MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Halbuki sadece 4 damla damlattim. Ama aklimdaki soru su. Reglime daha 6 gun varken test boyle cikar mi
Güzelim böyle bekleyeceğine bir kan testi vermiş olsaydın hemen sonucu öğrenmiş olacaktın. Ümidini kırmak istemiyorum lakin bazı testler 20 dkdan sonra ikinci çizgiyi silikde olsa gösterebiliyor... Bende test yapıp aynı seninkisi gibi olmuştu bir saat içinde hamileyim diye havaya girip kanda negatifi görünce çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü herkeze hamileyim diye ilan etmiştim sende aynı hataya düşme kesinleşsin sonra habaya girersin....

Hamileliğimin çok yeni olduğunu,henüz sadece kese göründüğünü,Doktorum Banu Çiftçi'den kulaklarımla duymam çok yeni sayılır :) Umarım kalp atışlarını duymaya gideceğim önümüzdeki hafta muayenehanesine. Yaklaşık 3 sene önce bir myomum vardı.Operasyonumu gerçekleştirip myomu alan Dr.Banu Çiftçi olmuştu,biz öyle tanıştık.O dönem sonrasında hamile kalamama endişemi sürekli ve yoğun biçimde dokturumla paylaşırken, kendisi bana bir gün offf dememiş,her defasında endişelerimi anladığını,her şeyin yolunda olduğunu ve hiç acele etmememiz gerektiğini telkin etmişti sürekli...Şimdi 2.ayda hamile kalınca,saygın,güvenilir,sevgi dolu,gülen bir yüzü ve ardına kadar açık gönül gözleri olan harika doktorum ve çalışmaları hakkında, bu topluluktaki tüm kadınların bilgi ve fikir sahibi olmalarını istedim.Çok net anlaşılan bir gebelik programı başlattı web sitesinde ücretsiz.Benim gibi oradan da takip edebilirsiniz ...Her haftasını çok kapsamlı,günlük ve anlaşılır bir konuşma şekliyle,video ve animasyonlarla destekleyerek anlatıyor.Web sitesine giriş yaparak üye oluyor, kayıt formunu dolduruyorsunuz, ve kendi gebeliğinize özel bildirimlerinizi mail olarak her hafta almaya başlıyorsunuz.Kendisini sosyal medya hesaplarından da tanıyabilir,hakkında araştırma yapabilirsiniz.İnsanlığa hizmet olması adına Afrika dahil gönüllülükle gidebilen,vicdan,cesaret ve tevazu sahibi kalbi güzel doktorumla,gebe,hasta veya sadece danışan olarak tüm kadınların yolunun kesişebilmesini diliyorum.Her şey için Allah'a şükür,Banu hanım'a teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin adınıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eray Neva Merhaba bayagi giremiyorum diğer üyeliğinin şifresini unuttum baptin bebek haberi varmı bende pazartesi asilama oldum bekliorum nasıl bir belirti olur bilmiorum ınsalah tutmustur
Canım ben de aşılama düşünüyorum hakkında ne biliyorsun ben klomen kullanmadan sadece çatlatarak yaptırmayı planlıyorum 7 aydır uğraşıyorum olmuyor eşimin sperm sayısı az çıktı ürolog aşılama önermiş

Eray Neva Merhaba bayagi giremiyorum diğer üyeliğinin şifresini unuttum baptin bebek haberi varmı bende pazartesi asilama oldum bekliorum nasıl bir belirti olur bilmiorum ınsalah tutmustur
canim pek bir belirtisi yok bende 3 defa denedim. gerci hic biri tutmadi. ama simdi kendiligimden hamile kalmis biri olarak sunu soyleyeyim ki asilamada adet gunum yaklastikca yasadigim belirtiler hamile oldugum ayda da ayniydi. biraz zor yani adet gunun gelmeden hamile oldugunu sadece belirtilerle anlamak. sakin ol cok dusunme asilama yaptirdigini akisina birak. insallah olumlu sonuc alirsin. bol sans

İnşallah canim inşallah

Canım sıkma canini esin her sabah bir bardak suyun içine 6 5tane ceviz içi koy ama akşamdan koyuyosun sabahları icio sperm fazlalastigina inanamicaksin aslında nasip biliomusun kiminin şansı çok düşük oluyo ama tutuo kiminin yüksek oluo tutmuo o yüzden beklemekten başka çare yok yarın belli olucak kk benim korkuyorumda

Ben eşime çakşır otu yedirmiştim geçen haziran ayında ve o ay hamile kaldım. Tesadüfen mayısta görev için Ağrı ya gitmiştim orada ikram ettiler çok faydalı bir ot dedi biri biz hep yeriz dedi(12 tane çocukları var). hemen istettik sonra birinden ve eşime yedirdim. Bilmiyorum o ay ondan mı hamile kaldım ama 3 aylıkken karnımda kalbi durdu bebeğimin.

Ah ah bi de bana sorun 11 ay oldu mayısta ben de umutlanmıştım ama nerdeeee. Aşılama yaptırcaktım sonradan vazgeçtim kendiliğinden olsun biraz daha bekliyim diye. Şimdi bat 25 şubat artık uğraşmıyorum da rutin hayatımızda tutarsa tutar tutmazsa çocuk özlemim geldiği vakit allahın izniyle aşılama tüp bebek falan uğraşırım son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…