Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

merhabalar bende mayısda tedaviye başlıyorum kısmetsehihoyyyt
esel83 bende mayadayım osman beyle başlıyacağız
sanırım aynı zamanlarda orda oluruzhihoyyyt

mrb dıptıs ben mayıs 24 25 gibi orda olucam inşallah görüşmek isterim belki aynı zamanda orda olur ve tanışırız:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr teyze oluyorum lütfen Allahın mucizelerine inanın bir arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı doktorlar hamile kalmasının imkansız olduğunu söylediler ama az önce mutlu haberi aldım arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış adet bozukluğu olduğu için gecikmesini hiç önemsememiş 2 aydır durum böyle devam edince bir umut test yapmış veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.hiç bir şey imkansız değil bunu bir kez daha gördüm... Allah umarım mucizelerinden birini bu uğurda emek veren gözyaşı döken ve sabırla bekleyen herkese gönderir.acayip enerji oldum ümidimizi kesmeyelim BıR GÜN MUTLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

offffffffffffffffff kızlar sanki geçmiyor zaman gel 11 mayıs gelllllllllllllllllllllllll.bakalım 3. de anne olabilecek miyim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum acep ne olur bu işin sonuCADIARZU:1rolleyes:

offffffffffffffffff kızlar sanki geçmiyor zaman gel 11 mayıs gelllllllllllllllllllllllll.bakalım 3. de anne olabilecek miyim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum acep ne olur bu işin sonuCADIARZU:1rolleyes:
canım inşallah mayıs bizim içinm bereketli olur ve burda mutluluğumuzu paylaşırız hepimiz birbirimize dua edelim...... cnm istermisin bilmiyorum ama inşallah 3.denemede 3üzlere hamile olursun

mrb dıptıs ben mayıs 24 25 gibi orda olucam inşallah görüşmek isterim belki aynı zamanda orda olur ve tanışırız:Saruboceq:

benim ne zaman adet olacağım belli olmadığından kesin tarih koyamıyoruz:roflol:
ama büyük olasılık benim transfer zamanında sen gelmiş olacaksınhihoyyyt
inşallah denk gelirizŞeniz

arkadaşın için hayırlı olsun diyeyim önce nesrinhihoyyyt
sen nerede başlayacaksın tedaviye:teytey:

inşallah canım hepimiz anne olalım artık.canım ben hacettepede yaptım ilk iki denemeyi 3. de orda olucak çok memnunum ben doktorumdan ve ekipten.kaydirigubbakcemile3

canım inşallah mayıs bizim içinm bereketli olur ve burda mutluluğumuzu paylaşırız hepimiz birbirimize dua edelim...... cnm istermisin bilmiyorum ama inşallah 3.denemede 3üzlere hamile olursun

ayyyyyyyyy canımsın inşallah bende çok istiyorum ama ben adet görmediğim için 10 yıldır rahmim küçük o yüzden üçüde tutsa bile maalesef birini yada ikisini sonlandırmak zorunda kalacaklar ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh bende sorun çok Allahım bilir ne olacağını ama artık çok yoruldum gelsin keçiler bir an önce inat etmesinler artık.bu dileğim hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selamm dostlarrrr............inş bende mayıs ayında hısteroskopi yaptırarak hazıranda da tedavıyle başlıcamm.............ben onyedı yıllık evlıyım uç sene sonra tedavıyle olan bı oğlum benı tanıyanlar bılır.......çok şukur..........ıkıncı duşuk uçuncu 24 haftalık erken doğum artık yaşım kırk eşim ve oğlumun aşırı ısrarı uzerıne korksamda son kez denıcem.......ben çamlıca medıcanad denıcem ıkı denemme de olumsuz benımm hıç problemım yok eşten dolayı ama artık yumurtalar azalıyo tabı şans da az........ben ıkıncı ıçın adım atıyorum ve bılıyorum kı sızlerın umudu dada farklı ilk olacak sızlerı ve dılerım hepınızın bu tedavıyle bu tanede olsa tatlı bebişleri olour...inş bu yaz herkes mutlu olur guzel sevınçler versın rabbım bu ımtıhan çok zor bılıyorum dostlar rabbım yardıncınız ols........doğal beslenmekle işe başlamışsınız ne guzel rabbım emeklerıızı boşa çıkarmasın.........moralde onemlı bu arada...benımde hazıranda işim tatıl olacak ve o yuzden hazırana karar verdım aslında doktorum kırkı doldurmadan gel demıştı ama işlerım çok yoğun.......inş bırbırımıze dua edelım pozıtıf enerjı ols...........guzel gunler dostlar........

selam kızlar bizimde tedavi mayısta allah nasip ederse 12 mayısta mikrotese olcaz sorun azosperm yani inşallah canlı sperm bulunursa 15 gibi de transferimiz olcakinşallah hepimiz şubat annesi oluruz kızlar

selam kızlar bizimde tedavi mayısta allah nasip ederse 12 mayısta mikrotese olcaz sorun azosperm yani inşallah canlı sperm bulunursa 15 gibi de transferimiz olcakinşallah hepimiz şubat annesi oluruz kızlar

aynen canım aynen başlama tarihimiz aynı sizinle.bizdede azosperm var ama eşim daha önce yaptırdı bizim 3. denememiz bu inşallah bu sefer olucak dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq:

aynen canım aynen başlama tarihimiz aynı sizinle.bizdede azosperm var ama eşim daha önce yaptırdı bizim 3. denememiz bu inşallah bu sefer olucak dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq:

sizin dondurulmuş var yani öylemi yanlışmı anladım ne güzel eğer öyleyse bide çıkarmı çıkmazmı derdin olmıycakeşimde iki defa tese oldu yani bizimde üçüncü deneme ama dondurulmuşumuz yok inşallah canım birbirimize güzel haberler verip aynı gün seviniriz bu arada bizimki bahçeci siz hangi hastanedesiniz belki hastanede aynıdır selamlar...

yok be canım benim keşke olsaydı dondurulmuş bitti maalesef bir daha başlıcaz bu sefer offffffffffffff offffffffffffff herşeye yeniden başlıyoruz ben ohss oluyorum ö yüzden çok tırsıyorum geçen sefer azraile selam verdim.canım ben ankara hacettepedeyim .ayyyyyy inşallah aynı anda anne oluruz:1hug:kaydirigubbakcemile3

ağzından bal damlıyo canım inşallah bende çok korkuyorum sabaha kadar iğne vurunup test yaptırıyorum rüyalarımda ve hamile sözü bana öyle zor geliyoki söylemesi bile zor ama ben galiba hiç anne olamıycam çünkü içimde böyle kötü bi his var allahtan hayırlısı ümit kesmek doğru değil inşallah rabbim ümitlerimizin bitmeye yaklaştığı şu zamanda yüzümüzü güldürür olmasada nasip artık rabbim onunda sabrını versin canım ama inşallah dediğin olurda aynı anda hamile kalırız ve aynı anda anne oluruz:Saruboceq::CüvCüv:

ne yapalım canım Allah nasip etmesse yapacak bir şey yok eşimizle başladık hayattaki mutlu yola onunla devam ederiz.Ümit ALLAHTAN kesmek olmaz dualarımızı duyup hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.o rüyalardan bende de var hatta hep kendimi lohusayken görüyorum anacım iğneyle yatıyoz ultrason ve tahlille kalkıyoruz başka ne rüya görebiliriz ki delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

canlarım benimde 3.denemem olacak ama umutsuz değilim ne kadar umutsuz olsamda bi yanım hep umut içinde inşallah rabbim bu sabrımızın mükafatını bizlere vercek ve bigün burda bizde hamile olduğumuz haberini vericez inşallah birbirimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canlar bende varimm,benimde esim azo,bub1.deneme bahcecideyim bende dondurulmus sperm var ins ise yararda esim ameliyat olmaz ya dun kuzenim tese oldu sperm bulunamadi kafam dagildibgitti icime korku girdi caneylom sizin spermler dondurulmadimi?nesrinbar siin oZgecmis nedir?buarada ben mayis1gidicem artik uzun mu kisami olucak protokol bilmiyom

canım bizim dondurulmuş spermlerden sağlam çıkmadı malesef zaten çok kaliteli değildi yani dondurulanlar

Dondurulmuslarla2.denemedemibolmadi canim naptilar sonra hemen tesemi oldu ayy peki ne kadar dondurulmusunuz vardi?

Bizim Dr tansel Bey dondurulmislar yetecek size diyo kesin,mustafa bahceci yuzde90 olacak,yuzde10tese olabilir dedi kotuvdurumuda soylemem lqzim dedi caneylomnlutfen cevap ver

Bizim Dr tansel Bey dondurulmislar yetecek size diyo kesin,mustafa bahceci yuzde90 olacak,yuzde10tese olabilir dedi kotuvdurumuda soylemem lqzim dedi caneylomnlutfen cevap ver

canım merak etme sende biliyosunki labaratuar çok önemli bizimki almanda olmadı dondurulmuşlar başka yerde idi nadir sperm bulundu dediler sayı vermemiştiler zaten normaldede çözüldüğü durumdada hiç ümit vermediler bizi zaten direk teseye hazırladılar ikincisindede canım sen korkma bizim yer farklı alman hastanesi labaratuarıyla kıyaslanamaz bile bide bahsettiğim olay üç yıl önceydi üç yılda bu işler ne kadar ilerledi biliyosun canım böyle boş şeylerle üzme kendini dondurulmuşlarla tedavi olan çok kişi var canım unutma kusura bakma çıkmıştım yeni girdim sorunu yeni gördüm allaha emanet ol rahat ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…