dün itibari ile başladık kızlar. doktora gittim pko olduğum kesinleşti. uzun protokol tedavi olacakmış
doğum kontrol hapıyla başladım yumurtalarımın baskılanması gerekiyor sanırım.
21. gün lucrine kullanmaya başlayacakmışım ayrıca.
çok karışığım seviniyorum üzülüyorum endişeliyim heyecanlıyım. tarif edilemez duygulara büründüm
ilk defa bu kadar yakınım bebeğime:CüvCüv:
cnm allah tedavini hayırlı etsin inşallah bol bol yumutlarsında bir sürü bebişin olur:):teselli:
hadi bakalım açtın yolu arkandan geliyoruz bendede pko var ne yapcaz bu dertle bilmiyon valla.umarım hislerin doğru çıkar ve alırsın kucağına meleklerinikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
ne yapalım canım Allah nasip etmesse yapacak bir şey yok eşimizle başladık hayattaki mutlu yola onunla devam ederiz.Ümit ALLAHTAN kesmek olmaz dualarımızı duyup hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.o rüyalardan bende de var hatta hep kendimi lohusayken görüyorum anacım iğneyle yatıyoz ultrason ve tahlille kalkıyoruz başka ne rüya görebiliriz ki delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
dıptıscım osman hoca benden 28 tane tahlil istedi bunları özel yaptırıcam ist.da sordum 4000tl dediler senden de bu tahlilleri istedimi ne kadar tuttu bilgin varmıdün itibari ile başladık kızlar. doktora gittim pko olduğum kesinleşti. uzun protokol tedavi olacakmış
doğum kontrol hapıyla başladım yumurtalarımın baskılanması gerekiyor sanırım.
21. gün lucrine kullanmaya başlayacakmışım ayrıca.
çok karışığım seviniyorum üzülüyorum endişeliyim heyecanlıyım. tarif edilemez duygulara büründüm
ilk defa bu kadar yakınım bebeğime:CüvCüv:
merhaba bende pcos luyum evleneli 3 yıl olacak. 6 kez klomen ve gonelf ile yumurta takibi yaptırdım olmadı. artık tüp bebek yaptırmaya karar verdim. diyarbakır eurafertil hastanesinde düşünüyorum sanırım mayıs yada haziran kararsızım. korkuyorum tüp bebeği son umut olarak gördüm hep. tüp bebekte olmazsa son noktaya ulaşmış umudumu yitirmiş olucam. birde sorum olucak doktor adet olunca başlarız dedi yani kısa protokol yapacak ama okuduğu kadarıyla pcosta hep 21.gün başlayıp uzun protokol yapılıyor.acaba pcoslu olupta kısa protokol yaptıran var mı?
dıptıscım osman hoca benden 28 tane tahlil istedi bunları özel yaptırıcam ist.da sordum 4000tl dediler senden de bu tahlilleri istedimi ne kadar tuttu bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?