Aşılama mayısta aşılama yaptıranlar burda toplanalım ve birlikte bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım aynı gün aşılamamız olmuş benim de hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım test yaptırsak çıkar mı acaba

belli olmuştur çoktan ama test yapıp hatalı sonuç almak da istemiyorum. yerimde de duramıyorum bi yandan. en mantıklısı sanırım 12. güne kadar beklemek. pazartesi yaptırsak kesin sonuç çıkar sanırım.

Son düzenleme:
mayıs ayında aşılama yaptırdım ama tutmadı 26 mayıs adet günümdü ama ben 24 mayısta oldum şimdide iğnelere başladım haziranda yine aşılama yaptırcam.

Iyi günler arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende istanbul tüp bebek merkezi aret kamar beyde 29,05,2012 de aşılama oldum suan dört gözle bekliyorum. Allah herkese tez zamanda bebişlerini kuçaklarına almayı nasip etsin....

hayırlı olsun arkadaşım.
:emir_bebek:inşallah aşılaman tutsun ve sağ salim al bebeğini kucağına,sen ve hepimiz..ben 1 kez aşılama yaptırdım,12 mayıs da,tutmadı.tüp dşünüyorum.istanbulda,memnun musun dr un dan canım?

arkadaşlar 25 mayısta aşılama olmuştum doktor beni 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı dün gittim muayene etti içimde biraz kanama olmuş bu ağrı yapar dedi bende zaten belimle kasıklarım çok ağrıyor dedim bende bunu bekliyordum ağrı olması normal dedi ayrıyeten ultrason sonucu çıkan kağıtta bana bi yer gösterdi işte burayı takip etcez dedi bende var mı bişeyler dedim henüz çok erken haftaya belli olcak yine gel dedi ama sanki orda küçücük beyaz bişeyler var doktorda bana umutlu geldi siz ne dersiniz acaba o anladıda bana mı söylemedi kesin olmadan anlamadım.Şimdisanki daha bi umutlandım inşallah boş çıkarmaz allah

hayırlı olsun arkadaşım.
inşallah aşılaman tutsun ve sağ salim al bebeğini kucağına,sen ve hepimiz..ben 1 kez aşılama yaptırdım,12 mayıs da,tutmadı.tüp dşünüyorum.istanbulda,memnun musun dr un dan canım?

amin çok teşekkürler...

Benim düzensiz adet problemim var,daha öncede farklı hastahanelerde muayene oldum tahlillerime göre hamile olabileceğimi söylediler.2 yıllık evliyim bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik Dr.Aret bey'in muayenesinden sonra bazı tahliller ve rahim flimi istendi eşimdende kan tahlili sonuçlarımızda problem çıkmadı.Yumurta geliştirme iğnesi yapıldı15-17-22- 24 mm.oluşan yumurtalarımdan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.aşılamam oldu 6.günümdeyim.Dr. Aret Bey işinde başarılı biri diye düşünüyorum tavsiye ederim....

merhaba bende 18 mayısta aşılama oldum pazartesiyi bekliyorum kan tahlili için, acaba doktor muayenesi şartmı tahlil için bilen varmı?

bence muayene etmeli allah korusun belki ters bişey varsa önlemi alınır banada 1 hafta sonra gel demişti dün gittim bak içimde kanama olmuş gerçi önemli değil dedi ama yinede bakması güzel bişey

bende yaptırdım aşılama hemde iki kere yanlız ikiside olumsuz bursa tüp bebekte..dr armağan bey,yanlız sizi üzmek istemem ..AMA ZAMAN KAYBI BENCE..niye derseniz,zaten özel ve paralı yaptırıyoruz vucudumuza aldığımız ilaçlar da cabası...zaman kaybımızda vs..direk tüp bebek yaptırın bence...yanlış anlamayın beni kendimde aynı duyguları yaşadım ve aşılamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum...işallah sizler için hayırlısı olur...

ben özelde yaptırdım aşılamamı bi tahlil için o kadar ücret vermesem :44: tutmazsa adet olunca gideyim diyorum

mrh kızlar. ben de aşılama yaptırmayı düşünüyordum. geçen hafta tüp bebek merkezinde iyi bi dr a gittim. aşılamanını tutma ihtimali %15 miş(benim durumumdaki hastalar için sebebsiz infertilite)6 ay 1 yıl kadar daha deneyin olmaza tüp bebek düşünün dedi(1,5 yıldır beklemedeyim) kafam karıştı. ne önerirsiniz?

mrh kızlar. ben de aşılama yaptırmayı düşünüyordum. geçen hafta tüp bebek merkezinde iyi bi dr a gittim. aşılamanını tutma ihtimali %15 miş(benim durumumdaki hastalar için sebebsiz infertilite)6 ay 1 yıl kadar daha deneyin olmaza tüp bebek düşünün dedi(1,5 yıldır beklemedeyim) kafam karıştı. ne önerirsiniz?

ücretini kendin karşılayacaksan bence de aşılamayla hem vakit hem maddiyat kaybetme.artı,yıpranma payı manevi olarak:(
kaç yıldır korunmuyorsunuz,biz 5 yıldır olsa da olur:)modundaydık olmadı.bi tüp bebek merkezi dr una mail attım,aşılamayla uğraşmasın demiş.mantıklı aslında,ben mayısta aşılama oldum olmadı..bir de yaşın kaç o da önemli..

ücretini kendin karşılayacaksan bence de aşılamayla hem vakit hem maddiyat kaybetme.artı,yıpranma payı manevi olarak:(
kaç yıldır korunmuyorsunuz,biz 5 yıldır olsa da olur:)modundaydık olmadı.bi tüp bebek merkezi dr una mail attım,aşılamayla uğraşmasın demiş.mantıklı aslında,ben mayısta aşılama oldum olmadı..bir de yaşın kaç o da önemli..

evleneli 3 yıl oldu 2 yıldır korunmuyoruz ve 17 aydır bebek düşünüyoruz. yaşım da 30.özel de yaptırsam hepsini ben mi karşılayacağım.aslında aşılama düşünmüyorum ama tüp bebek de ancak önümüzdeki yaz yaptırabilirim.artık çok sabırsızlanıyorum tüp bebek de tutacak diye garanti yok ki. of of ne zormuş meğer. allah bebek sahibi olaya çalışanlara çok çok sabır versin.

arkadaşlar aranızda aşılama yaptırıp netice alan varmı. bende 26 mayısta aşılama yaptırdım. beklentim yok ama ...neticesinialan varsa paylaşırsa sevinirim

bende 25 mayısta yaptırdım canım beklemedeyim cuma belli olcak sende var mı belirti nasıl hissediyorsun kendini?

evleneli 3 yıl oldu 2 yıldır korunmuyoruz ve 17 aydır bebek düşünüyoruz. yaşım da 30.özel de yaptırsam hepsini ben mi karşılayacağım.aslında aşılama düşünmüyorum ama tüp bebek de ancak önümüzdeki yaz yaptırabilirim.artık çok sabırsızlanıyorum tüp bebek de tutacak diye garanti yok ki. of of ne zormuş meğer. allah bebek sahibi olaya çalışanlara çok çok sabır versin.

canım bence öbür yaza kadar aşılama yaptır hiç olmazsa devlet tüp bebek tedavısını o sekilde yarısını öduyor sanırım yaşında 30 olmus hiç vakıt kaybetme bence egitim araştırma dogum hastaneleri bu işlemleri gayet güzel yapıyolar ben ilk asılamamı oldum sadece igne için 60 lıra verdım butun tahlıleride yapıyolar

canım bence öbür yaza kadar aşılama yaptır hiç olmazsa devlet tüp bebek tedavısını o sekilde yarısını öduyor sanırım yaşında 30 olmus hiç vakıt kaybetme bence egitim araştırma dogum hastaneleri bu işlemleri gayet güzel yapıyolar ben ilk asılamamı oldum sadece igne için 60 lıra verdım butun tahlıleride yapıyolar[/QU

sağol canım.temmuz ağustos gibi aşılama yaptırmaya karar verdim.olmazsa seneye tüp bebek.inşallah aşılaman tutar.güzel haberlerini bekliyorum

bende 25 mayısta yaptırdım canım beklemedeyim cuma belli olcak sende var mı belirti nasıl hissediyorsun kendini?

zaman zaman adet olucakmış gibi ağrı gelip gidiyo .biraz göğüslerde büyüme oldu göğüs uçlarım hassalaştı.fazla ümitli değilim açıkcası benimde c.tesi belli olucak.hakkımızda hayırlısı.Allah kucaklarımızı boş bırakmasın..

Back
X