Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

Müziğine bayılıyorum bu dizinin. Selim ümitsizce yüzüğü verdi Müjgan ın eline ya Seni seviyorum derken ne kadar da içtendi. Müjgan yavaş yavaş tutulmaya başlayabilir Selim e. Bir sonraki bölüm çok heyecanlı olacak

yok canim ya sonraki bölümde kacmaya kalkiyorlar gibi sanki feritle bavul filan vardi. aslinda selim daha yakisikli feritten yani. ne demislergüzelligin bes par etmez bu bendeki ask olmasa. ama yazik selimede ya sucu yok seviyo oda yazik nalanda öyle

yıne guzel surukleyıcı bır bolumdu ..
ya ferıtın ve selımın bakısları acaip .. adamlarn ıkısde gozlerıyle oynuyor ..

Ya Selim bence başından beri Nalanın olayıyla ilgili konuştu,zannetmiyorum anladığını,ama çok

heyecanlıydı orası nasıl toparlıcaklar diye heyecandan öldük yani,

Ayy yazık yaa Müjgana da Nalana da hepsine de,

Ama çok güzel sade bi dizi,sıkmıyo baymıyo ve reklamsız ne güzel bi çırpıda olup bitiyo,

Sonuna bakamadım bi de noldu ki sonunda?

Ya bi de müziği çok çok güzel,insanı alıp götürüyo,çok tanıdık geliyo ama çıkaramıyorum...

böyle karşılıksız sevenlere çok üzülüyorum :2:
her ne kadar dizi olsa da içim burkuluyor ya
bir sonraki bölümün fragmanını gösterdiler mi canım :26:

evet ne güzel değil mi reklamsız hemen bitiveriyor insanı sıkmadan
sonunda nalanla ferit ve selimle müjgan dans ediyorlardı
selim müjgana sordu beni seviyor musun diye
müjgan baktı yüzüne ve elini bıraktı selim in
o da bırakma elimi dedi
parmağından yüzüğü çıakrıp avcunun içine koydu ve ben seni çok seviyorum deyip gitti
müjgan elinde yüzükle kalakaldı

kısa sürmesi reklamsız olması çok iyi baymıyor tadında bırakıyor ...
ben nalana,müjgana,ferite ve selime ayrı ayrı üzülüyorum ferit o evde durdukça yakalancaklar diyorum hep ve de yakalandılar nalan anladı her şeyi çok üzüldü selime şaşırdım feriti anladığını sanmıyodum sadece müjganın sevmediğini biliyor diyordum yüzüğü vermesi son nokta oldu haftaya heyecanlı olacak ferit ve selim kavga ediyor...

yeni bölüm fregmanini hemen biter bitmez verdiler. ben severek seyrettigim seylerin son yazilarini müzigiyle birlikte bitene kadar izledigim icin gördüm. demek müzigine bitenler cokmus. cok güzel kaliteli müzigiylede agirligini koyan bir dizi. ben her izleyisimde gercekmis gibi hissederek izliyorum. üzülüyorum sanki ben yasiyormusum gibi

ya uykumdan uyandim saat 7 de dizi izliyim diye bi de baktim mac baslamis saati ileri alinmis olamaz ya.- niye böyle yapiyorlar. maci sonra oynatsinlar dizinin saatini niye degistiriyorlar bi mac icin hayret birsey. beyefendiler izleyemezlermi yoksa. belki de canliydi bilmiyorum bakmadim ama farketmez yinede sinra yada baska trt kanalinda oynatsalarmis ne bu ya............:95:

maçı görünce korktum acaba dedim yok mu
sonra netten baktım varmış :)
şimdi başladı
bitiyorum şu müziğe ya

selimin ne bildigini gercekten merak etmeye basladim. ikisinin arasinda birsey oldugunu biliyor bence ama ne bu soguk kanlilik...... müjgan kimi gördü acaba trene binerken. müjganin ferite öyle güzel bi sekilde veda etmesi sacma olmus sonucta nalanla aralari olsun diye gidiyor müjgan ama bu hareketleriylede feritin kafasinda bikac güzel hatira birakiyor yakinligiyla

selime ve nalana gerçekten üzülüyorum ikisi de çok seviyor ama hak etmiyorlar olanları
tamam müjgan ferite aşık ama nalanı ve selimi bile bile çok mıy mıy davranıyor
dün çok garibime gitti müjganın hareketleri...nalan çok tatlı ya haklıyı haksızı ayırt edebiliyor yeri geldiği zaman çok mantıklı konuşuyor en iyisi gerçeği itiraf etseler şu kıza bari vicdan azabı çekmeseler.

cok zor bi durum ya kimsenin kabahati yok. müjgan feriti tanidiktan sonra asik olsaydi suclu olurdu ama bu sekilde kabahati yok. nalan bencede cok yerinde herseyin hakkini vererek davraniyor.
Yeni fregmani izledinizmi

Çok saçma sırf kendı hıslerını göz onunde bulundurrak hem kendısıne hemde cevresıne boyle acı cektıren ( nalan ve selim gb ) insanlar var ...

ikiside karşı tarafların onları sevmedıklerını bılıyor : hala dıretıyorlar ..
hele bu bölume nalanın mujgana yaptıgı manevıı baskı neydı oyle ..
anladın işte feritle mujgan sevıyor bırbırlerını hala neyın yaygarasını yapıosun ki ..
bu bencıllık .. gercek sevdada bencıllıge yer yoktur , bazen sevdıgın ıcın sevgınden gecersıın ..

evet ya zorla sevsin istiyorlar ama son bölümde nalan serminin aklina uydu ya cok üzüldüm...
müjgan garibim iyice dislandi.

Son düzenleme:
Yaa noldu akşam kızlar,izleyemedim kim evlendi Müjganla Selim mi?yapmayın........:96:

Yaa noldu akşam kızlar,izleyemedim kim evlendi Müjganla Selim mi?yapmayın........:96:

iyce dislandi yazacktim kafam adaginik heralde: ) kimse evlenmedi düzelteyim..
ya dizi icinde calan o tango yu kim söylüyor.. ince saz in yorumlagi bir sarki ama dizideki yorum cok güzel

bende başlarını izledim biraz şermin nalana planı felan anlatıyordu oradan sonrasını izlemedim...
demek uyguladılar planı ...
bu iyi olmamış işte nalan inada bindirdi olayı illa ferit ferit yapmamalıydı .
bu arada o tango müziğini bende çok beğeniyorum dizi müziklerinin hepsi güzel zaten.

pilani uyguladilar ama ise yaramiycak sanirsam cünki gaaliba onlari müjgan görüyor. nalan bu bölümde 180 derece döndü birden kurt kadina döndü. kapi dinliyorsun madem dogru düzgün dinle dimi. sacma bi yorum yapti kendine göre gidip sermine koz verdi.
ben annelerini cok taktir ediyorum yaaa süper Zeki bi kadin. herseyi yavas yavas caktirmadan uyguluyor ve istedigi sekle sokuyor. mesela serminin babasini arayip sermini babasina dövdürtmesine sebep olmasi pilanliydi. hem onlari kizinizi dövüp sokaga attiniz kimse duymasin itibariniz sarsinlir diye tehdit edecek hemde bu arada sermin onlarda kalip selime yakin olmasini saglayacakti. kocasi icinde biseyler düsünüyor durun bakalim oda cikar yakinda ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…