Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

dün itibari ile başladık kızlar. doktora gittim pko olduğum kesinleşti. uzun protokol tedavi olacakmış
doğum kontrol hapıyla başladım yumurtalarımın baskılanması gerekiyor sanırım.
21. gün lucrine kullanmaya başlayacakmışım ayrıca.
çok karışığım seviniyorum üzülüyorum endişeliyim heyecanlıyım. tarif edilemez duygulara büründüm
ilk defa bu kadar yakınım bebeğime:CüvCüv:

cnm allah tedavini hayırlı etsin inşallah bol bol yumutlarsında bir sürü bebişin olur:):teselli:

hadi bakalım açtın yolu arkandan geliyoruz bendede pko var ne yapcaz bu dertle bilmiyon valla.umarım hislerin doğru çıkar ve alırsın kucağına meleklerinikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

cnm allah tedavini hayırlı etsin inşallah bol bol yumutlarsında bir sürü bebişin olur:):teselli:

amiiin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:

hadi bakalım açtın yolu arkandan geliyoruz bendede pko var ne yapcaz bu dertle bilmiyon valla.umarım hislerin doğru çıkar ve alırsın kucağına meleklerinikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

şaşkınım baya hemde-tatlicadiarzu-
dün okadar çok ağladımki anlatamam
sevinçmi mutsuzlukmu anlayamadım:1ninca:
birde usg benim dalmaçyalı kuçulara dönen yumurtalıkları görünce fena oldum
ama şerife hemşire saolsun öyle rahatlatıki beni:asigim:
inşallah hepimiz bu dönemleri atlatır ve mutluluğu yaşarız:Saruboceq:
maya bekle beni geliyorum

nesrincim sen ne zaman başlıyosun tedaviyeee.ne durumdasın şimdi

dıptıscım osman hoca benden 28 tane tahlil istedi bunları özel yaptırıcam ist.da sordum 4000tl dediler senden de bu tahlilleri istedimi ne kadar tuttu bilgin varmı

kızlar bedne mayıs 10 gibi doğum kontrol hapıyla başlıyorum genartta uzun protokol eşim azospermi allah hepimizin yardımcısı olsun

eselcim nasılsın?ben mayıs 11 start veriyorum 3. için ama bende erken menapoz var bakalım ne olacak bu sefer adet olamassam yandık valla

merhaba bende pcos luyum evleneli 3 yıl olacak. 6 kez klomen ve gonelf ile yumurta takibi yaptırdım olmadı. artık tüp bebek yaptırmaya karar verdim. diyarbakır eurafertil hastanesinde düşünüyorum sanırım mayıs yada haziran kararsızım. korkuyorum tüp bebeği son umut olarak gördüm hep. tüp bebekte olmazsa son noktaya ulaşmış umudumu yitirmiş olucam. birde sorum olucak doktor adet olunca başlarız dedi yani kısa protokol yapacak ama okuduğu kadarıyla pcosta hep 21.gün başlayıp uzun protokol yapılıyor.acaba pcoslu olupta kısa protokol yaptıran var mı?

mrb canım bende pkoliyim ilk denememde kısa protokol uygulandı sonuç negatif oldu şimdi ikinci denemedeyim. adetin 21. günü lucrin kullanmaya başladım halen adet olmadım bugün16. iğnemi vurdum

orasını bilemicem ama uzun protokol diyor bazı arkadaşlar çünkü bizde yumurta çok oluyor ya bu 21. günde başlanan ilaç yumurtaları baskılamak için kullanılıyo

çok teşekkür ederim bilgilerin için. bende doktora sordum o eskiden di artık hep kısa protokol yapıyoruz dedi şaşırdım ısrar etmedim

kızlar benimde mayısta tedavim 23 nisanda başlıyorum lucrine hakkımızda hayırlısı mayısta tedavi görüp şubat anneleri olalım inşallah bacılar hadi hoşçakalın....

Arkadaşlar eğer bir aksilik çıkmazsa Alman hastenesinde mayıs ayında başlayacakmışız tedaviye..Bahçeci kliniğinde murat beye gidiyoruz o kontrollerimizi yapıyor.Diyet verdi ilaçlar verdi..Bakalım hayırlısı %70 şans verdi tabi ama hayırlısı allahtan...

arkadaşlar size gittiniz merkezlerde ne kadar maliyet çıkardılar bide hangi ilaçla ve protokolle başlıyosunuz biz genarta anlaştık ilaçlarla birlikte 4 buçuk rapordan yararlanamıyoz 2 yıllık evliyiz çünkü

dıptıscım osman hoca benden 28 tane tahlil istedi bunları özel yaptırıcam ist.da sordum 4000tl dediler senden de bu tahlilleri istedimi ne kadar tuttu bilgin varmı

canım benden test istenmedi ilk denemem sanırım ondan:sm_confused:
eğer daha önceki tedavilerde negatif sonuç aldıysan araştırma yapmak istiyor olabilir
adetin 21. günü lucrin başlıyorum şuanda elevit + bebe aspirini + doğum kontrol hapı kullanıyorum. 21. günü doğum kontrol hapını kesip lucrin kullanacakmışımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…