanıyorum tüp bebek de tutacak diye garanti yok ki. of of ne zormuş meğer. allah bebek sahibi olaya çalışanlara çok çok sabır versin.
canım bence öbür yaza kadar aşılama yaptır hiç olmazsa devlet tüp bebek tedavısını o sekilde yarısını öduyor sanırım yaşında 30 olmus hiç vakıt kaybetme bence egitim araştırma dogum hastaneleri bu işlemleri gayet güzel yapıyolar ben ilk asılamamı oldum sadece igne için 60 lıra verdım butun tahlıleride yapıyolar[/QU
sağol canım.temmuz ağustos gibi aşılama yaptırmaya karar verdim.olmazsa seneye tüp bebek.inşallah aşılaman tutar.güzel haberlerini bekliyorum
bende 25 mayısta yaptırdım canım beklemedeyim cuma belli olcak sende var mı belirti nasıl hissediyorsun kendini?