merhabalar bende mayısda tedaviye başlıyorum kısmetsehihoyyyt
esel83 bende mayadayım osman beyle başlıyacağız
sanırım aynı zamanlarda orda oluruzhihoyyyt
canım inşallah mayıs bizim içinm bereketli olur ve burda mutluluğumuzu paylaşırız hepimiz birbirimize dua edelim...... cnm istermisin bilmiyorum ama inşallah 3.denemede 3üzlere hamile olursunoffffffffffffffffff kızlar sanki geçmiyor zaman gel 11 mayıs gelllllllllllllllllllllllll.bakalım 3. de anne olabilecek miyim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum acep ne olur bu işin sonuCADIARZU:1rolleyes:
mrb dıptıs ben mayıs 24 25 gibi orda olucam inşallah görüşmek isterim belki aynı zamanda orda olur ve tanışırız:Saruboceq:
offffffffffffffffff kızlar sanki geçmiyor zaman gel 11 mayıs gelllllllllllllllllllllllll.bakalım 3. de anne olabilecek miyim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum acep ne olur bu işin sonuCADIARZU:1rolleyes:
benim ne zaman adet olacağım belli olmadığından kesin tarih koyamıyoruz:roflol:
ama büyük olasılık benim transfer zamanında sen gelmiş olacaksınhihoyyyt
inşallah denk gelirizŞeniz
arkadaşın için hayırlı olsun diyeyim önce nesrinhihoyyyt
sen nerede başlayacaksın tedaviye:teytey:
canım inşallah mayıs bizim içinm bereketli olur ve burda mutluluğumuzu paylaşırız hepimiz birbirimize dua edelim...... cnm istermisin bilmiyorum ama inşallah 3.denemede 3üzlere hamile olursun
selam kızlar bizimde tedavi mayısta allah nasip ederse 12 mayısta mikrotese olcaz sorun azosperm yani inşallah canlı sperm bulunursa 15 gibi de transferimiz olcakinşallah hepimiz şubat annesi oluruz kızlar
aynen canım aynen başlama tarihimiz aynı sizinle.bizdede azosperm var ama eşim daha önce yaptırdı bizim 3. denememiz bu inşallah bu sefer olucak dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq:
sizin dondurulmuş var yani öylemi yanlışmı anladım ne güzel eğer öyleyse bide çıkarmı çıkmazmı derdin olmıycakeşimde iki defa tese oldu yani bizimde üçüncü deneme ama dondurulmuşumuz yok inşallah canım birbirimize güzel haberler verip aynı gün seviniriz bu arada bizimki bahçeci siz hangi hastanedesiniz belki hastanede aynıdır selamlar...
yok be canım benim keşke olsaydı dondurulmuş bitti maalesef bir daha başlıcaz bu sefer offffffffffffff offffffffffffff herşeye yeniden başlıyoruz ben ohss oluyorum ö yüzden çok tırsıyorum geçen sefer azraile selam verdim.canım ben ankara hacettepedeyim .ayyyyyy inşallah aynı anda anne oluruz:1hug:kaydirigubbakcemile3
ağzından bal damlıyo canım inşallah bende çok korkuyorum sabaha kadar iğne vurunup test yaptırıyorum rüyalarımda ve hamile sözü bana öyle zor geliyoki söylemesi bile zor ama ben galiba hiç anne olamıycam çünkü içimde böyle kötü bi his var allahtan hayırlısı ümit kesmek doğru değil inşallah rabbim ümitlerimizin bitmeye yaklaştığı şu zamanda yüzümüzü güldürür olmasada nasip artık rabbim onunda sabrını versin canım ama inşallah dediğin olurda aynı anda hamile kalırız ve aynı anda anne oluruz:Saruboceq::CüvCüv:
Canlar bende varimm,benimde esim azo,bub1.deneme bahcecideyim bende dondurulmus sperm var ins ise yararda esim ameliyat olmaz ya dun kuzenim tese oldu sperm bulunamadi kafam dagildibgitti icime korku girdi caneylom sizin spermler dondurulmadimi?nesrinbar siin oZgecmis nedir?buarada ben mayis1gidicem artik uzun mu kisami olucak protokol bilmiyom
Bizim Dr tansel Bey dondurulmislar yetecek size diyo kesin,mustafa bahceci yuzde90 olacak,yuzde10tese olabilir dedi kotuvdurumuda soylemem lqzim dedi caneylomnlutfen cevap ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?