MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Çok erken test yaptın varla yok arasında regline 2 kala yada 2 gün geçtince doğru sonuç alırsın hiç bir belirtin olmayabilir belirtiler bazen 6 haftan sonr başlar bebek kalp atışı başladığında bazen o bile olmaz bekşe sabırlı ol canım

Bak bu benim testim adetime 7 gun kala yaptim cogu kisi gormuyordu bile cizgiyi ama ben goruyordum ve hamileydim adetime yakin tarihte 3 gun kla tekrar yaptim dha net cikmsti cizgi.

İnsallah canm rabbim hayirl saglikli sekilde nasip eetsin insallah zaten var hamilelek belli iki testte hatali olamaz.İnsallah saglikli hayirli olur insallah.
Cok guzel dilekler bunlar. Cok tesekkur ederim. Umitlenmeliyim bilmiyorum ki. Bir kac gun sonra tekrar bi test yapayim. Eğer varsa direk kan testine giderim. Allahim ümitlerimizi yarim birakmasin

Cok guzel dilekler bunlar. Cok tesekkur ederim. Umitlenmeliyim bilmiyorum ki. Bir kac gun sonra tekrar bi test yapayim. Eğer varsa direk kan testine giderim. Allahim ümitlerimizi yarim birakmasin
Rica ederim ne demek insallah saglikla alirsin bebegini kucagina canm.Benide haberdar et burdan.İnsallah guzel haberlerle gelecegine eminim.Kendine dikkat et

çok tesekkur ederim sende kendine iyi bak. Moral verdiniz bana. Sagol
Ne demek herzamn yazablirsin.Sende sagol hemen folik asit icmeye basla eger icmiyorsan.Bebegin icin cok onemli.İnsallah bende yakin zmnda burdan haber veririm tekrar hamileyim diye.Zor gercekten baglanip sonra veda etmek cok zor heleki evlat.Ama sukrediyorum k daha buyukken olmadi.Rabbim sana tum isteyenlere ve bana hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallah..

Ve birde benden sana cok buyuk tavsiye eşinle birlikte bebeginin kalp atisin duyana kadar kimseye soyleme.Rabbim korusun farkli bir durum oldugunda herkese ayri ayri aciklama yapmak herkesin gelip"Kurtaj olmussun dogru mu?"diye bitmek bilmeyen sorularina yanit vermek inan surekli yarani kavlatip kanatmak gibi..Rabbim hic kimseye yasatmasin..

Allah im bize bagislasin 2 yasinda oglum var hamileligimi ogrendigimde yeni yeni konusmaya baslamisti.Karnimi gosterip oglum bak burda kardes var diyordum.Karnimi acip anne kardes diyordu kisa zamnda cok cabuk baglandim annelik iste..Hatta dogumum ocak ayina geliyor diye 2 yasindaki ogluma bi sapka ormustum ondan kalan iple kucuk sapka ordum hastaneye giderken soguk olur orterim basina abisiyle birlikte ayni takarlar diyordum.Olmadi rabbim benden daha cok sevdi yanina aldi.Dilerim Allah tan kimseye yasatmasin bu aciyi.Hicbiseye koru korune baglanmamak lazim..Sonucta hepimizin sahibi Allah..Bizler bize verdikleri sdece emanet..Bizler cok sahipleniyoruz yapmamak lazim elden geldikce..Kafani sisirdim kusura bakma rabbim saglikli sihhatli dogurmayi kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin insallah arkadasim...

Rica ederim olurmu oyle şey. Allah bağışlasın 2 yaşında bi oglum varmis. Cok şükür. Öncelikle şükredelim ki elinde var sağ salim. Digeride zannedersem hamileyken kaybettin. Rabbim hayirlisini versin ınşallah. Elbette cok uzulmussundur ondan hic suphem yok. Ve de cok zor eminim. Ama şükür ki evladin oluyor ve bir tane evladin var çok şükür. Benim bir kuzum vardi ama kizim rahmetli oldu. 1.5 aylıkken vefat etti. Kendim yikadim kefenledim ve toprağa verdim. Bütün dünya basima yıkıldı ve kızımın 40 gunu çıkmadan eşimden boşandım aradan tam 5 sene yeniden evlendim. Simdi çocuk istiyorum allahin izniyle tekrardan. Yaşayan EVLADIM yok çünkü. O yuzden sende istedigin zaman bana yapabilirsin. Elimden geldiğince dinlerim. Hic birşeye üzülme rabbim büyük. Allahim Her zaman yar ve yardımcımız olsun. Kusura bakma ben de senin kafanı agrittim

Estfrlh olur mu oyke sey keske bahsetmeseysim acini hatirlattim Rabbim sanada sabirlarin en buyugunu versin insallah.Bak gorurusun bu bebegin sna smski tutuncak ve seninle buyuycek hep yannda kalicak Cok buyuk bir aci rabbim birdaba ne kimseye ne bizlere yasatmasin

Amin ınşallah. Bu arada ben başka bi test daha yaptim biraz önce. Ama hicbirsy cikmadi bunda. Galiba hamile degilim ben. Moralim bozuldu

Canim hemen moralini bozma kendin dedin sdce 1 kez birlkte olduk diye eger tutmussa zaten cok guzel bisey olmamissa yumurtlama gunlerini kontrol ederk ona gore yaparsn ama bence bekle adete yakin tekrar yaparsin canm

Valla bilmiyorum ınşallah vardır ama daha bata Cok var ya ondan emin olamiyorum

Canım onun hezimetini yaşayan biri olarak söylüyorum belki yorumlar gelmiştir okuyamadım. Ben de 5 gün kala yapmıştım çok silikti çizgi beta hcg yükselmedi ve kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı 5 gün gecikince de adet gördüm sen adetin 1 hafta gecikene kadar bekle bence sonradan üzülme diye diyorum canım Allah hayırlısıyla versin inşallah gebesindir

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Ama bugün test yaptırdım negatif çıktı. Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…