- 19 Temmuz 2016
- 40
- 16
- 3
- 44
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.901
Evet öyle diyorlar ama ben hamileyken oğluma sadece son aylarımda akıntım olmuştuKizlar beyaz kokusuz kasintisiz beyaz akinti hamilelik belirtisi midir?
Zaten hamile degilimdir ya pek belirtim yok.Bende mayista hamile kalmistim ama haziranda kalp atisi ve gelisimi olmadgi icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Rabbim kimseye yasatmasin.Dr 3 ay korun dedi esim korunuyor sadce bu yzden belki bir mucize olur korunrken hamile kalirm diyorum.Ama hayirlsi olsun insan bi hemen hamile kalmk istiyor bi yandanda korkulari devam ediyor.Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin.Evet öyle diyorlar ama ben hamileyken oğluma sadece son aylarımda akıntım olmuştu
Halbuki sadece 4 damla damlattim. Ama aklimdaki soru su. Reglime daha 6 gun varken test boyle cikar miVar canim bundada sadce idrari cok damlatmissin o yzden dagilmis renk.Ama cizgi gorunuyor
Amin insallahZaten hamile degilimdir ya pek belirtim yok.Bende mayista hamile kalmistim ama haziranda kalp atisi ve gelisimi olmadgi icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Rabbim kimseye yasatmasin.Dr 3 ay korun dedi esim korunuyor sadce bu yzden belki bir mucize olur korunrken hamile kalirm diyorum.Ama hayirlsi olsun insan bi hemen hamile kalmk istiyor bi yandanda korkulari devam ediyor.Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin.
Bu benim testin mi simdiEki Görüntüle 1860079 Bak bende resimde isiklandirma yaptim net gorunyor ikinci czgi
Evet canm senin test.6 gun kala cikmasi erken dollenmeden olur canm cikablir yaniBu benim testin mi simdi
Valla canim hic bir belirtim yok aslına bakarsan. Yogun calisiyorum ben. Hem is hem havalarin sıcaklığından diye düşündüğüm günün belirli saatlerinde mise bulantim var. Biraz belim ağrıyor hepsi bu. Ve bu ay eşimle sadece 1 kere birlikte oldum. Akabinde regli gunume yakın oldum. Yani nasil tuttu ne ara oldu anlamadim. O yuzden bilmiyorum yani kafam karışık. Acaba test mi yanlış anlamadim ki. Sevinmelimiyim ne yapmaliyimBelirtilerin neler canim?
canım bi önceki adetin nasıl oldu üstüne görmüş olabilir misin ya da adetinden hemen önce hamile kalmış olabilirsin adetinin yoğunluğu nasıldıValla canim hic bir belirtim yok aslına bakarsan. Yogun calisiyorum ben. Hem is hem havalarin sıcaklığından diye düşündüğüm günün belirli saatlerinde mise bulantim var. Biraz belim ağrıyor hepsi bu. Ve bu ay eşimle sadece 1 kere birlikte oldum. Akabinde regli gunume yakın oldum. Yani nasil tuttu ne ara oldu anlamadim. O yuzden bilmiyorum yani kafam karışık. Acaba test mi yanlış anlamadim ki. Sevinmelimiyim ne yapmaliyim
sanırım o regly gününe yakın olan birlikteliğiniz tutmuş ve üstüne görmüşsün adetini tatlım yoksa 9 gün kala böyle ç.ıkması çokk zor imkansız değil ama zorValla canim hic bir belirtim yok aslına bakarsan. Yogun calisiyorum ben. Hem is hem havalarin sıcaklığından diye düşündüğüm günün belirli saatlerinde mise bulantim var. Biraz belim ağrıyor hepsi bu. Ve bu ay eşimle sadece 1 kere birlikte oldum. Akabinde regli gunume yakın oldum. Yani nasil tuttu ne ara oldu anlamadim. O yuzden bilmiyorum yani kafam karışık. Acaba test mi yanlış anlamadim ki. Sevinmelimiyim ne yapmaliyim
Hadi ya onu hic bilmiyordum. Geçen ay adet oldum ama oyle yogun olmadim yani. Bu ay 24 haziranda adet oldum tam günümde yani. Akabinde 3 temmuzda eşimle birlikte oldum. Tarihini cok iyi hatirliyorumsanırım o regly gününe yakın olan birlikteliğiniz tutmuş ve üstüne görmüşsün adetini tatlım yoksa 9 gün kala böyle ç.ıkması çokk zor imkansız değil ama zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?