- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
Ahınız tutar. Allah size kötülük yapanlara bin beterini yaşatsın. Ama sizde bu hırsla kendinizi daha da üzmeyin kurtuldum deyip şükredin kendinize bebeğinize odaklanın. Zaten bir şekilde cezasını bulur yapan yaptığını çeker.Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
10 sene önce çok üzülüp ağladığım anlık ah ettiğim biri yıllar sonra beni arayıp helallik istedi. Ben çoktan unutmuş kendi hayatımı yaşıyordum çok şaşırdım hayatında peş peşe kötü şeyler yaşamış zamanında beni üzdüğü için hayatının ters gittiğini düşünüyordu ve defalarca özür dileyip helallik istedi. Konuşurken defalarca hakkımı da helal ettiğimi söyledim sonra ne oldu bilmiyorum umarım iyidir