Mazlumun ahı tutar mı ?

Evliliğimin ilk gecesinden tutun, hamileliğim ve son olarak boşanma aşamasina geldigim lohusaligima kadar çok çektim. Allah biliyor. Hırsım da çok var asla geçmez. El birliğiyle yuvamı dagittilar. Ve ben sadece Allah a havale edebildim. Noldu diye bile aramiyolar degil arayi bulmak. Hicbiri. Sonunda bosaniyorum. Bebegim kuvezde. Onlar yuzunden yaptigim stresten erken dogum yaptim. Yavrum da ben de kurtuluyoruz. Ama bunun vebali nedir, bilmiyorum. Artik dayanamiyorum. Yasadigiklarimi yasasinlar istiyorum ne eksik ne fazla sadece. Ahim tutar mi onu da bilmiyorum.
Ahınız tutar. Allah size kötülük yapanlara bin beterini yaşatsın. Ama sizde bu hırsla kendinizi daha da üzmeyin kurtuldum deyip şükredin kendinize bebeğinize odaklanın. Zaten bir şekilde cezasını bulur yapan yaptığını çeker.
10 sene önce çok üzülüp ağladığım anlık ah ettiğim biri yıllar sonra beni arayıp helallik istedi. Ben çoktan unutmuş kendi hayatımı yaşıyordum çok şaşırdım hayatında peş peşe kötü şeyler yaşamış zamanında beni üzdüğü için hayatının ters gittiğini düşünüyordu ve defalarca özür dileyip helallik istedi. Konuşurken defalarca hakkımı da helal ettiğimi söyledim sonra ne oldu bilmiyorum umarım iyidir 🤷🏻‍♀️ Siz içinizi ferah tutun

Ay tutmaz sizde kimseye beddua etmeyin. Edenin yanında kalır hep başka türlüsünü görmedim. Zaten insanların çoğu kötü niyetli artık hepsinin başına iş gelse dünyaya meteor falan çarpması lazım.

Allahın adaletinden şüpheniz olmasın. Siz bence sadece çocuğunuz ve kendi hayatınıza odaklanın. Kimin ahı tutmuş kimin başına ne gelmiş diye geriye bakmayın. Ne halleri varsa görsünler. Evladınızla siz iyi olun da…

Kendine zalimlik ettirdiysen. Bunun bile hesabı var.

Kimse ettigiyle kalmaz. Kişinin kendine ettiği bile kalmaz hatta.

Bence tutar. Bana iş yerinde bir tane kadın bildiğin eziyet ediyordu . Onun yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım . Ekmeğimle oynadı ben ah etmedim ama Allah yanına bırakmadı. Ben buradan emekli olurum diyordu işten çıkarılmış ( baya yıllık çalışandı ) Paraya sıkışmış herkesten borç istiyormuş kredi çekin benim için filan diyormuş. 2 sene işsiz kaldım ama şükür hiç onun durumuna düşmedim.

Back
X