Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

esel83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
356
2
96
41
İstanbul
kızlar mrb ben mayısta tedaviye başlıyorum inşallah.ozamana kadar birbirimize moral verip dua edersek biran önce vakit gecer diye düşünüyorum.yalnız geçmiyor bu süreçler.iyiki varsınız....hihoyyyt

bende mayısta başlayacağım.umarım tedaviye başlayacak herkes için uğurlu olur...

kızlar mrb ben mayısta tedaviye başlıyorum inşallah.ozamana kadar birbirimize moral verip dua edersek biran önce vakit gecer diye düşünüyorum.yalnız geçmiyor bu süreçler.iyiki varsınız....hihoyyyt

evet arkadasım bu sıte aynı seyı yasayan ınsanlarla dolu bu nedenle cok rahatlatıyor ınsanı en buyuk destegı bu sıteden alıyorum ıyıkı varsınız

Merhaba arkadaşlar! Ben de tedaviye mayıs ayında başlayacağım. Bir ay gibi kısa bir zaman kaldı. Şimdiden aldığınız birtakım önlemler var mı? Gıda, ilaç ya da bitkisel takviyeler gibi... Ben düzenli olarak Dhea kullanıyorum. Bir de adetin başlamasıyla birlikte çörekotu, tarçın ve bal karışımı yiyeceğim. ılk tüp denememde çok faydasını gördüm. Bu ikinci olacak. Bunların dışında bol bol süt ve su içiyorum, sebze yiyorum ve balık tüketiyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Işıkla kalın :))

selamlar güzel anne adayları mayısta 3. için başlıyorum hadi bakalım anne olalım bizde artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben de ben de başlıcam.bana da mayıs adetinde gel dedi dr.

hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah yardımcımız olsun hepimizinnnnnn

kızlar bana doktorum şimdiden elevit ve bebek aspirini verdi.onları kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz mayıs sonu inşallah mayadayım........hihoyyyt

selam kızlar ben de inşallah mayısta ilk micro tedavime başlayacağım. İnşallah herkes muradına ulaşır. Hangi merkezlerde olacaksınız tedaviyi. Ben Bahçeli medicana Süha Sönmez.

kızlar bana doktorum şimdiden elevit ve bebek aspirini verdi.onları kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz mayıs sonu inşallah mayadayım........hihoyyyt

merhaba canım.neden tedavinden önce elevit ve bebe asprini kullanıyorsun.ben 3 kez tedavi gördüm bebe asprinini tedavim başladığında,elevitide hamileliğimin 3.ayında başlamıştım.

merhaba canım.neden tedavinden önce elevit ve bebe asprini kullanıyorsun.ben 3 kez tedavi gördüm bebe asprinini tedavim başladığında,elevitide hamileliğimin 3.ayında başlamıştım.

canım valla bende bilmiyorum ama bende kansızlık ve demir eksikliği çok fazla onun için olabilirmi hiç sormadım ki sorayımmı sence

selam kızlar ben de inşallah mayısta ilk micro tedavime başlayacağım. İnşallah herkes muradına ulaşır. Hangi merkezlerde olacaksınız tedaviyi. Ben Bahçeli medicana Süha Sönmez.

elitucum ben maya tüp bebek merkezi osman dehizhan özgünle başlıcam üçüncü tedavime inşallah,

kızlar bende 3. için başlıcam ama daha önce hiç bebe aspirini kullanmadım folik asit aldım sadece ne için acaba bebe aspirini bilgilendirir misiniz beni sağolun şimdiden

Arkadaşlar, mayıs başında ikinci tüp denemem var. Doktorumun tavsiyesi üzerine bebe aspirini, folikasit ve dhea kullanıyorum. Sizler hazırlık için neler yapıyorsunuz paylaşabilir misiniz?

kızlar bende 3. için başlıcam ama daha önce hiç bebe aspirini kullanmadım folik asit aldım sadece ne için acaba bebe aspirini bilgilendirir misiniz beni sağolun şimdiden

Merhaba şeker. Bebe aspirini kanı sulandırıyor ve düşükleri önlüyor. Doktoruna bir danış istersen. Ben de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bu arada 3. denemen umarım sana hayallerini getirir. Birbirimize destek olalım. kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar tedavılerınız hayırlı olsun bahar annelerı bence lıste yapın ve dok ısımlerını ve kacıncı denemenız yazın bızım bÖyle bır lıstemız var sızede Önerırım Çok ıyı oluyor ÖpÜldÜnÜz

merhabalar bende mayısda tedaviye başlıyorum kısmetsehihoyyyt
esel83 bende mayadayım osman beyle başlıyacağız
sanırım aynı zamanlarda orda oluruzhihoyyyt

kızlar bende mayıs gibi düşünüyorum eşim microtese olacak arkadaşlar merkezleriniz nereler olacak

kıslar bende varımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…